Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 Zgadujemy filmy! Metoda wróżenia dowolna Zaczynam Niedawno dla relaksu obejrzałam film składający się z kilku części. Było o nim głośno, dostał dużo dobrych jak i złych recenzji, mi się nawet podobał. O czym był? Można próbować zgadywać tytuł. Osoba, która zgadnie albo będzie najbliżej będzie zadawać następną zagadkę. Cytuj
Essa Napisano Kwiecień 22, 2020 Napisano Kwiecień 22, 2020 o inteligentnej kobiecie wymierzającej sprawiedliwość? podczas tasowania: królowa mieczy wylosowane: sprawiedliwość, królowa kielichów, moc 1 Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 27, 2020 Napisano Kwiecień 27, 2020 Ktoś jeszcze chce zgadnąć? Cytuj
Syrena Napisano Luty 27, 2021 Napisano Luty 27, 2021 @Briee, może to film o jakiejś samotnej matce, która zmaga się z boleściami życia ? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 27, 2021 Napisano Luty 27, 2021 @Essa @Syrena Pytanie zadawałam już całe wieki temu ;) Ten film to był... "Zmierzch", to romansidło o nastolatce, która zakochuje się w wampirze :) @Essa mogła być najbliżej, bo przewijał się tam wątek walki z inną frakcją wampirów i bohaterka opowiada się za tymi "dobrymi". Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.