Pmatrix Napisano Maj 4, 2020 Napisano Maj 4, 2020 Dobry kolega poprosil mnie o karty z zapytaniem, co waznego ukrywa przed nim jego partnerka zyciowa 3 karty As denarów.. 6 mieczy.. Swiat Mysle, ze jakies inwestycje sie niepowiodly, moze przepadla jakas szansa na zarobek, moze biznes i zaczecie od nowa.. Pomozecie? 2 Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Maj 4, 2020 Napisano Maj 4, 2020 Interpretuję podobnie do Ciebie, chociaż mi przyszły do głowy zaciągnięte kredyty Raczej z nimi sobie radzi, nie są to długi albo kary, bo wtedy chyba inne karty by się pojawiły, np. 5 Denarów. Cytuj
Egeria Napisano Maj 5, 2020 Napisano Maj 5, 2020 Tak na dobrą sprawę te wszystkie 3 karty "cuzamen" do kupy mogą oznaczać ciążę o której partnerka boi sie powiedzieć ... Albo o której jeszcze sama nie wie. Na moje oko to może być 6 tydzień As denarów nie zawsze oznacza finanse - to także jajeczko, zapłodnienie - moneta jako jajeczko a ogród jako łono. 6 mieczy - osoba w kręgu mieczy czyli ktoś kogo trzeba lub powinno sie ochraniać. świat - kobieta wyłaniająca się z portalu czyli narodziny. Jeszcze za wcześnie na ustalenie płci, ale obstawiałabym dziewczynkę. 1 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Essa Napisano Maj 5, 2020 Napisano Maj 5, 2020 Wg mnie to dostała jakąś ofertę, ale wiązałoby się to z wyjazdem, zaczęciem czegoś od nowa. Jeśli ciąża (choć tak na to nie patrzyłam) - to może być że boi się powiedzieć, ale jak powie to spotka się z dobrym przyjęciem. Cokolwiek to jest, to partner ją może tylko w tym wspierać. 2 1 Cytuj
sovalet Napisano Maj 6, 2020 Napisano Maj 6, 2020 A może nic nie ukrywa? Jakoś nie ma tutaj takich kart wprost... Jest coś w jej zachowaniu, co na to wskazuje? 1 1 Cytuj
Pmatrix Napisano Maj 6, 2020 Autor Napisano Maj 6, 2020 2 godziny temu, sovalet napisał: A może nic nie ukrywa? Jakoś nie ma tutaj takich kart wprost... Jest coś w jej zachowaniu, co na to wskazuje? Tylko takie pytanko, nie chcial niestety nic rozwijac.. Moze w niedlugim czasie sie dowiem.. 😉 Dziekuje mimo wszystko za czas by spojrzec na post. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.