Skocz do zawartości

Znajoma partnera

Polecane posty

Napisano

Dzień dobry,

krótko opiszę sytuacje - pytanie o wieloletnią znajomą mojego chłopaka. Trochę razem współpracowali, trochę się kolegowali. Wg. Ona w ogóle nie jest w jego typie, a on nie jest nią zainteresowany. Z kolei ona mnie zastanawia, ciągle się kręci wkoło, komentując jego zdjęcia, ale też w jego pracy zawodowej. itp. Raz skomentowała do mojego chłopaka, że jej chyba nie lubię, ewidetnie nie mając podstaw - naprawdę 😃 przyjęłam to neutralnie, zapamiętując.

Natknęło mnie na karty.

Co ona o mnie myśli:

pustelnik + gwiazda + królowa buław 

Jakie ma zamiary wobec mojego chłopaka 

4 buławy + królowa buław + rycerz mieczy 

no i mnie poniosło, bo w królowej buław widzę jej nieuczciwe zamiary. Dodam, ze o chłopaka uczciwość się nie martwię. W tym rycerzu mieczy jej podżeganie, celowe zagrywki z tymi komentarzami itp.

W pierwszym pytaniu w gwieździe i pustelniku widzę jej nadzieje, ze ja z nim nie będę i ja widzę w zamian jako królowa buław. 

Spójrzcie i wy, bo nie wiem czy mnie nie poniosło 😃

Napisano

Ona jest raczej skupiona na sobie.Nie myśli o Tobie.

Nie ma jakiś poważnych zamiarów wobec twojego chłopaka.

Napisano
Przed chwilą, Szamanka napisał:

Ona jest raczej skupiona na sobie.Nie myśli o Tobie.

Nie ma jakiś poważnych zamiarów wobec twojego chłopaka.

Ale ja się słabo znam na kartach.

Napisano
5 minut temu, Szamanka napisał:

Ale ja się słabo znam na kartach.

Tzn.może chcieć romansu,ale On jej spierniczy.No,bo jest ten rycerz mieczy.

A właśnie ten pustelnik oznacza,że ona nie myśli o tobie.Królowa buław to Ona.A ta gwiazda oznacza,że jest skupiają na sobie i na tym jaka jest wspaniała.

• Lubię! 1
Napisano
3 godziny temu, sovalet napisał:

co do jej zamiarów powiedziałabym, że ona by z nim może i chętnie coś, ale wie, że nic z tego (rycerz mieczy przy królowe buław jest dość oziębły) . Te 4 buławy na początku z kolei mogą pokazywać, że jest to pewien stan stały, tj.że np on jej się podoba od dawna, ale już przyzwyczaiła się do tego,  że jest to jednostronne. Ale to jeżeli czytać karty "całościowo" czyli 3 jakby były jedną.

Jeśli kładłaś np przeszłość-teraźniejszośc-przyszłość to powiedziałabym, że on jej się podoba od jakiegos czasu (4 buław) i ona ma dość czekania i chce zacząć działać (królowa buław) żeby ruszyć sprawy z miejsca (rycerz mieczy).

• Lubię! 1
Napisano

Co ona o mnie myśli:

tutaj z kolei, jeśli czytane całościowo, powiedziałabym, że uważa, że jesteś zapatrzona w siebie,  że się wywyższasz, że się tak jakby "wzięłaś nie wiadomo skąd" , a uważasz, że masz do wszystkiego prawo. Tak to widzę. 

• Lubię! 2
Napisano

Co ona o mnie myśli:

Wg mnie ona sądzi, że jesteś przemądrzałą osobą, która zadziera nosa i za wszelką cenę chce postawić na swoim.

Chciałaby się z nim zabawić na dłużej, dlatego chce go sobie zjednać, jednak wykorzystuje do tego zbyt ostry język, co w rzeczywistości bardziej go zniechęca niż zachęca.

Królowa buław to przede wszystkim kobieta pełna seksualnego ognia, taka czarodziejka i kusicielka. A z drugiej strony osoba mądra, odpowiedzialna i uczciwa.

• Lubię! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Napisano
4 godziny temu, sovalet napisał:

Co ona o mnie myśli:

1. mądra, szczęściara, kobieca, seksowna

2. wie, że ją pogoni, bo ma patrz pkt.1

• Lubię! 1
Napisano

Dzięki, fajnie się to czyta :)

Weryfikując: 

Ona jest na pewno o mnie zazdrosna, bo tak pojawiałam się znikąd w bardzo specyficznym sportowym środowisku, gdzie chłopak jest ważną postacią. Ona zapewne myśli, że sobie wypracowała pozycję, a nic z tego nie ma. Z kolei ja jako jego dziewczyna zostałam "z góry" wprowadzona i lubiana, raczej tam nie błyszczę i unikam, on zresztą też stroni. No, ale w każdym razie nieważne czy bezpodstawnie czy nie, ale na 99% tak ta dziewczyna to widzi.

2 godziny temu, Inanna napisał:

tutaj z kolei, jeśli czytane całościowo, powiedziałabym, że uważa, że jesteś zapatrzona w siebie,  że się wywyższasz, że się tak jakby "wzięłaś nie wiadomo skąd" , a uważasz, że masz do wszystkiego prawo. Tak to widzę. 

2 godziny temu, Egeria napisał:

Wg mnie ona sądzi, że jesteś przemądrzałą osobą, która zadziera nosa i za wszelką cenę chce postawić na swoim.

Na pewno on podoba się jej dłuższego czasu (4 buław) , poza tym wg. mnie ona marzy o partnerze, który uprawia ten sport. Rycerz mieczy,

mój facet, który ewidentnie trzyma ten miecz i jest oziębły i neutralny dla niej :D 

2 godziny temu, Inanna napisał:

co do jej zamiarów powiedziałabym, że ona by z nim może i chętnie coś, ale wie, że nic z tego (rycerz mieczy przy królowe buław jest dość oziębły) . Te 4 buławy na początku z kolei mogą pokazywać, że jest to pewien stan stały, tj.że np on jej się podoba od dawna, ale już przyzwyczaiła się do tego,  że jest to jednostronne.

Jest w ogóle pstrokata i wulgarna, przez co go odpycha.

2 godziny temu, Egeria napisał:

Chciałaby się z nim zabawić na dłużej, dlatego chce go sobie zjednać, jednak wykorzystuje do tego zbyt ostry język, co w rzeczywistości bardziej go zniechęca niż zachęca.

To jest wersja oficjalna, którą ta dziewczyna o mnie wypowiedziała na początku :D

1 godzinę temu, SowAna napisał:

1. mądra, szczęściara, kobieca, seksowna

2. wie, że ją pogoni, bo ma patrz pkt.1

Uczę się przy Was, jestem wdzięczna :) 

• Lubię! 2
  • Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...