Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Wypadły Cesarzowa i Królowa mieczy.Czyli nie rozwinie się?No chyba,że sama zawalczę.Ale i tak nie widzę w tych kartach szansy.

Napisano

No,bo to są karty kobiece.No i nie widać w nich żadnego działania że strony drugiej osoby.

Napisano

Chociaż na kartach są koty.Byc może królowa mieczy jest mężczyzną

Napisano

Mnie bardzo czesto Krolowa mieczy wychodzi jako odcinajaca, wiec sklaniam sie, ze nie. 

Pozdrawiam

• Dziękuję! 1
Napisano
2 godziny temu, Pmatrix napisał:

Mnie bardzo czesto Krolowa mieczy wychodzi jako odcinajaca, wiec sklaniam sie, ze nie. 

Pozdrawiam

Też nie lubię tej karty.I nic dobrego w niej nie ma.Pytanie czy ten mężczyzna jest królową mieczy?Czy ja sama też nie będę chciała tej znajomości?

Napisano
18 minut temu, Szamanka napisał:

Też nie lubię tej karty.I nic dobrego w niej nie ma.Pytanie czy ten mężczyzna jest królową mieczy?Czy ja sama też nie będę chciała tej znajomości?

Karty sa bardzo kobiece, wiec uwazam, ze Ty. Pozdrawiam. 

• Dziękuję! 1
Napisano

Jeśli te karty są ogólnie postawione a nie na konkretne osoby to mogą oznaczać, że ta kobieta sama podejmie decyzję o zrezygnowaniu ze znajomości. 

Cesarzowa - pewna siebie kobieta, samodzielna

Królowa mieczy - kobieta, która odcina się od kogoś na własne życzenie.

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...