Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witajcie💋tym razem przychodzę z nowym rozkładem. Pytanie: czy przyjaciółka jest szczera wobec mnie? I teraz tak:

1. Co w głowie ONA (7 buław) JA (CESARZ)

2. Co w sercu ONA (Gwiazda) JA (10 buław)

3. Zamiary ONA (3 Monet) JA (9 monet)

Ja tutaj nieszczerości nie widzę, uważam że ona może chcieć udowadniać mi swoją rację i wartość (Gwiazda). Ona jest osobą której brakuje systematyczności, otwartości. Uważam że obie jesteśmy dla siebie ważne. Czy coś jeszcze tu ktoś widzi? 🤗 Dziękuje za pomoc z góry! 💚

• Gratuluję! 1
Napisano

Nieszczerości tu na pewno nie ma.3 monet,czyli Ona  w głębi chce trwałej,stabilnej relacji  przyjacielskiej opartej na czynach( a nie słowach)i też pracy nad nią.Gwiazda jest bardzo pozytywną kartą.Moze oznaczać miłość duchową.W jej sercu jest pozytywnie.Zamiary też ma dobre.Problem leży w głowie.7 buław mi się kojarzy z walką.I właśnie w tej 7 mogą się czasem pojawiać jakieś kłótnie,walka o racje.Może się też w tej 7 objawiać jej brak otwartości.Bo to tak,jakby ktoś w głowie prowadził samotną walkę.

Ale moja wiedza o kartach jest słaba,więc może to nie mieć sensu.

• Lubię! 2
  • Gratuluję! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano

A ten Cesarz w połączeniu z 7 buław? Może to że trochę jej "matkuje"? Uważa mnie za osobę dojrzałą i życiową i trochę zazdrości co powoduje rozdrażnienie, bojaźliwosc że jest gorsza? (7buław)

• Lubię! 1
Napisano

No Cesarz rządzi i czasami za bardzo,jeśli chodzi o cienie tej karty.Może właśnie brakuje luzu.

• Dziękuję! 1
Napisano

Myślę, że ona chciałaby Ci dorównać. Uczucia ma na pewno pozytywne wobec Ciebie i na pewno chce pracować nad Waszą przyjaźnią. Natomiast co do szczerości: nie sądzę, żeby Cię w czymś celowo oszukiwała, natomiast myślę,  że może coś zataić, coś niedopowiedzieć, coś podkoloryzować etc, ale wynika to właśnie z tego, że uważa Ciebie za lepszą od siebie i bardzo jej zależy na tym co o niej pomyślisz. 

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 12.05.2020 o 17:19, gawronka napisał:

1. Co w głowie ONA (7 buław) JA (CESARZ)

2. Co w sercu ONA (Gwiazda) JA (10 buław)

3. Zamiary ONA (3 Monet) JA (9 monet)

1. Myślę, że ona wykazuje w stosunku do Ciebie trochę postawę obronną, bo Ty jako Cesarz możesz być do niej trochę apodyktyczna lub upierasz się przy swoim. Może też odbierać Cię jako osobę mądrzejszą od siebie.
  2. Czujecie, że jesteście sobie przeznaczone co ona odbiera z pewną dozą niewinnej akceptacji a dla Ciebie jest to trochę obciążające, ale masz w sobie chęć do przezwyciężenia tego uczucia.
  3. Obie czerpiecie z tego korzyści ona uczy się od Ciebie, a Ty jesteś po prostu z tej relacji zadowolona.
  • Dziękuję! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...