Skocz do zawartości

przemyślenia

Polecane posty

Napisano

Kochani, tak się właśnie zastanawiam czy chorobę lokomocyjną można połączyć  z Saturnem w 9 domu?

Napisano

oczywiście :) tak samo jak w 3 lub 12 domu bo to sektory odpowiedzialne za podróże - bliższe i dalsze

Napisano

nie można, jeśli nie ma połączeń z domami odpowiedzialnymi za dolegliwości og. za stan zdrowia. Same podróże to nic nie znaczy, musi być wskaźnik, że z ich powodu człowiek ma nieprzyjemności chorobowe.

• Gratuluję! 1
Napisano

Oczywiście, że samego Saturna łączyć nie można, jeśli nie ma wskaźników horoskopowych, w przeciwnym razie wszyscy mający Saturna w IX lub w III domu cierpieliby na chorobę lokomocyjną. Żeby daleko nie sięgać - ja mam Saturna w jednym z tych domów, a choroby nie mam. A druga sprawa to taka, że za podróże tak małe jak duże odpowiada Merkury, Księżyc może się dołączyć do kompanii także, więc tu też można się im przyjrzeć, jak się komu chce to także władcom tych domów, czy mają połączenia z ww. domami odpowiadającymi za dolegliwości nabyte bądź wrodzone. 

• Lubię! 1
Napisano

U Mnie Merkury w kwadraturze do: Marsa, Urana, Neptuna i Ascendentu, w trygonie do Chirona. Księżyc w kwadraturze do Słońca, trygonie do Wenus i sekstylu do Jowisza:)

• 2 weeks later...
Napisano

no ale czy któraś z tych planet ma powiązania z Saturnem i jest władcą któregoś z ww. domów? bo to już może być jakiś wskaźnik :) 

Napisano

Jest w kwinkusie z Marsem.Pozostałe aspekty Saturna to kwintyl do Słońca, bikwintyl do Jowisza, kwadratura z Plutonem.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...