aura Napisano Kwiecień 17, 2020 Napisano Kwiecień 17, 2020 Rozkład był na relacje, proszę o pomoc Ja: W głowie: 9 denarów W sercu: Koło fortuny Na zewnątrz: 4 pucharów Ukrywasz: 9 buław Wychodzisz do niego: Gwiazda ON: W głowie: Sprawiedliwość W sercu: Cesarzowa Na zewnątrz: 6 buław Ukrywa: Ksieżniczka mieczy Wychodzi do Ciebie: Rycerz denarów Łączy: Umiarkowanie Dzieli: Król pucharów Przeszkody do pokonania: Pustelnik Mag Królowa mieczy Przyszłość Relacji: 8 pucharów Rycerz pucharów 10 pucharów Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 17, 2020 Napisano Kwiecień 17, 2020 A jaka jest Twoja interpretacja, jak Ty to widzisz? 2 Cytuj
aura Napisano Kwiecień 19, 2020 Autor Napisano Kwiecień 19, 2020 Wg wróżby niby jestem z nim z wygody, dobitnie to pokazuje 9 denarów w mojej głowie, on daje pewien prestiż, luksów, on wychodzi do Ciebie w Rycerzu monet - daje mi stabilizację finansową - ja do niego w Gwieździe, bardzo mu się podobam, on traci głowę - ja mam stabilizację, on ma moja urodę - tak to widać. Koło fortuny w sercu pokazuje, że to nie jest miłosć, tylko okazja od losu, prawdopodobnie wynika to z moich wcześniejszych doświadczeń z facetami bo 9 buław to karta obaw, dystansu, może ktoś kiedyś mnie w jakiś sposób wykorzystał i teraz patrze bardzo pragmatycznie na życie. Przy mnie jest też pustelnik, a to oznacza, że zbyt racjonalnie do tego podchodze, brakuje mi troche spontanicznosci i szaleństwa w takim pozytywnym znaczeniu. On widzi w mnie kobietę swojego życia, jestSprawiedliwosć w głowie czyli poważne zamiary i Cesarzowa w sercu czyli patrzy na mnie jak na kogoś z kim mógłby być całe zycie... To co ukrywa to walet mieczy - ta karta mówi, że on zbiera informacje na mój temat, być może jakieś wydarzenia otwierają mu oczy i zaczyna sie zastanawiac czy to ma sens, Przy nim Królowa mieczy a wiec problemem może być mamusia moja lub jego... Poza tym błędy komunikacji w Magu, nie potrafimy do siebie dotrzec. Pustelnik to samotnosć we dwoje, królowa mieczy to Cięty język, Mag to manipulacja... razem do kupy oznacza, że za dużo intryg, kombinowania i manipulowania, a za mało życzliwości i serca do siebie. Co nas łaczy - umiarkowanie to nie jest karta jakiejś wielkiej namiętności bardziej to jest w stronę przyjacielską niż namiętną, A dzieli król pucharów - ja go po prostu nie kocham...? Na przyszłosć widze, że to się rozjedzie, 8 pucharów oznacza zniechęcenie i odejście. Dziwne rzeczy... Bo ja go kocham... Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 19, 2020 Napisano Kwiecień 19, 2020 Wg mnie. W głowie i w sercu - nieprzekonana, wygodna, przewrotna. Na zewnątrz i wychodzisz do niego w przenośni i dosłownie jako gwiazda, kaprysząc. Ukrywasz 9 buław, czekasz aż tylko się coś wydarzy złego, przyglądasz się temu. On, sprawiedliwość i cesarzowa - zaangażowany w coś na przyszłość. Na zewnątrz - okazuje Ci to. Ukrywa jednak coś, co mu nie odpowiada, jakieś drobnostki. Wychodzi do Ciebie z poważnym związkiem, jest pewien. Coś mało kielichów pomiędzy Wami... słabe uczucia? Łączy umiarkowanie, dobrze rokuje na związek. Dzieli król pucharów - ktoś poszukuje ideału, którego nie ma, ona? Przeszkody do pokonania - ograniczenia po jej stronie, walka pomiędzy byciem samotną, a związkiem? Przyszłość, owszem 8 pucharów, ale na początku, później rycerz kielichów i 10 pucharów... On zaangażowany, ona nieufna, sama nie wie czego chce, może po dużych przejściach. Pan ładnie w tym wypadł. Cytuj
