runoutofbreath Napisano Luty 3, 2020 Napisano Luty 3, 2020 Witajcie Kochane, zwracam się z prośba o pomoc czy kolejnym rozkładzie. Koleżanka poprosiła mnie o karty, ma dylemat czy powinna isc na psychologie (zaocznie), boi się czy podoła połączyć te studia z praca. Wyszły następujące karty: (czy powinna iść?) IV miecze+IV kielichy+ IX buław Czy będzie zadowlona? Giermek mieczy+III denary+rydwan Zaraz przedstawię Wam swoją interpretację kart w komentarzu, jednak zaznaczam, iż dopiero uczę się Tarota, dlatego też jestem niezwykle wdzięczna za Wasze uwagi, interpretacje. Cytuj
runoutofbreath Napisano Luty 4, 2020 Autor Napisano Luty 4, 2020 czy powinna iść? IV miecze+IV kielichy+ IX buław Moim zdaniem, jeśli zdecyduje się na te studia to niestety widać tutaj duże zmęczenie i wyczerpanie. Może być zmuszona do brania dodatkowych urlopów w pracy, odczuwać, że natłok obowiązków ją po prostu przerasta. IV kielichy sugerują smutek, przygnębienie, zły stan psychiczny, potrzebę spokoju i zachowania "trzeźwego umysłu". IX Buław zaleca ostrożność przy wszelkiego rodzaju pochopnych działaniach, sugeruje zadania, które przerastają samotność....być może jej życie towarzyskie ucierpi z powodu tych studiów. Cytuj
runoutofbreath Napisano Luty 4, 2020 Autor Napisano Luty 4, 2020 Czy będzie zadowlona? Giermek mieczy+III denary+rydwan Giermek mieczy kojarzy mi się właśnie ze studentem, więc tu by się zgadzało, ale są to również opóźnienia w realizacji planów. Może pokazywać koleżankę jako głodną wiedzy, nastawioną na naukę, jej ciekawość..Dalej mamy III denary, które w mojej cenie mogą mówić tutaj o ciężkiej pracy, wysiłku, dojściu do czegoś, ale tylko jeśli poświęcimy temu dużo uwagi i skupienia. Tutaj nie ma żadnego efektu wow, nie ma co liczyć na farta, trzeba pracować sumiennie a efekty przyjdą. Rydwan natomiast kojarzy mi się z chaosem, natłokiem spraw, przesunięciem terminów. Według mnie te karty potwierdzają te poprzednie...może podołać, aczkolwiek będzie przemęczona, ta sytuacja wymagać będzie dużego wysiłku, dyscypliny, zaangażowania. Nic nie przyjdzie tak po prostu... Cytuj
SowAna Napisano Luty 4, 2020 Napisano Luty 4, 2020 19 godzin temu, runoutofbreath napisał: czy powinna iść? IV miecze+IV kielichy+ IX buław 4 mieczy leży, 4 kielichów siedzi, 9 buław stoi - wg mnie brak ruchu Cytuj
Egeria Napisano Luty 5, 2020 Napisano Luty 5, 2020 Dnia 4.02.2020 o 00:50, runoutofbreath napisał: (czy powinna iść?) IV miecze+IV kielichy+ IX buław Wg mnie jest osobą nastawioną na pracę umysłową, o dużej inteligencji i potrafiącą się skupić na zadaniu. Należy zebrać spore siły żeby przejść przez studia, bo będą dla niej dużym obciążeniem i nawet w pewnej chwili mogą ją zniechęcić do dalszej nauki (psychologia to ciężki kierunek ). Jeśli jednak się nie podda, wytrwa w postanowieniu i nie rzuci studiów da jej to dobre i solidne podstawy, by w przyszłości pracować na rzecz ludzi. Dnia 4.02.2020 o 00:50, runoutofbreath napisał: Czy będzie zadowlona? Giermek mieczy+III denary+rydwan Jako osoba inteligentna, poddająca wszystko analizie, z pewnością potrafi współpracować z innymi oraz pobierać od nich nauki, które pozwolą jej na opanowanie swoich umiejętności do bardzo wysokiego poziomu. Rydwan oznacza, że czeka ją spora niezależność finansowa, sukces i spore uznanie otoczenia. Może również oznaczać zmianę miejsca zamieszkania, co może być następstwem podjęcia decyzji o nauce a po jej skończeniu podjęcia pracy w innym mieście. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.