Egeria Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 Cześć, w ramach ćwiczeń z kartami podjęłam próbę rozwiązywania zagadek kryminalnych. W moim przypadku chodzi o pytanie: gdzie w tej chwili ukryte jest ciało kobiety? W odpowiedzi karty pokazały się w kolejności -> GWIAZDA, PAŹ KIELICHÓW a w podstawie KRÓL MONET. Pierwsze co przyszło mi do głowy to to, że ciało ukryte "na widoku" w miejscu, z którego czerpie się zysk z rozrywki i tu pomyślałam, że takim miejscem jest wesołe miasteczko gdzieś nad brzegiem zbiornika wodnego lub rzeki. Chciałabym jednak zapytać się Was czy przychodzą Wam do głowy jakieś inne pomysły? 3 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
SowAna Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 1 godzinę temu, Egeria napisał: ukryte jest ciało kobiety Gwiazda się nie chowa, Pazik ma wszystko jak na dłoni, Król zasoby.... czy ta Twoja postać na pewno nie żyje? 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 14, 2020 Autor Napisano Kwiecień 14, 2020 39 minut temu, SowAna napisał: Gwiazda się nie chowa, Pazik ma wszystko jak na dłoni, Król zasoby.... czy ta Twoja postać na pewno nie żyje? Tego nikt nie wie. Zaginęła wiele lat temu i do tej pory jej nie odnaleziono ani żywej, ani zmarłej. Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
SowAna Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 Detektywie , a może zadać kartom pytanie czy umarła? Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 14, 2020 Autor Napisano Kwiecień 14, 2020 37 minut temu, SowAna napisał: Detektywie , a może zadać kartom pytanie czy umarła? Całe to ćwiczenie polegało na tym, że zadawałam pytania, na które odpowiedź brzmi TAK lub NIE. Akurat o miejscu schowania ciała pytanie przyszło spontanicznie, po serii wyżej wspomnianych. Zadałam pytanie o to czy ta kobieta żyje. W kartach wyszło, że nie a przyczyniło się do tego kilka osób. Z dalszych odpowiedzi wynikało, że ciało zostało ukryte chociaż było przeniesione, bądź wielokrotnie przenoszone. To konkretne pytanie dotyczyło "gdzie to ciało znajduje się obecnie?". Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Essa Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 chodzi o Iwonę Wieczorek? przychodzą mi różne myśli... ale trop to ktoś koło znała, na pozycji za nim poszła w miejsce pozornie dla niej bezpieczne, rozrywkowe, była ufna (iluzja na temat kogoś, kogo znała - idealizowanie) może być woda w tym miejscu 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 14, 2020 Autor Napisano Kwiecień 14, 2020 21 minut temu, Essa napisał: chodzi o Iwonę Wieczorek? przychodzą mi różne myśli... ale trop to ktoś koło znała, na pozycji za nim poszła w miejsce pozornie dla niej bezpieczne, rozrywkowe, była ufna (iluzja na temat kogoś, kogo znała - idealizowanie) może być woda w tym miejscu Dobrze zgadłaś. Mam mnóstwo wolnego czasu, wciągnęło mnie w podcasty kryminalne. Karty pokazały mi jedną z możliwości... 2 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Essa Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 4 minuty temu, Egeria napisał: Dobrze zgadłaś. Mam mnóstwo wolnego czasu, wciągnęło mnie w podcasty kryminalne. Karty pokazały mi jedną z możliwości... Sama czytałam kilka miesięcy temu raporty różnych firm detektywistycznych + zeznania świadków... strasznie zagmatwana sprawa, a może prosta, tylko komuś zależy by była taka... 2 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 5 godzin temu, Egeria napisał: GWIAZDA, PAŹ KIELICHÓW a w podstawie KRÓL MONET. coś w ziemi, coś stabilnego (podstawa Król) wypełnionego wodą, może niewielki staw (rybka), do tego czegoś woda wlewa się i wylewa i raczej na otwartym terenie (pod gwiazdami) możesz wstawić zdjęcie swoich kart? 1 Cytuj
Essa Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 10 minut temu, SowAna napisał: coś w ziemi, coś stabilnego (podstawa Król) wypełnionego wodą, może niewielki staw (rybka), do tego czegoś woda wlewa się i wylewa i raczej na otwartym terenie (pod gwiazdami) możesz wstawić zdjęcie swoich kart? może studnia? 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 14, 2020 Autor Napisano Kwiecień 14, 2020 15 minut temu, SowAna napisał: coś w ziemi, coś stabilnego (podstawa Król) wypełnionego wodą, może niewielki staw (rybka), do tego czegoś woda wlewa się i wylewa i raczej na otwartym terenie (pod gwiazdami) możesz wstawić zdjęcie swoich kart? Nie wiem do czego będą Ci przydatne, ale proszę bardzo Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 Ten post napisałam długi, ale po namyśle skasowałam tekst i podzielę się tylko swoją najgłupszą teorią Na monitoringu szedł za Iwoną facet z ręcznikiem z Bogatyni. Zainteresował mnie herb Bogatyni. Nic ciekawego, ale na Dolnym Śląsku znalazłam kilka miejscowości z wielką gwiazdą w herbie: Chojnów, Ziębice, Świebodzice. Takie herby są też w innych województwach, np. Tarnów ma też gwiazdę. Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 14, 2020 Napisano Kwiecień 14, 2020 karty to obrazy, twoje karty pokazują coś innego niż moje: Król - kierunek, księżyc, karnacja (islam) - gdzie był księżyc tego dnia, tron (kształt), podstawa kwadratowe płyty, z tyłu zamek (może miasto), gdzie można się tak ustawić i te dwa byki... Paź - woda, raczej spokojna, z brzegiem utwardzonym, ten paź ma włosy jak kobieta, stoi tyłem na brzegu jakiegoś zbiornika, wystarczy lekkie popchnięcie i spadnie.... Ona albo Gwiazda - nienaturalnie wykrzywiona, niby płodna, niby naga, gdzie są jej nogi, ptak odwrócony plecami, na tej karcie nie widać przelewającej się wody...przelewa się ona 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.