Szamanka Napisano Kwiecień 24, 2020 Napisano Kwiecień 24, 2020 Z czym wam się kojarzy takie połączenie kart- rycerz buław,wisielec,6 buław? Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 24, 2020 Napisano Kwiecień 24, 2020 Konieczność szybkiego działania i diametralnej zmiany sytuacji do sukcesu. Coś się zaczęło i trzeba jeszcze będzie trochę poczekać na pozytywny rezultat. Coś odwleczonego, ale dojdzie do skutku. Coś się wydarzy i zmieni obrót sprawy diametralnie, ale wyjdzie na dobre. Przełożony wyjazd, rozmowa, decyzja? 1 Cytuj
Szamanka Napisano Kwiecień 24, 2020 Autor Napisano Kwiecień 24, 2020 No właśnie nie wiem,co zrobić.Zadziałać w tej sprawie czy czekać na działanie innej osoby.Teraz to jest wisielec.I nie jestem pewna czy na pewno ta 6 buław zagwarantuje sukces. 1 Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 24, 2020 Napisano Kwiecień 24, 2020 Interpretacja będzie zależała od tego jak zadane pytania, jak położone karty... 1 Cytuj
Szamanka Napisano Kwiecień 24, 2020 Autor Napisano Kwiecień 24, 2020 To ktoś mi postawił i doradził cierpliwość,że niby będzie zwycięstwo.To miały być jakby karty rady na tą sytuacje,którą mam na myśli. Cytuj
sovalet Napisano Kwiecień 24, 2020 Napisano Kwiecień 24, 2020 Na każdej karcie z mojej talii są pewne rady. Na rycerzu: „podejmuje decyzje bez presji”, a na wisielcu „patrzę na to z innej perspektywy”. Na 6 buław „celebruje wszystko, co osiągnąłem”. Tez wskazuje to na cierpliwość. 1 Cytuj
Ona28 Napisano Kwiecień 28, 2020 Napisano Kwiecień 28, 2020 Oczekiwanie na wiadomość. Rycerz zablokowany Wisielcem. Sprawa stanie w miejscu... Cytuj
Szamanka Napisano Kwiecień 28, 2020 Autor Napisano Kwiecień 28, 2020 40 minut temu, Ona28 napisał: Oczekiwanie na wiadomość. Rycerz zablokowany Wisielcem. Sprawa stanie w miejscu... A po tym wisielcy było 6 buław z facetem na koniu skierowanym do przodu. Więc nie wiem czy to daje nadzieje Cytuj
Essa Napisano Kwiecień 28, 2020 Napisano Kwiecień 28, 2020 Dnia 24.04.2020 o 09:29, Szamanka napisał: Z czym wam się kojarzy takie połączenie kart- rycerz buław,wisielec,6 buław? Wszystko zależy od pytania, jakie towarzyszyło wylosowaniu tych kart. Gdyby to miałyby być karty-rady to powiedziałabym: zwycięstwo tkwi w cierpliwości, z czasem zmienisz perspektywę. Pierwsza karta: to osoba "w gorącej wodzie kąpana", później impas lub zmiana patrzenia, upływ czasu - i na końcu laur zwycięstwa i pójście naprzód. Tutaj potrzeba czasu, cierpliwości, nic na siłę. Zobacz: po Rycerzu Buław - Wisielec - więc parcie naprzód w tym momencie powoduje opór materii. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.