shessea Napisano Maj 28, 2020 Napisano Maj 28, 2020 Witam! Proszę o pomoc w odczytaniu Pytanie brzmi: czy ciocia I. chciałaby sprzedać nam swój dom? Rozkład to: 1. Co stanowi przeszkodę 2. Postawa pytajacego wobec przeszkody 3. Co wpływa na kartę 1 i 2 oraz to co pozwoli pokonać przeszkodę Wyszło mi: XXI(o) XVIII 0 Moja interpretacja to to że przeszkodą mogą być pieniądze i niechęć ciotki do sprzedaży. Mimo że bardzo tego chce i pragnę są to płonne nadzieje a to co wpłwa na sytuację to mogą być moje dzieci. Ale nie jestem pewna co do jej odpowiedzi i jej reakcji jakbym się zapytala. Pozdrawiam 1 Cytuj
Egeria Napisano Maj 29, 2020 Napisano Maj 29, 2020 1. Nieszczerość i brak otwartości. 2. Jako kobieta powinna zrozumieć Twoje potrzeby, więc sądzę, że będzie wyrozumiała w tej sprawie. 3. Twoja dziecinna postawa (boję się zapytać), szczera rozmowa Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Inanna Napisano Czerwiec 1, 2020 Napisano Czerwiec 1, 2020 Myślę, że jeśli uargumentujesz kupno domu na zasadzie, ze to dla dobra dzieci etc to może się udać. Nie wiafomo też wcale czy wogóle jest jakaś przeszkoda, Księżyc pokazuje, że nic rak naprawdę nie wiesz w tym temacie tylko sobie wyobrażasz, a wyobrażenia mogą być inne niż rzeczywistość. Cytuj
shessea Napisano Czerwiec 1, 2020 Autor Napisano Czerwiec 1, 2020 W sumie z tym Księżycem to racja, więcej gdybam niż wiem. Dzięki Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.