aura Napisano Kwiecień 20, 2020 Autor Napisano Kwiecień 20, 2020 7 godzin temu, sovalet napisał: Wg mnie. W głowie i w sercu - nieprzekonana, wygodna, przewrotna. Na zewnątrz i wychodzisz do niego w przenośni i dosłownie jako gwiazda, kaprysząc. Ukrywasz 9 buław, czekasz aż tylko się coś wydarzy złego, przyglądasz się temu. On, sprawiedliwość i cesarzowa - zaangażowany w coś na przyszłość. Na zewnątrz - okazuje Ci to. Ukrywa jednak coś, co mu nie odpowiada, jakieś drobnostki. Wychodzi do Ciebie z poważnym związkiem, jest pewien. Coś mało kielichów pomiędzy Wami... słabe uczucia? Łączy umiarkowanie, dobrze rokuje na związek. Dzieli król pucharów - ktoś poszukuje ideału, którego nie ma, ona? Przeszkody do pokonania - ograniczenia po jej stronie, walka pomiędzy byciem samotną, a związkiem? Przyszłość, owszem 8 pucharów, ale na początku, później rycerz kielichów i 10 pucharów... On zaangażowany, ona nieufna, sama nie wie czego chce, może po dużych przejściach. Pan ładnie w tym wypadł. Widzisz tu powrót? Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 20, 2020 Napisano Kwiecień 20, 2020 2 godziny temu, aura napisał: Widzisz tu powrót? A nie jest to istniejąca relacja? Wg. mnie wtedy to zmienia ZNACZNIE interpretacje tych kart. Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 20, 2020 Napisano Kwiecień 20, 2020 No to teraz ON: Sprawiedliwość w głowie to dosłownie to czego on chce, czyli sprawiedliwości, np. zakończenia, rozliczenia, on to rozliczył. W 6 buławach widać, że jest z tego zadowolony, ale jednak ukrywa coś, co go nadal miota, jakieś drobnostki. Wychodzi rycerzem monet - na spokojnie, bez szaleństw. Dzieli król pucharów - chyba on tego nie chce, bo później przyszłość relacji 8 kielichów - król pucharów - 10 kielichów. On to po prostu zakończył uczuciowo. Cytuj
aura Napisano Kwiecień 20, 2020 Autor Napisano Kwiecień 20, 2020 5 minut temu, sovalet napisał: No to teraz ON: Sprawiedliwość w głowie to dosłownie to czego on chce, czyli sprawiedliwości, np. zakończenia, rozliczenia, on to rozliczył. W 6 buławach widać, że jest z tego zadowolony, ale jednak ukrywa coś, co go nadal miota, jakieś drobnostki. Wychodzi rycerzem monet - na spokojnie, bez szaleństw. Dzieli król pucharów - chyba on tego nie chce, bo później przyszłość relacji 8 kielichów - król pucharów - 10 kielichów. On to po prostu zakończył uczuciowo. Ale co ten ostatni rząd znaczy w polaczeniu Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 20, 2020 Napisano Kwiecień 20, 2020 1 minutę temu, aura napisał: Ale co ten ostatni rząd znaczy w polaczeniu Myśle, ze król pucharów to on. 8 to porzucenie drogi, w tym przypadku porzucenie tego związku przez niego. 10 pucharów na końcu - czyli osiągniecie maksymalnych uczuć na tym etapie związku. Czyli, jeśli jest dobrze to maksymalnie dobre rozwiązanie, jeśli zle to maksymalnie zle rozwiązanie. W tym przypadku - zakończenie. Mi 10 pucharów tez tak pokazywało zakończenia relacji... Cytuj
aura Napisano Kwiecień 20, 2020 Autor Napisano Kwiecień 20, 2020 8 minut temu, sovalet napisał: Myśle, ze król pucharów to on. 8 to porzucenie drogi, w tym przypadku porzucenie tego związku przez niego. 10 pucharów na końcu - czyli osiągniecie maksymalnych uczuć na tym etapie związku. Czyli, jeśli jest dobrze to maksymalnie dobre rozwiązanie, jeśli zle to maksymalnie zle rozwiązanie. W tym przypadku - zakończenie. Mi 10 pucharów tez tak pokazywało zakończenia relacji... Tylko zadając to pytanie byliśmy razem a nim dostalam odpowiedź rozstalismy się... Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 20, 2020 Napisano Kwiecień 20, 2020 47 minut temu, aura napisał: Tylko zadając to pytanie byliśmy razem a nim dostalam odpowiedź rozstalismy się... No i właśnie na to, to wtedy wskazywało. Karty pokazały rozstanie. Zawsze możesz spróbować pytać o "teraz". Cytuj
aura Napisano Kwiecień 20, 2020 Autor Napisano Kwiecień 20, 2020 Moim zdaniem jest przewożony temat w miesiąc Trzecia wróżba ma to samo Cytuj
Inanna Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 hmm...no ale mi się wydaje, że może być powtót: 8k - rozstanie(już się wydarzyło) a dalej rycerz i 10k to mi wygląda na powrót i to z oświadczynami... 1 Cytuj
aura Napisano Kwiecień 21, 2020 Autor Napisano Kwiecień 21, 2020 2 godziny temu, Inanna napisał: hmm...no ale mi się wydaje, że może być powtót: 8k - rozstanie(już się wydarzyło) a dalej rycerz i 10k to mi wygląda na powrót i to z oświadczynami... Żeby tak się stało. Mieliśmy plany i szukaliśmy sali... Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.