sovalet Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 Dzień dobry, Może ktoś pokusi się o swoją interpretację Na pytanie - co on zamierza wobec mnie, wypada: VII rydwan VI kochankowie XIV umiarkowanie Według mojej wizji Na pierwszy rzut oka układ wydał się przyjemny. Widać jego pewność w tym związku (rydwan+kochankowie), być może chciałby szybko przejść do konkretów (rydwan). Ciężko mi ugryźć umiarkowanie. Trochę mi się to wyklucza i może to wskazuje właśnie na jego wahania? Sumując VII + VI = VIII smierć, to jeszcze mi chodzi po głowie. Na pewno nie widzę w tym układzie żadnych większych zobowiązań jak zaręczyny, ślub, dziecko, bardZiej może tylko przeprowadzka (rydwan). Ktoś spojrzy inaczej? Cytuj
SowAna Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 wszystko zależy od stanu waszej relacji, gdzie teraz jesteście, na jakim etapie, czy macie jakiś kontakt czy nie same AW - tak wypadło, czy tylko używasz AW? Rydwan - pośpiech, opanowanie, powstrzymywanie emocji, panowanie VI - relacja, wybór, wahanie XIV - zastanawianie się, przymierzanie się, wyważanie zbyt wiele wg mnie synonimów, na nie bardziej zwróciłabym uwagę 1 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 jakie ma zamiary... prawdopodobnie stłumi swoje popędy, targają nim sprzeczne myśli i chęci. Na zewnątrz może to wglądać na obojętność. ja bym nie inicjowała niczego, on musi sobie pewne rzeczy poukładać. dużo dwoistości, brak zdecydowanego działania. 1 Cytuj
sovalet Napisano Marzec 22, 2020 Autor Napisano Marzec 22, 2020 Dziękuję. Żeby to dopełnić - jesteśmy w związku, około 1,5 roku, związek skomplikowany, ale bardziej ze względu na to, ze jest sportowcem, obcokrajowcem. Zawsze trochę jest nam ciężej przez sezonowość tego sportu, on jednak kocha, pokazuje, stara się (uzewnętrznia). Chodziło mi bardziej działania legalizacyjne związku, duże kroki. Cieszę się, ze miałam podobne odczucia, co do układu jak Panie. Jestem początkująca. Tak tym razem użyłam tylko AW, myślałam, ze będzie prościej, ale jednak nie. 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 19 minut temu, sovalet napisał: Dziękuję. Żeby to dopełnić - jesteśmy w związku, około 1,5 roku, związek skomplikowany, ale bardziej ze względu na to, ze jest sportowcem, obcokrajowcem. Zawsze trochę jest nam ciężej przez sezonowość tego sportu, on jednak kocha, pokazuje, stara się (uzewnętrznia). Chodziło mi bardziej działania legalizacyjne związku, duże kroki. Cieszę się, ze miałam podobne odczucia, co do układu jak Panie. Jestem początkująca. Tak tym razem użyłam tylko AW, myślałam, ze będzie prościej, ale jednak nie. bardzo ważne jak sformułowałaś pytanie, od tego zależy jak zinterpretujesz karty Cytuj
sovalet Napisano Marzec 22, 2020 Autor Napisano Marzec 22, 2020 1 minutę temu, Essa napisał: bardzo ważne jak sformułowałaś pytanie, od tego zależy jak zinterpretujesz karty Zadałam wprost „co on zamierza wobec mnie”. Pokusiłam się o rozwiniecie. Zadałam Kolejne pytanie jak on widzi tą relację. Rydwan - królowa kielichów - 7 kielichów Królowa kielichów w sedno, tak mnie postrzega, zawsze wypadam na to w kartach. Dobry materiał na żonę, matkę, jestem terapeutą, jemu to imponuje. Znowu rydwan - i wydaje mi się, że wypada mi to często na jego osobę, ruchliwy - sport związany z szybkim ruchem, emocjonalny. 7 kielichów - niezdecydowanie, wahanie, wybory. Czy dobrze czuje, ze w połączeniu z poprzednim układem widać jaśniej niezdecydowanie? 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 Tak, on może mieć problem z wyborem, ma wiele opcji, musi dojrzeć do wyboru Tak mi się wydaje, że jemu jest dobrze, tak jak jest. Nie wiem czy emocjonalny (w sensie wrażliwy emocjonalnie), na pewno popędowy, impulsywny... 1 Cytuj
sovalet Napisano Marzec 22, 2020 Autor Napisano Marzec 22, 2020 5 minut temu, Essa napisał: Tak, on może mieć problem z wyborem, ma wiele opcji, musi dojrzeć do wyboru Tak mi się wydaje, że jemu jest dobrze, tak jak jest. Nie wiem czy emocjonalny (w sensie wrażliwy emocjonalnie), na pewno popędowy, impulsywny... dziękuję, zdecydowanie pasuje to do tego, co widzę w kartach, ale również tak widzę to w rzeczywistości. 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 Ty wlewasz w jego życie to Umiarkowanie właśnie, tą czystość Królowej Kielichów, to go fascynuje, oby tego nie sch**anił. 1 Cytuj
gawronka Napisano Marzec 27, 2020 Napisano Marzec 27, 2020 Rydwan może oznaczać też chęć zmian w połaczaniu z umiarkowaniem. Może chęć stabilizacji? 1 Cytuj
sovalet Napisano Marzec 30, 2020 Autor Napisano Marzec 30, 2020 Dnia 27.03.2020 o 13:33, gawronka napisał: Rydwan może oznaczać też chęć zmian w połaczaniu z umiarkowaniem. Może chęć stabilizacji? Tak, to tez pasuje. Obserwuje to od samego początku, ze tego szuka. Jeszcze nie wie jak... ale poszukuje. W sumie z tymi dwoma układami to współgra. Dzięki 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.