sovalet Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 Czy wyjadę w zimę do Australii? 9 buław - gwiazda - as mieczy Oczekiwanie - nadzieja - pomysł Wygląda tak jakby karty powiedziały mi to, co jest teraz... czyli coś zakiełkowało mi w głowie (as mieczy), mam jakaś mała nadzieję (gwiazda), ale nie za bardzo się nie przywiązuję do tej myśli, czekam sobie w tych 9 buławach, jak to się rozegra. Czy traktować to po prostu jako NIE, nie wyjadę? Chociaż gwiazda w mojej talii jest piękna i przypomina mi ukochana Aussie 1 Cytuj
Szamanka Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 Masz bardzo duże szanse,aby pojechać.To 9 buław na moje oko mówi,że Twój cel jest bliski,ale musisz zachować ostrożność i wszystko dobrze rozplanować,aby nie zaskoczyły cię przeszkody,pułapki,niebezpieczeństwa.A więc nie oczekuj biernie,tylko myśl jak uniknąć w razie czego problemów,które uniemożliwiają wyjazd.As mieczy to szansa,pomysł,myślenie, możliwości,olśnienie.Ja tak to czuję.A gwiazda to nadzieja i ona mówi,abyś robiła kolejne kroki i w żadnym razie nie odrzucała pomysłu.Gwiazda to wielkie rzeczy.Ten wyjazd do Australii może być czymś wyjątkowym. 1 Cytuj
Essa Napisano Kwiecień 21, 2020 Napisano Kwiecień 21, 2020 jest to możliwe, będzie wymagało skupienia się na logistyce, rozwiązaniach, aby marzenie mogło się spełnić. może od czegoś trzeba się odgrodzić, myśleć strategicznie, nie zamartwiać się i nie wyszukiwać przeszkód 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.