Skocz do zawartości

Pilna prośba o pomoc z interpretacją

Polecane posty

Napisano

Co on do mnie czuje?

Kochankowie -Śmierć - 9 kielichów

Czy będziemy razem?

Wisielec -9 mieczy  - 2 buławy

Czy on jest moja bratnią duszą?

5 mieczy -7 kielichów- Moc

Moja interpretacja 

Co do mnie czuje? - podobam się mu

Czy będziemy razem? - Tak 

Czy on jest moja bratnią duszą-  Nie mam pojęcia 

Dopiero zaczynam moja przygodę z kartami więc proszę o wyrozumiałość  z moja interpretacją.

Napisano
1 godzinę temu, Sanodo napisał:

Co on do mnie czuje?

Kochankowie -Śmierć - 9 kielichów

Kochankowie - możliwe, ze jesteś jedną z opcji, smierć - niewiele uczuć, co do Twojej osoby, 9 kielichów - nastawiony na swoje uczucia, przyjemności. Układ jednostronny. Wychodzi na to, ze nic do Ciebie nie czuje w kontekście miłości.

Czy będziemy razem?

Wisielec -9 mieczy  - 2 buławy

Wychodzi na nie. Będzie całkowity odwrót sprawy, odejście. Możliwe, ze w dwójce buław on dokona wyboru kogoś innego (druga opcja? Kochankowie z pytania wyżej).

Czy on jest moja bratnią duszą?

5 mieczy -7 kielichów- Moc

Nie. 

Slabe karty na związek, obserwuj tego Pana. Powodzenia ;) 

• Lubię! 1
Napisano

Co do mnie czuję- wielkich uczuć to nie widzę może i mu się podobasz

Czy będziecie razem- ciężkie Karty on jakby niezdecydowany dużo myśli może i się obawia tej relacji .jakby się bał w to wejść.hmm.2 buławy dalej nie wie co robić zastanawia się... może dokonać wyboru tylko nie wiadomo w ktora stronę to pójdzie.. niektórzy tłumacza to jako przestój .. trzabylo dołożyć kartę do 2 buław

To nie relacja karmiczna

Napisano

niestety zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami, nie widać uczuć ze strony pana, może cos poczuł na początku, ale to już minęło i teraz myśli o sobie tylko. A co do bratnich dusz, to trochę to wygląda jakbyś sobie to wmawiała przy tych 7 kielichach...Przykro mi, ale tak to wygląda  😔

• Lubię! 1
  • 2 weeks later...
Napisano

Sanodo...... przykro mi to pisać.

Karty pokazują,że ten mężczyzna nie jest dla Ciebie.

Kochankowie- ktoś już jest przy nim blisko, a 9 kielichów to samotność. Widać, że bardzo byś chciała, ale nie jest Wam po drodze ( 2 buław).Wasze drogi nie skrzyżują się. Co podkreśla Wisielec i 9 mieczy.\Nie dla Ciebie on niestety.....

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...