Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Rycerz mieczy Giermek Denarów Księżyc Cesarzowa 2 buławy - przyszłość relacji

Widać ochłodzenie w relacji z jakiegoś powodu na przyszłość to ten rycerz mieczy Giermek Denarów jakby każdy zajęty sobą uczuć tu mało  księżyc mówi bo niepewności lękach może i kłamstwach rozterkach.. Cesarzowa i 2 buławy na końcu hmm.. wachania i rozterki co dalej  wszystko zależy od cesarzowej?? Jakiś przestój w relacji??

Ciężko poskładać mi to w logiczną całość.. pomożecie

Napisano

Trochę za mało informacji podałaś.

Czy ta relacja trwa od jakiegoś czasu? Czy może dopiero te osoby się poznały? Czy te karty są położone wg jakiegoś rozkładu czy też po prostu położyłaś je, ot tak, jedna po drugiej?

• Lubię! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Napisano

To był partnerski i te 5 kart to przyszłość relacji bo ile z.partnerskim nie miałam problemu to tutaj się gubię.

Oni spotykali się jakiś czas.Na ten moment Pan zawiesił relację na czas nieokreślony z powodu niby jakiś jego problemów.

Rozkminiam ten układ bo pewnie złe coś tłumacze.

Napisano

Te jego problemy to uwiedzenie przez inną kobietę ;)

Paź denarów w miłości, w połączeniu z Księżycem i Cesarzową, mówi właśnie o odejściu na skutek uwiedzenia/zainteresowania się inną kobietą.

2 buławy dla mnie osobiście to nie tylko rozterki co planowanie przyszłości w samotności. Może też oznaczać spoglądanie w przeszłość.

Rycerz mieczy - zerwanie, odejście w relacji.

• Lubię! 1

<karty>

Napisano

No właśnie Cesarzowa.On jest żonaty to może ona stoi na drodze..chyba że facet casanova..🙃a 2 buławy niemożność wykonania ruchu..??

Napisano

Odciął się. Skupił się na żonie. Dwie buławy na końcu to dla mnie potwierdzenie, że dokonał (dokona) wyboru w jej kierunku.

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano

47 minut temu, sovalet napisał:

Odciął się. Skupił się na żonie. Dwie buławy na końcu to dla mnie potwierdzenie, że dokonał (dokona) wyboru w jej kierunku.

Też tak może być.

<karty>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...