gawronka Napisano Kwiecień 12, 2020 Napisano Kwiecień 12, 2020 Witam. Wypadły karty na przyszłość relacji: umiarkowanie, 5 kielichow, walet kielichow? Jak te karty zinterpretowac? Wiem tylko tyle że 5 kielichów może dotyczyć rozstania ale kompletnie nie wiem jak połaczyć je z resztą kart. Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 13, 2020 Napisano Kwiecień 13, 2020 5 Kielichów mówi też o rozczarowaniu. Z Umiarkowaniem moim zdaniem chodzi o to, że nie będziecie umieli złapać balansu i Twoje oczekiwania nie będą spełnione. Walet Kielichów to dla mnie w tym przypadku tylko potwierdzenie, że pytanie dotyczy jakiejś osoby. Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 13, 2020 Napisano Kwiecień 13, 2020 8 godzin temu, gawronka napisał: karty na przyszłość relacji: umiarkowanie, 5 kielichow, walet kielichow jakoś to trwa, rozczarowanie, nowa znajomość 1 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 13, 2020 Napisano Kwiecień 13, 2020 Umiarkowanie, 5 kielichów i walet kielichów: jak dla mnie - letniość uczuć, brak partnerstwa i romantyczne podejście do miłości. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.