Skocz do zawartości

Interpretacja relacja

Polecane posty

Napisano

Rozkład był na relacje, proszę o pomoc

Ja:

W głowie: 9 denarów

W sercu: Koło fortuny

Na zewnątrz: 4 pucharów

Ukrywasz: 9 buław

Wychodzisz do niego: Gwiazda

ON:

W głowie: Sprawiedliwość

W sercu: Cesarzowa

Na zewnątrz: 6 buław

Ukrywa: Ksieżniczka mieczy

Wychodzi do Ciebie: Rycerz denarów

Łączy: Umiarkowanie

Dzieli: Król pucharów

Przeszkody do pokonania: Pustelnik Mag Królowa mieczy

Przyszłość Relacji: 8 pucharów Rycerz pucharów 10 pucharów

Napisano

Wg wróżby niby

jestem z nim z wygody, dobitnie to pokazuje 9 denarów w mojej głowie, on daje pewien prestiż, luksów, on wychodzi do Ciebie w Rycerzu monet - daje mi stabilizację finansową - ja do niego w Gwieździe, bardzo mu się podobam, on traci głowę - ja mam stabilizację, on ma moja urodę - tak to widać. Koło fortuny w sercu pokazuje, że to nie jest miłosć, tylko okazja od losu, prawdopodobnie wynika to z moich wcześniejszych doświadczeń z facetami bo 9 buław to karta obaw, dystansu, może ktoś kiedyś mnie w jakiś sposób wykorzystał i teraz patrze bardzo pragmatycznie na życie. Przy mnie jest też pustelnik, a to oznacza, że zbyt racjonalnie do tego podchodze, brakuje mi troche spontanicznosci i szaleństwa w takim pozytywnym znaczeniu. On widzi w mnie kobietę swojego życia, jestSprawiedliwosć w głowie czyli poważne zamiary i Cesarzowa w sercu czyli patrzy na mnie jak na kogoś z kim mógłby być całe zycie... To co ukrywa to walet mieczy -  ta karta mówi, że on zbiera informacje na mój temat, być może jakieś wydarzenia otwierają mu oczy i zaczyna sie zastanawiac czy to ma sens, Przy nim Królowa mieczy a wiec problemem może być mamusia moja lub jego... Poza tym błędy komunikacji w Magu, nie potrafimy do siebie dotrzec. Pustelnik to samotnosć we dwoje, królowa mieczy to Cięty język, Mag to manipulacja... razem do kupy oznacza, że za dużo intryg, kombinowania i manipulowania, a za mało życzliwości i serca do siebie.

Co nas łaczy - umiarkowanie to nie jest karta jakiejś wielkiej namiętności bardziej to jest w stronę przyjacielską niż namiętną, A dzieli król pucharów - ja go po prostu nie kocham...? 

Na przyszłosć widze, że to się rozjedzie, 8 pucharów oznacza zniechęcenie i odejście. 

Dziwne rzeczy... Bo ja go kocham... 

Napisano

Wg mnie. 

W głowie i w sercu - nieprzekonana, wygodna, przewrotna. Na zewnątrz i wychodzisz do niego w przenośni i dosłownie jako gwiazda, kaprysząc. Ukrywasz 9 buław, czekasz aż tylko się coś wydarzy złego, przyglądasz się temu. 

On, sprawiedliwość i cesarzowa - zaangażowany w coś na przyszłość. Na zewnątrz - okazuje Ci to. Ukrywa jednak coś, co mu nie odpowiada, jakieś drobnostki. Wychodzi do Ciebie z poważnym związkiem, jest pewien. 

Coś mało kielichów pomiędzy Wami... słabe uczucia?

Łączy umiarkowanie, dobrze rokuje na związek. Dzieli król pucharów - ktoś poszukuje ideału, którego nie ma, ona?

Przeszkody do pokonania - ograniczenia po jej stronie, walka pomiędzy byciem samotną, a związkiem?

Przyszłość, owszem 8 pucharów, ale na początku, później rycerz kielichów i 10 pucharów...

On zaangażowany, ona nieufna, sama nie wie czego chce, może po dużych przejściach. Pan ładnie w tym wypadł. 

Napisano
7 godzin temu, sovalet napisał:

Wg mnie. 

W głowie i w sercu - nieprzekonana, wygodna, przewrotna. Na zewnątrz i wychodzisz do niego w przenośni i dosłownie jako gwiazda, kaprysząc. Ukrywasz 9 buław, czekasz aż tylko się coś wydarzy złego, przyglądasz się temu. 

