runoutofbreath Napisano Luty 19, 2020 Napisano Luty 19, 2020 Hej Kochani, zadalam karta pytanie odnośnie mojego nowego pomysłu, chodzi o prace przez Internet, mam już konkretny pomysł w głowie. Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade? IX pucharów, giermek pucharów, V pucharów czy będę zadowolona z tej pracy? krol denarow, królowa denarow, VI mieczy zarowno w jednym jak i drugim przypadku dwie pierwsze karty super, natomiast zakończenie słabe, co sądzicie? Mnie osobiście niepokoi V pucharów na koncu pierwszej odpowiedzi..z tego co wyczytałam w Internecie ma bardzo złe znaczenie, ciężkie emocje z przeszlosci, rozczarowania.. Cytuj
SowAna Napisano Luty 20, 2020 Napisano Luty 20, 2020 23 godziny temu, runoutofbreath napisał: Czy powinnam w to isc, czy dam sobie rade? to są dwa pytania 23 godziny temu, runoutofbreath napisał: czy będę zadowolona z tej pracy? wygląda na finansowa satysfakcję, lecz też jakiś rodzaj uziemienia, powtarzalność i nuda, od których będziesz chciała odpłynąć (może nowe kierunki i pomysły) 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano Luty 21, 2020 Autor Napisano Luty 21, 2020 18 godzin temu, SowAna napisał: to są dwa pytania wygląda na finansowa satysfakcję, lecz też jakiś rodzaj uziemienia, powtarzalność i nuda, od których będziesz chciała odpłynąć (może nowe kierunki i pomysły) Bardzo Ci dziękuję za interpretację Tez przy tych denarach wydaje mi się, ze finansowo powinno być okej, VI mieczy nie znam tak dobrze, dziekuje za wskazowki Cytuj
Dager Napisano Luty 21, 2020 Napisano Luty 21, 2020 Być może będziesz rozczarowana końcowym efektem w zderzeniu z rzeczywistością 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.