Skocz do zawartości

Wydarzenie tygodnia - dziwne karty//////

Polecane posty

Napisano

Cześć :)

Proszę o pomoc.

Czasem w poniedziałek zdarza mi się wyciągnąć 3 karty, które mają zobrazować najważniejsze wydarzenie tygodnia.

Karty, które wyciągnełam na nadchodzący tydzień to:

Śmierć, Król Mieczy, Arcykapłan - jestem szczerze zaskoczona i trochę zmartwiona.

Śmierć zawsze wychodzi mi na zakończenie znajomości kontaktu.... 

Koniec znajomości z jakimś mężczyzną w kwiecie wieku.....z ciętym jęzorem.... Jeny nie mam pojęcia o co chodzi....

Napisano

przestaniesz w coś wierzyć

zmiana sposobu myślenia

zmiana podejścia krytykującego/analitycznego na duchowy

wyjaśnienie prostsze niż się wydawało

odwołanie jakiegoś ważnego wydarzenia

Śmierć (zmiana, czystka, koniec, bezwzględne postępowanie)

Król mieczy (policjant, lekarz, wysokiej rangi specjalista/urzędnik oschły, krytyczny, bez emocji, dojrzały)

Kapłan (patrz jak wyżej bez policjanta i bardziej "duchowo", może kościelnie)

tak żartem dowiesz się, że "Ksiądz dostał mandat" :)

ostatnio coraz bardziej dochodzę do wniosku, że w tym dziale interpretacji powinno się wklejać konkretne karty (obrazki, zdjęcia) aby móc pomóc danej osobie z interpretacją,  każdy autor kart przedstawia swą wizję w inny sposób przykładowo taka śmierć (podobno we wróżeniu nie chodzi o zapamiętanie znaczeń kart, tylko o intuicyjną interpretację)

Tarocistka Renata - Śmierć w Tarocie | EzoterumKarta Śmierć i jej jasna strona | Karty-Tarota.com.plTo nie będzie łatwy tydzień. Zobacz przed czym ostrzega karta ...Tarot – Amelia Ken

• Dziękuję! 1
Napisano

Dziękuję serdecznie.

Hmmm, nawet o tym nie pomyślałam, że mogę po prostu zmienić wyobrażenie o kimś kogo powierćmy uznaję za prawego człowieka. 

Hm... zobaczymy :)

Napisano

hmm dla mnie jakaś zmiana myślenia albo zakończenie sprawy, która Cię męczyła. Trochę męsko wypadło, może mieć to związek z mężczyzną. Osobiście lubię i nie boję się karty śmierci jako karty dnia lub jako aury. Zawsze przynosi mi zakończenie złego okresu, momentu :) tego też Ci życzę 

• Dziękuję! 1
Napisano

Chyba się zgadza.

Koniec remontu łazienki.... I całej chaty zarazem :)

Napisano
6 minut temu, Ona28 napisał:

Chyba się zgadza.

Koniec remontu łazienki.... I całej chaty zarazem :)

Remont Ci umarł <sarkazm>

Napisano

No tak.

Zakończył się.

Odszedł syf, brud, kurz.

Jest nowe czyste.

Zmienił się komfort życia.

Remont robił mój facet

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...