Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Ktoś mi wyciągnął jedną kartę na pytanie czy przyjdzie wiadomość,na którą czekam.( Osoba ta zapytała konkretnie czy przyjdzie do tygodnia)Wyszedł Rydwan.Ja uważam,że ta wiadomość przyjdzie.A jak Wy uważacie?Przyjdzie ta wiadomość?A może to ja powinnam jeszcze raz skontaktować z osobą,na której wiadomość czekam?

Napisano

Bo ja czuje intuicyjnie,że ta wiadomość już nie przyjdzie.Na podstawie Rydwanu uważam,że przyjdzie.

Napisano

Rydwan ciągnięty jest w dwa kierunki, zmagają się siły czarnego i białego konia, jednak postęp będzie - istotą tej karty jest bieg spraw - do przodu. Uzyskasz jasność.

Napisano

Może być też tak,że ten Rydwan pokazał porażkę.I dlatego wiadomość może nie przyjść.

Napisano
12 minut temu, Szamanka napisał:

Może być też tak,że ten Rydwan pokazał porażkę.I dlatego wiadomość może nie przyjść.

Musiałby być odwrócony. Rydwan to dążenie do celu, więc rozwiązanie jest blisko, choć nie zawsze takie jak chcemy.

Ja nie jestem zwolennikiem wyciągania 1 karty, bo interpretacji jest wiele :) zwłaszcza jak interpretujesz po kimś, z jego talii...

Jeśli chodzi o wiadomości to najlepiej oddaje ją karta giermka monet czy 8 buław.

Napisano

Wysłałam teraz do tej osoby wiadomość.I tak już długo czekam.Będzie,co ma być.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...