Skocz do zawartości

Siła + as pucharów na kontakt

Polecane posty

Napisano

Czy te karty pokazują kontakt? Moja interpretacja: as niby jest kontaktowy, ale siła pokazuje wstrzymanie, więc nie będzie... (?)

Napisano

Wg mnie też może być kontakt.Pytanie czy kontakt wyjdzie od ciebie czy od kogoś.

Napisano

Kontakt bedzie i to Pani go zainicjuje mino tego iz bardzo sie zapiera ze tego pierwsza nie zrobi :D

Napisano

Nie, naprawdę już nic nie będę inicjowała. Wyrosłam z tego 🙂

• Haha 1
Napisano

Siła - to jest panowanie nad emocjami

As pucharów - to zalążek emocji

ja na to patrzę tak - może sobie coś drinknie  i przyjdzie mu pomysł na kontakt, lecz Siła jest AW, nie byłabym pewna, ze pokona impuls

Napisano

Ale ta Siła może też symbolizować Ciebie.Tzn. władza w Twoich rękach.Sama musisz podjąć decyzję czy chcesz kontaktu.

• Lubię! 1
Napisano
Dnia 29.01.2020 o 16:54, Mete napisał:

zy te karty pokazują kontakt?

10 minut temu, Szamanka napisał:

le ta Siła może też symbolizować Ciebie.Tzn. władza w Twoich rękach.Sama musisz podjąć decyzję czy chcesz kontaktu.

no i o to chodzi, trzeba zadawać konkretne pytania

Napisano

Ok, to zapdałam pytanie czy będzie kontakt ze strony X: giermek mieczy i sąd ostateczny .

I teraz jak interpretować oba układy (bo rozumiem, że teraz trzeba oba razem) ?

Bo  giermek i sąd to odpowiedź pozytywna... siła i as kielichów - nie. Czy już za dużo kart?

Napisano
5 godzin temu, Mete napisał:

czy będzie kontakt ze strony X: giermek mieczy i sąd ostateczny .

17 godzin temu, SowAna napisał:

trzeba zadawać konkretne pytania

Mete, konkretne pytanie, to z jednej strony doprecyzowanie osobowe, z drugiej zaś czasowe, a ni w pierwszym, a ni w drugim nie określiłaś czasu, który ciebie interesuje, zatem pytania są ogólne, co ci z tego, że się odezwie w czasie, w którym tobie już nie będzie potrzebny taki kontakt

5 godzin temu, Mete napisał:

I teraz jak interpretować oba układy (bo rozumiem, że teraz trzeba oba razem) ?

ja tak nie uważam, na ostatnie pytanie otrzymałaś dwie karty i tylko te dwie rozpatrujesz jako odpowiedź

wg mnie odpowiedź może być następująca:

giermek - myśl, kontakt powietrzny, czyli to może być sms lub mail (ogólnie internet)

Sąd - ogólnie, kiedy do tego dojrzeje, kiedy będzie mu to niezbędne, kiedy podejmie taką decyzję

czasowo Sad może oznaczać z dnia na dzień, lecz również i dowolna interpretację numeru tej karty 20 (godzin, dni, miesięcy, lat)

można też te dwie karty interpretować wspólnie, że ogólnie myśli i ma zamiar, i może się zdecyduje, lecz nie jasne kiedy

karty mają wiele znaczeń i bardzo wiele zależy od Twoich emocji i nastawienia do wyciągniętych kart w chwili ich wyciągnięcia

6 godzin temu, Mete napisał:

Bo  giermek i sąd to odpowiedź pozytywna... siła i as kielichów - nie

jeżeli tak to widzisz to ok

6 godzin temu, Mete napisał:

Czy już za dużo kart?

może i tak być, zrób przerwę w zadawaniu pytań na temat tej osoby

Podsumowując <ciastko> Ty sama nie chcesz się kontaktować, bo z tego wyrosłaś i szanujesz sama siebie, lecz udręczać się na temat tego osobnika raczej w tym przypadku nie pachnie szacunkiem, może ciekawością, a skoro ciekawość, to skontaktuj się i wyjaśnij wątpliwości, to będzie zdrowsze dla wszystkich uczestników tej relacji <dziadek>

Napisano

Czas nie ma dla mnie znaczenia. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy będzie jeszcze kontakt czy nie.

Ja się nie kontaktuje, bo nie mam z kim (w sensie po drugiej stronie jest dla mnie głucho jak w grobowcu).

Po prostu chciałam ostatecznie mieć pewność.

Napisano

Niestety karty Tarota nie dadzą Ci 100% odpowiedzi.Przecież sama wiesz,że nie wszystkie wróżby się sprawdzają. Nie sprawdzają się z różnych powodów.Sama najlepiej znasz sytuacje.Musisz pokierować się intuicją i doświadczeniem.I musisz sama podjąć decyzje.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...