Pawel92 Napisano Marzec 1, 2020 Napisano Marzec 1, 2020 Cześć, zrobiłem rozkład na docelową partnerkę ale potrzebuję pomocy w dokładnej analizie rozkładu. Oto rozkład wraz z kartami. 1. Jak/gdzie poznam mojego docelowego partnera? - Paź Kielichów 2. Jaki będzie miała charakter? - Rycerz Buław 3. Jaki będzie miała wygląd? - Diabeł 4. Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę? UMIARKOWANIE 5. Kiedy poznam moją docelową partnerkę? 3 buławy 1. Partnerkę spotkam w romantycznej sytuacji, jakieś zabawie towarzyskiej. 2. Jej charakter będzie silny, agresywny. Pełnia energii kobieta. 3. Jej wygląd będzie kuszący, uwodzący. 4. Aby żadna ze stron nie panowała nad drugą, nie była wyższością. 5. Tu mam problem nie wiem jak odczytać czas. Ale myślę że będzie to jakieś 3 miesiące/tygodnie . Co sądzicie? Cytuj
Online1 Napisano Marzec 1, 2020 Napisano Marzec 1, 2020 1. W jakimś miłym towarzystwie, nad wodą, może mieć dziecko lub być w otoczeniu dzieci 2. Energiczna, aktywna, nieujarzmiona, dużo podróżuje 3. Bardzo pociągająca, mocno będzie działać na Twe zmysły 4. Na cierpliwość, nie angażować się zbyt pochopnie, poczekać ile będzie trzeba 5. Moim zdaniem w okresie letnim, ciepłym, na wycieczce jakiejś 1 Cytuj
SowAna Napisano Marzec 3, 2020 Napisano Marzec 3, 2020 1. Jak/gdzie poznam mojego docelowego partnera? - Paź Kielichów - może "degustacja win", Paź to dobre wiadomości, może zaproszenie, prezent - może poczta albo sklep, jakiś koncert 2. Jaki będzie miała charakter? - Rycerz Buław - czasami bywa arogancki, głośny, taki kogutowaty, kolorowy, ogólnie dość młody i nieustatkowany, raczej do zabawy niż poważnych relacji w danej chwili 3. Jaki będzie miała wygląd? - Diabeł - razem z Rycerzem - wyzywający, zwracający uwagę, nietuzinkowy, sztucznie udający kogoś kim nie jest 4. Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę? UMIARKOWANIE - na umiar i czas, też może wskazywać na czas, że nie szybko, około 1,5 roku 5. Kiedy poznam moją docelową partnerkę? 3 buławy - to przestrzeń, wyjazd, wiosna, początek, to karta oczekiwania na coś, co nadchodzi, statki kiedyś wracały po paru miesiącach, a czasami i latach dużo zależy od twego wieku, nastawienia do relacji, pytanie jest o partnerkę docelową, a wg mnie większość kart mówi o zauroczeniu, 3 buław i Umiarkowanie wskazują, że ta relacja może rozwijać się powoli 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.