Online1 Napisano Kwiecień 30, 2020 Napisano Kwiecień 30, 2020 Wysłałam dziś wiadomość do dwóch mężczyzn w celu uzyskania pewnych informacji. Są to osoby mi nieznane osobiście ale mogą mieć wiedzę w sprawie o którą pytam. Zaznaczę, że nie chodzi o sprawy uczuciowe, osobiste itp. Wiadomości póki co nieodczytane przez odbiorców. 1. Osoba A, odezwie się? Królowa denarów, słońce, as denarów 2. Osoba B, odezwie się? As kielichów, 5 kielichów, 7 kielichów Po pierwszym rozkładzie myślę,mimo pozytywnych kart, że jednak osoba A nie odezwie się, sama wpadnę na rozwiązanie.? Osoba B może i odezwie się ale nie będzie mieć info które mnie interesują albo będą nieaktualne. Zweryfikuję do około 3 m-cy 2 Cytuj
Szamanka Napisano Kwiecień 30, 2020 Napisano Kwiecień 30, 2020 Z pierwszego rozkładu wynika,że osoba powinna odezwać się. Z drugiego też chyba się odezwie,ale odpowiedź rozczaruje cię. 1 Cytuj
Essa Napisano Kwiecień 30, 2020 Napisano Kwiecień 30, 2020 Osoba A może podać konkretne rozwiązanie lub Cię na nie naprowadzić, osoba B - mało konkretu lub brak. Choć to Twoje karty, więc Twoja intuicja jak najbardziej może okazać się słuszna. 1 1 Cytuj
Egeria Napisano Maj 4, 2020 Napisano Maj 4, 2020 Wg mnie: osoba A odezwie się i przekaże Ci informacje, które będą konkretne i pozytywne dla Ciebie. Osoba B przekaże Ci informacje z pozoru dobre, ale w rzeczywistości Cię rozczarują i tylko zagmatwają całą sytuację. 1 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Online1 Napisano Sierpień 6, 2020 Autor Napisano Sierpień 6, 2020 Weryfikuję: nikt się nie odezwał, sama poniekąd z pomocą pewnej kobiety wpadłam na trop. Osoba B całkowicie mnie rozczarowała po swoich późniejszych wypowiedziach . Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 7, 2020 Napisano Sierpień 7, 2020 Czyli pomoc Królowej Denarów a Słońce zawszę jest pozytywna kartą więc razem z Asem Denarów mówiły o znalezieniu rozwiązania.Fajnie karty widać po fakcie.😉 Cytuj
Szamanka Napisano Sierpień 7, 2020 Napisano Sierpień 7, 2020 3 godziny temu, Reni45 napisał: Czyli pomoc Królowej Denarów a Słońce zawszę jest pozytywna kartą więc razem z Asem Denarów mówiły o znalezieniu rozwiązania.Fajnie karty widać po fakcie.😉 I właśnie to jest najgorsze w tym wszystkim.Przykładowo zwracasz się do kart o poradę,a one powiedzą prawdę,ale ty ją źle odczytasz.I dopiero po czasie,jak już nie można nic zrobić rozumiesz,że to był błąd.Dlatego ten tarot czasem w ogóle nie pomaga. 1 1 Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 7, 2020 Napisano Sierpień 7, 2020 Tarot zawsze pomaga tylko my nie jesteśmy w stanie tego czasami dobrze odczytać 😉 zawsze widać po czasie.. ale nikt z nas nie jest w tym biegły Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.