Szamanka Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 Ktoś mi wyciągnął jedną kartę na pytanie czy przyjdzie wiadomość,na którą czekam.( Osoba ta zapytała konkretnie czy przyjdzie do tygodnia)Wyszedł Rydwan.Ja uważam,że ta wiadomość przyjdzie.A jak Wy uważacie?Przyjdzie ta wiadomość?A może to ja powinnam jeszcze raz skontaktować z osobą,na której wiadomość czekam? Cytuj
Szamanka Napisano Marzec 23, 2020 Autor Napisano Marzec 23, 2020 Bo ja czuje intuicyjnie,że ta wiadomość już nie przyjdzie.Na podstawie Rydwanu uważam,że przyjdzie. Cytuj
Essa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 Rydwan ciągnięty jest w dwa kierunki, zmagają się siły czarnego i białego konia, jednak postęp będzie - istotą tej karty jest bieg spraw - do przodu. Uzyskasz jasność. Cytuj
Szamanka Napisano Marzec 24, 2020 Autor Napisano Marzec 24, 2020 Może być też tak,że ten Rydwan pokazał porażkę.I dlatego wiadomość może nie przyjść. Cytuj
Essa Napisano Marzec 24, 2020 Napisano Marzec 24, 2020 12 minut temu, Szamanka napisał: Może być też tak,że ten Rydwan pokazał porażkę.I dlatego wiadomość może nie przyjść. Musiałby być odwrócony. Rydwan to dążenie do celu, więc rozwiązanie jest blisko, choć nie zawsze takie jak chcemy. Ja nie jestem zwolennikiem wyciągania 1 karty, bo interpretacji jest wiele zwłaszcza jak interpretujesz po kimś, z jego talii... Jeśli chodzi o wiadomości to najlepiej oddaje ją karta giermka monet czy 8 buław. Cytuj
Szamanka Napisano Marzec 24, 2020 Autor Napisano Marzec 24, 2020 Wysłałam teraz do tej osoby wiadomość.I tak już długo czekam.Będzie,co ma być. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.