Szamanka Napisano Maj 23, 2020 Napisano Maj 23, 2020 Wypadły Cesarzowa i Królowa mieczy.Czyli nie rozwinie się?No chyba,że sama zawalczę.Ale i tak nie widzę w tych kartach szansy. Cytuj
Szamanka Napisano Maj 23, 2020 Autor Napisano Maj 23, 2020 No,bo to są karty kobiece.No i nie widać w nich żadnego działania że strony drugiej osoby. Cytuj
Szamanka Napisano Maj 23, 2020 Autor Napisano Maj 23, 2020 Chociaż na kartach są koty.Byc może królowa mieczy jest mężczyzną Cytuj
Pmatrix Napisano Maj 25, 2020 Napisano Maj 25, 2020 Mnie bardzo czesto Krolowa mieczy wychodzi jako odcinajaca, wiec sklaniam sie, ze nie. Pozdrawiam 1 Cytuj
Szamanka Napisano Maj 25, 2020 Autor Napisano Maj 25, 2020 2 godziny temu, Pmatrix napisał: Mnie bardzo czesto Krolowa mieczy wychodzi jako odcinajaca, wiec sklaniam sie, ze nie. Pozdrawiam Też nie lubię tej karty.I nic dobrego w niej nie ma.Pytanie czy ten mężczyzna jest królową mieczy?Czy ja sama też nie będę chciała tej znajomości? Cytuj
Pmatrix Napisano Maj 25, 2020 Napisano Maj 25, 2020 18 minut temu, Szamanka napisał: Też nie lubię tej karty.I nic dobrego w niej nie ma.Pytanie czy ten mężczyzna jest królową mieczy?Czy ja sama też nie będę chciała tej znajomości? Karty sa bardzo kobiece, wiec uwazam, ze Ty. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Egeria Napisano Maj 25, 2020 Napisano Maj 25, 2020 Jeśli te karty są ogólnie postawione a nie na konkretne osoby to mogą oznaczać, że ta kobieta sama podejmie decyzję o zrezygnowaniu ze znajomości. Cesarzowa - pewna siebie kobieta, samodzielna Królowa mieczy - kobieta, która odcina się od kogoś na własne życzenie. Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.