Reni45 Napisano Czerwiec 4, 2020 Napisano Czerwiec 4, 2020 Rycerz mieczy Giermek Denarów Księżyc Cesarzowa 2 buławy - przyszłość relacji Widać ochłodzenie w relacji z jakiegoś powodu na przyszłość to ten rycerz mieczy Giermek Denarów jakby każdy zajęty sobą uczuć tu mało księżyc mówi bo niepewności lękach może i kłamstwach rozterkach.. Cesarzowa i 2 buławy na końcu hmm.. wachania i rozterki co dalej wszystko zależy od cesarzowej?? Jakiś przestój w relacji?? Ciężko poskładać mi to w logiczną całość.. pomożecie Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 4, 2020 Napisano Czerwiec 4, 2020 Trochę za mało informacji podałaś. Czy ta relacja trwa od jakiegoś czasu? Czy może dopiero te osoby się poznały? Czy te karty są położone wg jakiegoś rozkładu czy też po prostu położyłaś je, ot tak, jedna po drugiej? 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Reni45 Napisano Czerwiec 4, 2020 Autor Napisano Czerwiec 4, 2020 To był partnerski i te 5 kart to przyszłość relacji bo ile z.partnerskim nie miałam problemu to tutaj się gubię. Oni spotykali się jakiś czas.Na ten moment Pan zawiesił relację na czas nieokreślony z powodu niby jakiś jego problemów. Rozkminiam ten układ bo pewnie złe coś tłumacze. Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 4, 2020 Napisano Czerwiec 4, 2020 Te jego problemy to uwiedzenie przez inną kobietę Paź denarów w miłości, w połączeniu z Księżycem i Cesarzową, mówi właśnie o odejściu na skutek uwiedzenia/zainteresowania się inną kobietą. 2 buławy dla mnie osobiście to nie tylko rozterki co planowanie przyszłości w samotności. Może też oznaczać spoglądanie w przeszłość. Rycerz mieczy - zerwanie, odejście w relacji. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Reni45 Napisano Czerwiec 4, 2020 Autor Napisano Czerwiec 4, 2020 No właśnie Cesarzowa.On jest żonaty to może ona stoi na drodze..chyba że facet casanova..🙃a 2 buławy niemożność wykonania ruchu..?? Cytuj
sovalet Napisano Czerwiec 4, 2020 Napisano Czerwiec 4, 2020 Odciął się. Skupił się na żonie. Dwie buławy na końcu to dla mnie potwierdzenie, że dokonał (dokona) wyboru w jej kierunku. 1 1 Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 4, 2020 Napisano Czerwiec 4, 2020 47 minut temu, sovalet napisał: Odciął się. Skupił się na żonie. Dwie buławy na końcu to dla mnie potwierdzenie, że dokonał (dokona) wyboru w jej kierunku. Też tak może być. Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.