On, sprawiedliwość i cesarzowa - zaangażowany w coś na przyszłość. Na zewnątrz - okazuje Ci to. Ukrywa jednak coś, co mu nie odpowiada, jakieś drobnostki. Wychodzi do Ciebie z poważnym związkiem, jest pewien. 

Coś mało kielichów pomiędzy Wami... słabe uczucia?

Łączy umiarkowanie, dobrze rokuje na związek. Dzieli król pucharów - ktoś poszukuje ideału, którego nie ma, ona?

Przeszkody do pokonania - ograniczenia po jej stronie, walka pomiędzy byciem samotną, a związkiem?

Przyszłość, owszem 8 pucharów, ale na początku, później rycerz kielichów i 10 pucharów...

On zaangażowany, ona nieufna, sama nie wie czego chce, może po dużych przejściach. Pan ładnie w tym wypadł. 

Widzisz tu powrót? 

Napisano
2 godziny temu, aura napisał:

Widzisz tu powrót? 

A nie jest to istniejąca relacja? Wg. mnie wtedy to zmienia ZNACZNIE interpretacje tych kart. 

Napisano

No to teraz ON:

Sprawiedliwość w głowie to dosłownie to czego on chce, czyli sprawiedliwości, np. zakończenia, rozliczenia, on to rozliczył. W 6 buławach widać, że jest z tego zadowolony, ale jednak ukrywa coś, co go nadal miota, jakieś drobnostki. Wychodzi rycerzem monet - na spokojnie, bez szaleństw. Dzieli król pucharów - chyba on tego nie chce, bo później przyszłość relacji 8 kielichów - król pucharów - 10 kielichów. On to po prostu zakończył uczuciowo. 

Napisano
5 minut temu, sovalet napisał:

No to teraz ON:

Sprawiedliwość w głowie to dosłownie to czego on chce, czyli sprawiedliwości, np. zakończenia, rozliczenia, on to rozliczył. W 6 buławach widać, że jest z tego zadowolony, ale jednak ukrywa coś, co go nadal miota, jakieś drobnostki. Wychodzi rycerzem monet - na spokojnie, bez szaleństw. Dzieli król pucharów - chyba on tego nie chce, bo później przyszłość relacji 8 kielichów - król pucharów - 10 kielichów. On to po prostu zakończył uczuciowo. 

Ale co ten ostatni rząd znaczy w polaczeniu

Napisano
1 minutę temu, aura napisał:

Ale co ten ostatni rząd znaczy w polaczeniu

Myśle, ze król pucharów to on. 8 to porzucenie drogi, w tym przypadku  porzucenie tego związku przez niego. 10 pucharów na końcu - czyli osiągniecie maksymalnych uczuć na tym etapie związku. Czyli, jeśli jest dobrze to maksymalnie dobre rozwiązanie, jeśli zle to maksymalnie zle rozwiązanie. W tym przypadku - zakończenie.

Mi 10 pucharów tez tak pokazywało zakończenia relacji...

Napisano
8 minut temu, sovalet napisał:

Myśle, ze król pucharów to on. 8 to porzucenie drogi, w tym przypadku  porzucenie tego związku przez niego. 10 pucharów na końcu - czyli osiągniecie maksymalnych uczuć na tym etapie związku. Czyli, jeśli jest dobrze to maksymalnie dobre rozwiązanie, jeśli zle to maksymalnie zle rozwiązanie. W tym przypadku - zakończenie.

Mi 10 pucharów tez tak pokazywało zakończenia relacji...

Tylko zadając to pytanie byliśmy razem a nim dostalam odpowiedź rozstalismy się... 

Napisano
47 minut temu, aura napisał:

Tylko zadając to pytanie byliśmy razem a nim dostalam odpowiedź rozstalismy się... 

No i właśnie na to, to wtedy wskazywało. Karty pokazały rozstanie.

Zawsze możesz spróbować pytać o "teraz".

Napisano

Moim zdaniem jest przewożony temat w miesiąc Trzecia wróżba ma to samo

Napisano

hmm...no ale mi się wydaje,  że może być powtót: 8k - rozstanie(już się wydarzyło) a dalej rycerz i 10k to mi wygląda na powrót i to z oświadczynami...

• Gratuluję! 1
Napisano
2 godziny temu, Inanna napisał:

hmm...no ale mi się wydaje,  że może być powtót: 8k - rozstanie(już się wydarzyło) a dalej rycerz i 10k to mi wygląda na powrót i to z oświadczynami...

Żeby tak się stało. Mieliśmy plany i szukaliśmy sali... 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...