runoutofbreath Napisano Maj 16, 2020 Napisano Maj 16, 2020 Hello, dzisiaj pojawiam się z pytaniami odnośnie nowej znajomości, chodzi o nowo poznanego Pana. Zadałam kartom dwa pytania: Jak będzie wygladala moja znajomość z nowo poznanym mezczyzna? Koło fortuny+Król denarów+ VIII buław Czy będziemy się spotykać? As Kielichów+IX buław+ As mieczy Oczywiście zaraz postaram się zamiescic swoja interpretacje. Cytuj
runoutofbreath Napisano Maj 16, 2020 Autor Napisano Maj 16, 2020 Jak będzie wygladala moja znajomość z nowo poznanym mezczyzna? Koło fortuny+Król denarów+ VIII buław Kolo fortuny- raz na wozie raz pod wozem, wzloty i upadki? Wahania, brak stalosci? Krol denarów, może wskazuje na niego jako osobe o dobrym sercu, ale także racjonalnym mysleniu? Pokazuje jego skupienie na finansach, sferze zawodowej? VIII bulaw to chyba nowe doświadczenia, seks? Czy będziemy się spotykać? As Kielichów+IX buław+ As mieczy As kielichow..może mowi o zauroczeniu, przyjacielskości, dobrych emocjach? IX bulaw zamkniecie pewnego rodzaju, brak pewności, może trochę niepokoj odnośnie tej relacji? As mieczy na końcu sugeruje, ze chyba nic z tego nie wyjdzie konkretnego..kojarzy mi się z odcięciem, chlodem, uciętym kontaktem. Cytuj
sovalet Napisano Maj 17, 2020 Napisano Maj 17, 2020 20 godzin temu, runoutofbreath napisał: Jak będzie wygladala moja znajomość z nowo poznanym mezczyzna? Koło fortuny+Król denarów+ VIII buław Będzie zmiennie, raz będzie dynamicznie, raz bardziej stabilnie. Pan w królu denarów raczej jest poważną osobą, twardo stąpa po ziemi, skupiony na pracy. Raczej facet do poważnych związków. 8 buław zapowiada jakieś przyspieszenie obrotu sprawy. Może z Kołem to jakiś nieoczekiwany obrót sprawy w tej relacji. 20 godzin temu, runoutofbreath napisał: Czy będziemy się spotykać? As Kielichów+IX buław+ As mieczy As kielichów vs. As mieczy - wybór między sercem, a rozumem. 9 buław zmęczenie tym analizowaniem albo obawa przed tym uczuciem. Widać trochę przejście z myślenia takiego jak na początku relacji w kontekście emocji, na myślenie racjonalne. Proponuję za dużo nie myśleć, że ten as mieczy to definitywne odcięcie 1 Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2020 Napisano Maj 20, 2020 Dnia 16.05.2020 o 23:00, runoutofbreath napisał: Jak będzie wygladala moja znajomość z nowo poznanym mezczyzna? Koło fortuny+Król denarów+ VIII buław szybko z jego strony Dnia 16.05.2020 o 23:08, runoutofbreath napisał: Czy będziemy się spotykać? As Kielichów+IX buław+ As mieczy tak 1 Cytuj
Ona28 Napisano Maj 25, 2020 Napisano Maj 25, 2020 Nie lubię koła fortuny, bo mnie zawsze zwiastuje powrót do początku sprawy.... Będzie między Wami dużo wymiany informacji. Telefony, sms- y. Widać, że ten Twój Król to ułożony facet. Nie będzie się z niczym śpieszył (denary). Będziecie mieć ze sobą kontakt jednak ja tutaj nie odczytuję początku związku, miłości..... As pucharów oczywiście to też spotkanie szansa,a le przy 9 buław (osaczeniu) i As mieczy (czysta kalkulacja) myślę, że szans na związek brak.... 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.