Nissaque Napisano Maj 6, 2022 Share Napisano Maj 6, 2022 Znalazłam jak obliczać portret psychologiczny oraz karmiczny. Więc wzięłam się za obliczanie. Gorzej poszło z interpretacją. Data moja to 28.10.1999 Szczerze mówiąc trochę nie rozumiem jakie karty mają być odwrócone i w jakich przypadkach. Gdy pojawia się drugi raz to jest odwrocona? Dzieciństwo i młodość: kochankowie Miłość w domu, kochający rodzice. Wczesne wchodzenie w relacje miłosne, zdrady. Wiek średni: Koło fortuny Los będzie wystawiał mnie na próby? Ciężko coś mi tu powiedzieć. Wiek dojrzały: kochankowie Spędzenie starości z ukochanym? Podświadomość leki i blokady: wieża Lek że wszystko się zawali i trzeba będzie budować swoje życie na nowo. Świadomość i aspiracje: wieża Trochę nie rozumiem, moim celem jest dążenie do problemów? Nadswiadomosc: koło fortuny Posiadanie świadomości że raz jest lepiej raz gorzej, podnoszenie się po porażkach, optymizm i może przychylność losu? Misja: Głupiec Poznawanie świata, bycie beztroskim, zaczynanie cały czas budować coś nowego? Tak interpretuje z połączeniem z tymi wieżami na poprzedniej pozycji. Co umożliwia wykonanie misji: Sąd ostateczny rozumiała bym to jako refleksja nad własnym postępowaniem i wyciągnięcie wniosków Wnętrze ( co ukrywam, jak siebie oceniam) oraz pozycja zewnętrze (jak widzą mnie inni) mam znowu koło fortuny. Czyli tak samo jak w nadswiadomosc. Czy skoro się powtarzają można powiedzieć że jestem osobą szczerą, która nie ukrywa taka jaka jest naprawdę i jest świadoma swoich talentów i mocnych stron Bylabym wdzięczna za pomoc i chętnie się czegoś nauczę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.