Skocz do zawartości

Wyjazd w zimę

Polecane posty

Napisano

Czy wyjadę w zimę do Australii?

9 buław - gwiazda - as mieczy

Oczekiwanie - nadzieja - pomysł

Wygląda tak jakby karty powiedziały mi to, co jest teraz... czyli coś zakiełkowało mi w głowie (as mieczy), mam jakaś mała nadzieję (gwiazda), ale nie za bardzo się nie przywiązuję do tej myśli, czekam sobie w tych 9 buławach, jak to się rozegra.

Czy traktować to po prostu jako NIE, nie wyjadę? 

Chociaż gwiazda w mojej talii jest piękna i przypomina mi ukochana Aussie :):) 

• Lubię! 1
Napisano

Masz bardzo duże szanse,aby pojechać.To 9 buław na moje oko mówi,że Twój cel jest bliski,ale musisz zachować ostrożność i wszystko dobrze rozplanować,aby nie zaskoczyły cię przeszkody,pułapki,niebezpieczeństwa.A więc nie oczekuj biernie,tylko myśl jak uniknąć w razie czego problemów,które uniemożliwiają wyjazd.As mieczy to szansa,pomysł,myślenie, możliwości,olśnienie.Ja tak to czuję.A gwiazda to nadzieja i ona mówi,abyś robiła kolejne kroki i  w żadnym razie nie odrzucała pomysłu.Gwiazda to wielkie rzeczy.Ten wyjazd do Australii może być czymś wyjątkowym.

• Lubię! 1
Napisano

jest to możliwe, będzie wymagało skupienia się na logistyce, rozwiązaniach, aby marzenie mogło się spełnić.

może od czegoś trzeba się odgrodzić, myśleć strategicznie, nie zamartwiać się i nie wyszukiwać przeszkód :)

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...