runoutofbreath Napisano Maj 7, 2020 Napisano Maj 7, 2020 Hello, zadałam kartą pytanie na prośbę mojej koleżanki czy powinna zgłosić się do Top Model. Pyta, gdyż ma obiekcję z powodu wzrostu. Nie jest najwyższa, ale ma zacięcie do modelingu, bardziej fotomodelingu, na pewno wysoko nie zajdzie, ale chodzi o to czy powinna spróbować, czy przyniesie to coś pozytywnego czy lepiej jednak odpuścić totalnie. Oto karty: Czy powinna iść do programu? Sprawiedliwosc, cesarzowa, pustelnik Czy będzie zadowolona jeśli pojdzie? Giermek Kielichow, III bulawy, IV miecze Na co ewentualnie uważać? Król kielichów, VI mieczy, IX buław Jeśli znajdzie się ktoś kto wyrazi swoje zdanie a najlepiej wytłumaczy też dlaczego, co wynika z jakiej karty to byłoby super. Pozdrawiam Was 1 Cytuj
Egeria Napisano Maj 7, 2020 Napisano Maj 7, 2020 3 godziny temu, runoutofbreath napisał: Czy powinna iść do programu? Sprawiedliwosc, cesarzowa, pustelnik Modeling jest jej pisany, może odnieść w nim sukces pod warunkiem, że będzie myślała nad tym co robi. 3 godziny temu, runoutofbreath napisał: Czy będzie zadowolona jeśli pojdzie? Giermek Kielichow, III bulawy, IV miecze Z cała pewnością praca taka da jej perspektywy do dalszego rozwoju ale nie od razu przyniesie korzyści. 3 godziny temu, runoutofbreath napisał: Na co ewentualnie uważać? Król kielichów, VI mieczy, IX buław Nie ulegać zbytnim emocjom i egoizmowi, nie dać sobą manipulować i nie poddawać się trudnościom. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
runoutofbreath Napisano Maj 7, 2020 Autor Napisano Maj 7, 2020 50 minut temu, Egeria napisał: Modeling jest jej pisany, może odnieść w nim sukces pod warunkiem, że będzie myślała nad tym co robi. Z cała pewnością praca taka da jej perspektywy do dalszego rozwoju ale nie od razu przyniesie korzyści. Nie ulegać zbytnim emocjom i egoizmowi, nie dać sobą manipulować i nie poddawać się trudnościom. @Egeria dziekuje za piekna interpretacje, za chwilke wstawie swoja Cytuj
runoutofbreath Napisano Maj 7, 2020 Autor Napisano Maj 7, 2020 Czy powinna iść do programu? Sprawiedliwosc, cesarzowa, pustelnik Sprawiedliwosc może oznaczac, ze dana osoba ma duże poczucie własnej wartości, ale z drugiej strony czuje się niedoceniona. Wie, ze ma co pokazac swiatu i chce się spelniac, szukac potwierdzenia swoich umiejetnosci itd. Cesarzowa wg mnie sugeruje tutaj zmyslowosc i wyczucie stylu, zamilowanie do piekna, kobiecość, umiejetnosc podkreślenia siebie, swojej kobiecości. Pustelnik na końcu jest niepokojący..może być tak, ze jeśli pojdzie to będzie czula się osamotniona, niezrozumiana, może spodziewać się lepszego przyjęcia a spadnie na nia kubel zimnej wody. Czy będzie zadowolona jeśli pojdzie? Giermek Kielichow, III bulawy, IV miecze Giermek kielichow...coz, nie znam tak dobrze tej karty, ale kielichy kojarzą mi się z emocjami, być może trzeba będzie wykazac się ciepliwoscia, umiejetnosc opanowania emocji na pewno się przyda. III bulawy wydaje mi się napawać optymizmem, często mowi o rozpoczynaniu przygody, wykonaniu tego pierwszego kroku, wkraczanie na nowa sciezke, pozytywne wibracje..otwarcie. Symbolizuje tez odwage, pewność siebie, ale na końcu czyhają IV miecze...Miecze najprościej kojarzą mi się z intelektem, ucinaniem, koncem, chlodem. IV mieczy chyba jest trochę niepokajaca karta, przynajmniej w mojej talii średnio to wygląda (lezacy człowiek a nad nim 3 miecze, 4 znajduje się pod nim). W nawiązaniu do pytania może symbolizować to odpoczynek, medytacje, może będzie musiala "odreagować", rozladowac jakiś stres po castingu? Być może ta sytuacja będzie ja kosztowala sporo odwagi, ale i stresu..emocjonalnego napięcia? Cos za cos, jeśli pojdzie mogą się otworzyć nowe drzwi, ale czeka ja tez praca nad sobą, nauka wyciszenia, odpoczynku? Po pewnym etapie "zatrzymania" sytuacja może ulec zmianie i niespodziewanie okaze się, ze zacznie dostawac jakies propozycje, może ktoś ja