Malina Napisano Luty 13, 2020 Napisano Luty 13, 2020 ( Wybaczcie pomyliłam działy-powinnam umieścić post w interpretacji snów) Witajcie, od pewnego czasu często mam podobny sen- we śnie nie mam gdzie mieszkać i wygląda na to, że nie mam przyjaciół,rodziny. Chodzę po jakimś miasteczku i szukam zajęcia, ale nikt nie chce mnie zatrudnić.Spotykam Romów, oni mówią, że mogę się do nich przyłączyć. Potem jestem z nimi w innej okolicy, sprzedajemy coś ludziom albo im wróżymy. Nie ma negatywnych emocji w tym śnie, nie jestem zmartwiona tym, że nie mam domu itd. Ogólnie mam neutralny stosunek do Romów, dawno nie miałam z nimi do czynienia. Będę wdzięczna za podpowiedzi, co może oznaczać ten sen. :-) Cytuj
SowAna Napisano Luty 20, 2020 Napisano Luty 20, 2020 Dnia 13.02.2020 o 13:02, Malina napisał: we śnie nie mam gdzie mieszkać i wygląda na to, że nie mam przyjaciół,rodziny. może tak jest w rzeczywistości (nie musi być bardzo głębokie i smutne), porostu brak swojego miejsca na ziemi i nie zbyt emocjonalne relacje z otoczeniem chęć wolności, podróżowania, nieumiejętność przywiązywania się do jednego miejsca (znudzenie), poszukiwanie przygód Cytuj
Amandaa Napisano Luty 21, 2020 Napisano Luty 21, 2020 Dnia 13.02.2020 o 13:02, Malina napisał: ( Wybaczcie pomyliłam działy-powinnam umieścić post w interpretacji snów) Witajcie, od pewnego czasu często mam podobny sen- we śnie nie mam gdzie mieszkać i wygląda na to, że nie mam przyjaciół,rodziny. Chodzę po jakimś miasteczku i szukam zajęcia, ale nikt nie chce mnie zatrudnić.Spotykam Romów, oni mówią, że mogę się do nich przyłączyć. Potem jestem z nimi w innej okolicy, sprzedajemy coś ludziom albo im wróżymy. Nie ma negatywnych emocji w tym śnie, nie jestem zmartwiona tym, że nie mam domu itd. Ogólnie mam neutralny stosunek do Romów, dawno nie miałam z nimi do czynienia. Będę wdzięczna za podpowiedzi, co może oznaczać ten sen. :-) Mi się wydaje, że masz potrzebę zmiany swojego obecnego życia. Może potrzebujesz w pewnym sensie więcej wolności? Albo czekają Cię jakieś zmiany w przyszłości? Cytuj
Harper Napisano Luty 23, 2020 Napisano Luty 23, 2020 Moja babcia zawsze mawiała, że jak pójdziesz spać głodna to przyśnią ci się cyganie 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.