Skocz do zawartości

Czy powinnam w to isc?

Polecane posty

Napisano

Hej Kochani,

zadalam karta pytanie odnośnie mojego nowego pomysłu, chodzi o prace przez Internet, mam już konkretny pomysł w głowie. 

Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade?

IX pucharów, giermek pucharów, V pucharów 

czy będę zadowolona z tej pracy?

krol denarow, królowa denarow, VI mieczy

zarowno w jednym jak i drugim przypadku dwie pierwsze karty super, natomiast zakończenie słabe, co sądzicie? 
Mnie osobiście niepokoi V pucharów na koncu pierwszej odpowiedzi..z tego co wyczytałam w Internecie ma bardzo złe znaczenie, ciężkie emocje z przeszlosci, rozczarowania..

Napisano
23 godziny temu, runoutofbreath napisał:

Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade?

to są dwa pytania

23 godziny temu, runoutofbreath napisał:

czy będę zadowolona z tej pracy?

wygląda na finansowa satysfakcję, lecz też jakiś rodzaj uziemienia, powtarzalność i nuda, od których będziesz chciała odpłynąć (może nowe kierunki i pomysły)

• Dziękuję! 1
Napisano
18 godzin temu, SowAna napisał:

to są dwa pytania

wygląda na finansowa satysfakcję, lecz też jakiś rodzaj uziemienia, powtarzalność i nuda, od których będziesz chciała odpłynąć (może nowe kierunki i pomysły)

Bardzo Ci dziękuję za interpretację :* 

Tez przy tych denarach wydaje mi się, ze finansowo powinno być okej, VI mieczy nie znam tak dobrze, dziekuje za wskazowki

Napisano

Być może będziesz rozczarowana końcowym  efektem w zderzeniu z rzeczywistością <myśli>

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...