Sanodo Napisano Czerwiec 14, 2020 Napisano Czerwiec 14, 2020 Co on do mnie czuje? cesarzowa-3 kielichy-4 mieczy Co on o mnie myśli? sprawiedliwość-6 mieczy- rycerz buław Czy będziemy razem? arcykapłan-królowa buław-świat Co do mnie czuje? - podobam się mu Co on o mnie myśli?-nie wiem Czy będziemy razem? - wydaje mi się ze chyba tak ale to nie będzie zbyt długo trwało Dopiero zaczynam moja przygodę z kartami więc proszę o wyrozumiałość z moja interpretacją. Cytuj
sovalet Napisano Czerwiec 14, 2020 Napisano Czerwiec 14, 2020 Już był taki post umieszczony przez Ciebie. Czy to o tej samej osobie? Cytuj
Sanodo Napisano Czerwiec 14, 2020 Autor Napisano Czerwiec 14, 2020 Tak to jest o tej samej osobie. Sprawdzam to jeszcze raz bo popełniłam błąd w ostatnim wróżeniu. Cytuj
sovalet Napisano Czerwiec 15, 2020 Napisano Czerwiec 15, 2020 17 godzin temu, Sanodo napisał: Tak to jest o tej samej osobie. Sprawdzam to jeszcze raz bo popełniłam błąd w ostatnim wróżeniu. Wiesz, nie ma czegoś takiego, że się „sprawdza” po raz drugi to samo. Podkreślasz, ze zaczynasz z kartami, podejdź do tego z szacunkiem Ale pomogę Ci z interpretacją. 20 godzin temu, Sanodo napisał: Co on do mnie czuje? cesarzowa-3 kielichy-4 mieczy podobasz mu się jako kobieta, 3 kielichy to zabawa, 4 mieczy to jakiś dystans, potrzeba odpoczynku, odsunięcie uczuć na bok. Kart miłości brak. 20 godzin temu, Sanodo napisał: Co on o mnie myśli? sprawiedliwość-6 mieczy- rycerz buław Mysli bardzo racjonalnie, szuka za i przeciw, ocenia. 6 mieczy oddalenie może być fizyczne lub psychiczne, rycerz buław tez czasem pokazuje związki na odległość, czy to możliwe w tym przypadku? 20 godzin temu, Sanodo napisał: Czy będziemy razem? arcykapłan-królowa buław-świat Zależy co rozumiesz pod pojęciem bycia ze sobą dla mnie królowa buław i świat to raczej coś przelotnego. 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.