Lena76 Napisano Maj 19, 2020 Napisano Maj 19, 2020 Może ktoś się wypowie co oznacza połączenie karty diabła odwróconego z cesarzem odwróconym w kontekście uczuć? Cytuj
Szamanka Napisano Maj 19, 2020 Napisano Maj 19, 2020 Jakaś toksyczna znajomość.Trudno mi się odnieść do tego połączenia,ale nie wygląda to połączenie dobrze. Cytuj
Inanna Napisano Maj 19, 2020 Napisano Maj 19, 2020 toksyczne przywiązanie do despotycznego mężczyzny; relacja typu "Pan i suka". Zależy jeszcze jak czytasz karty odwrócone, bo różnie to ludzie robią, jeśli czytasz je jako odwrotność znaczenia w pozycji prostej, to byłoby inaczej: uwolnie się z toksycznej relacji z despotycznym mężczyzną. Cytuj
Lena76 Napisano Maj 19, 2020 Autor Napisano Maj 19, 2020 O! I to by się bardziej do mnie odnosilo.Wyjaśnij proszę bardziej takie odczytywanie Cytuj
SowAna Napisano Maj 19, 2020 Napisano Maj 19, 2020 a jak patrzysz na nie odwrócone karty? Co widzisz w diable i cesarzu w pozycji "normalnej" zasadą tego działu jest wstawienie swojej interpretacji (przed prośba o interpretację innych) Cytuj
Inanna Napisano Maj 19, 2020 Napisano Maj 19, 2020 39 minut temu, Lena76 napisał: O! I to by się bardziej do mnie odnosilo.Wyjaśnij proszę bardziej takie odczytywanie ale co konkretnie? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.