nikita29 Napisano Kwiecień 18, 2020 Napisano Kwiecień 18, 2020 Kochani, tak się właśnie zastanawiam czy chorobę lokomocyjną można połączyć z Saturnem w 9 domu? Cytuj
freakout Napisano Kwiecień 18, 2020 Napisano Kwiecień 18, 2020 oczywiście tak samo jak w 3 lub 12 domu bo to sektory odpowiedzialne za podróże - bliższe i dalsze Cytuj
Elwira Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 nie można, jeśli nie ma połączeń z domami odpowiedzialnymi za dolegliwości og. za stan zdrowia. Same podróże to nic nie znaczy, musi być wskaźnik, że z ich powodu człowiek ma nieprzyjemności chorobowe. 1 Cytuj
Ercil Napisano Kwiecień 22, 2020 Napisano Kwiecień 22, 2020 Oczywiście, że samego Saturna łączyć nie można, jeśli nie ma wskaźników horoskopowych, w przeciwnym razie wszyscy mający Saturna w IX lub w III domu cierpieliby na chorobę lokomocyjną. Żeby daleko nie sięgać - ja mam Saturna w jednym z tych domów, a choroby nie mam. A druga sprawa to taka, że za podróże tak małe jak duże odpowiada Merkury, Księżyc może się dołączyć do kompanii także, więc tu też można się im przyjrzeć, jak się komu chce to także władcom tych domów, czy mają połączenia z ww. domami odpowiadającymi za dolegliwości nabyte bądź wrodzone. 1 Cytuj
nikita29 Napisano Kwiecień 22, 2020 Autor Napisano Kwiecień 22, 2020 U Mnie Merkury w kwadraturze do: Marsa, Urana, Neptuna i Ascendentu, w trygonie do Chirona. Księżyc w kwadraturze do Słońca, trygonie do Wenus i sekstylu do Jowisza:) Cytuj
Ercil Napisano Kwiecień 30, 2020 Napisano Kwiecień 30, 2020 no ale czy któraś z tych planet ma powiązania z Saturnem i jest władcą któregoś z ww. domów? bo to już może być jakiś wskaźnik :) Cytuj
nikita29 Napisano Maj 1, 2020 Autor Napisano Maj 1, 2020 Jest w kwinkusie z Marsem.Pozostałe aspekty Saturna to kwintyl do Słońca, bikwintyl do Jowisza, kwadratura z Plutonem. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.