zauważy- te dobre rzeczy przyjdą z opóźnieniem? Na co ewentualnie uważać? Król kielichów, VI mieczy, IX buław Krol kielichow na pierwszym miejscu wiec powinna uwazac na nadmierna emocjonalność, wrazliwosc. Powinna podchodzić do całej sytuacji z większym luzem, dystansem. IV mieczy- wiem, ze określa się ta karte jako "karte brame:", sugeruje, zebysmy nie rozmyślali zbyt dużo tylko szli do przodu, stagnacja nie jest dobra. Może wskazywać na przejmowanie się otoczeniem, blokada, ważne, aby zmienić podejście i isc dalej. Przy IX bulaw zwrocilabym uwagę na konsekwecje, jeśli już wchodzimy w jakiś projekt to walczymy do końca, może pojawić się spora konkurencja. 1 Cytuj
Essa Napisano Maj 7, 2020 Napisano Maj 7, 2020 4 godziny temu, runoutofbreath napisał: Czy powinna iść do programu? Sprawiedliwosc, cesarzowa, pustelnik myślę, że dziewczyna może się tutaj urealnić, jak ten biznes wygląda od podszewki, może mieć świadomość w trakcie lub po programie, że jeśli coś chce osiągnąć to będzie musiała użyć świadomie swoich atutów i wypracować całkiem sama swoją drogę Cytat Czy będzie zadowolona jeśli pojdzie? Giermek Kielichow, III bulawy, IV miecze będą nadzieje, marzenia, program jednak może nie dać jej aż takich możliwości, gdzieś może ją przystopować, przyblokować, choć apetyt będzie na coś więcej Cytat Na co ewentualnie uważać? Król kielichów, VI mieczy, IX buław żeby nie brać sobie za bardzo do serca niektórych uwag a traktować je ewentualnie jako wskazówki i może za bardzo nie otwierać się przed ludźmi, którzy sprawiają wrażenie empatycznych, zanim ich lepiej nie pozna reasumując - niech potraktuje ten program jako przygodę, nie nastawia się na wiele, ale to doświadczenie może być dla niej ważne, urealniające, będące przygotowaniem ewentualnym przed czymś, co może kontynuować poza programem. może się też okazać, że koleżanka straci zainteresowanie modelingiem po programie i zacznie myśleć o czymś innym niż bycie "top model" (rozkłady kończą się na Pustelniku, IV mieczy czy IX buław) - każda z tych kart mówi o swego rodzaju zatrzymaniu, refleksji, może przewartościowaniu. 1 Cytuj
Egeria Napisano Maj 7, 2020 Napisano Maj 7, 2020 1 godzinę temu, runoutofbreath napisał: Krol kielichow na pierwszym miejscu wiec powinna uwazac na nadmierna emocjonalność, wrazliwosc. Powinna podchodzić do całej sytuacji z większym luzem, dystansem. IV mieczy- wiem, ze określa się ta karte jako "karte brame:", sugeruje, zebysmy nie rozmyślali zbyt dużo tylko szli do przodu, stagnacja nie jest dobra. Może wskazywać na przejmowanie się otoczeniem, blokada, ważne, aby zmienić podejście i isc dalej. Przy IX bulaw zwrocilabym uwagę na konsekwecje, jeśli już wchodzimy w jakiś projekt to walczymy do końca, może pojawić się spora konkurencja. IV mieczy nie jest kartą bramą! Musiało Ci się pomylić z VI mieczy Sama w sobie 4 mieczy symbolizuje wyciszenie, wyleczenie, odpoczynek, ale też statyczność i spokój. W znaczeniu pracy może oznaczać, że rezultat może przyjść później, oznacza też zbieranie sił lub korzystanie z pomocy. Musisz pamiętać, że interpretacja kart zależy od osoby, która to robi. Jedni daną kartę odbiorą pozytywnie a inni już nie. Dużo też zależy od kart otaczających. 1 godzinę temu, runoutofbreath napisał: Giermek kielichow...coz, nie znam tak dobrze tej karty, ale kielichy kojarzą mi się z emocjami, być może trzeba będzie wykazac się ciepliwoscia, umiejetnosc opanowania emocji na pewno się przyda. Giermek kielichów to początek, niedojrzałość emocji, młodość naturalność, dobre wiadomości. W połączeniu z 3 buławami, która jest "kartą bramą" może oznaczać właśnie wejście w nowy świat z młodzieńczym entuzjazmem, nowe perspektywy, które w połączeniu z 4 mieczy oznaczają, że prawdopodobny sukces przyjdzie dopiero za jakiś czas. Uważaj przy numeracji kart - różnica między IV mieczy a VI mieczy jest znacząca Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.