nilnisibene 29 Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Witam, od jakiegoś czasu miewam bardzo emocjonalne i pełne treści sny o pewnej osobie z którą łączy mnie niezwykle silna więź pomimo braku kontaktu, przeważnie w dni kiedy mam taki sen zaraz po przebudzeniu otrzymuje wiadomość o tej osoby, dwa razy zdarzyło mi się że dostałam wiadomość w momencie wzięcia telefonu do ręki.. czy to możliwe, że w ten sposób się komunikujemy? Czasami myślę, że może poprzez sny ta osoba próbuje mi coś przekazać, miał może ktoś podobne doświadczenie? Dodam, że łączy nas relacja karmiczna 7/16... Pozdrawiam ciepło Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amandaa 451 Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Umysł ludzki nie jest do końca zbadany, myślę że wszystko jest możliwe. Miałam kilka razy podobne sutuacje z dwiema osobami, które dość często mi się śniły, ale tak szczerze nie znam się na tym. Wtedy miałam właśnie wrażenie jakby w tym śnie była jakaś ukryta wskazówka lub jakaś informacja dla mnie.Nie jest łatwo zrozumieć sny. Ja często po czasie dochodzę do tego o co chodziło. 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Essa 4 772 Napisano Czerwiec 17, 2020 Share Napisano Czerwiec 17, 2020 Być może w snach wychodzą twoje pragnienia i potrzeby - wobec tej osoby, ale niekoniecznie akurat tej - tylko ogólnie w relacji. Sny czasem zastępczo zaspokajają nam potrzeby, których nie zaspokajamy w ciągu dnia na jawie. W snach wychodzi też to co wypieramy ze świadomości, tylko pod symbolicznym, zakamuflowanym często przekazem (a przez to bezpieczniejszym w odbiorze ). 2 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
arwil 101 Napisano Lipiec 21, 2020 Share Napisano Lipiec 21, 2020 Dnia 17.06.2020 o 13:22, nilnisibene napisał: Witam, od jakiegoś czasu miewam bardzo emocjonalne i pełne treści sny o pewnej osobie z którą łączy mnie niezwykle silna więź pomimo braku kontaktu, przeważnie w dni kiedy mam taki sen zaraz po przebudzeniu otrzymuje wiadomość o tej osoby, dwa razy zdarzyło mi się że dostałam wiadomość w momencie wzięcia telefonu do ręki.. czy to możliwe, że w ten sposób się komunikujemy? Czasami myślę, że może poprzez sny ta osoba próbuje mi coś przekazać, miał może ktoś podobne doświadczenie? Dodam, że łączy nas relacja karmiczna 7/16... Pozdrawiam ciepło Uhhhh skąd ja to znam! takich "przypadków" już miałam z jedną osobą zbyt dużo, by nadal uważać to za przypadki. Jak chcesz podaj daty na PW, sprawdzę temat. U mnie i tej osoby nie ma karmy ponoć, ale więź jest niesamowita cały czas. 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karciarz432 5 Napisano Listopad 28, 2020 Share Napisano Listopad 28, 2020 Dnia 17.06.2020 o 13:22, nilnisibene napisał: Witam, od jakiegoś czasu miewam bardzo emocjonalne i pełne treści sny o pewnej osobie z którą łączy mnie niezwykle silna więź pomimo braku kontaktu, przeważnie w dni kiedy mam taki sen zaraz po przebudzeniu otrzymuje wiadomość o tej osoby, dwa razy zdarzyło mi się że dostałam wiadomość w momencie wzięcia telefonu do ręki.. czy to możliwe, że w ten sposób się komunikujemy? Czasami myślę, że może poprzez sny ta osoba próbuje mi coś przekazać, miał może ktoś podobne doświadczenie? Dodam, że łączy nas relacja karmiczna 7/16... Pozdrawiam ciepło Miewam spontaniczne świadome sny, tak przynajmniej stwierdziła koleżanka, z którą mam kontakt pisemny. W kilku z nich pojawiała się pewna osoba, którą o dziwo widziałem gdzieś mijając się na ulicy (chyba jechałem wtedy samochodem) lub widziałem gdzieś zdjęcie tej osoby. Numerologia zwłaszcza ta współczesna nie zawsze wskaże czy mamy z daną osobą do przerobienia lekcje karmiczne. Ostatnio pojawiły się też przekazy od aniołów: godziny 17:17, 10:10, odczucia podczas medytacji i sny - niekiedy dziwne z tego powodu, że nie odroznilem jawy od marzenia sennego. 1 Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
nilnisibene 29 Napisano Listopad 29, 2020 Autor Share Napisano Listopad 29, 2020 Dnia 21.07.2020 o 17:55, arwil napisał: Uhhhh skąd ja to znam! takich "przypadków" już miałam z jedną osobą zbyt dużo, by nadal uważać to za przypadki. Jak chcesz podaj daty na PW, sprawdzę temat. U mnie i tej osoby nie ma karmy ponoć, ale więź jest niesamowita cały czas. Bardzo chętnie, im dłużej jestem w tej relacji tym bardziej wątpię w to aby ta osoba pojawiła w moim życiu przypadkowo, odczuwam pomimo minionych lat niesamowitą więź z nim. W snach często rozmawiamy, tak jakbyśmy się komunikowali w ten sposób ponieważ w świecie materii ten kontaktjest dość trudny ponieważ on ma dużo blokad i lęków, boi się okazywać uczucia, za to w snach jest ich pełno z jego strony :) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
nilnisibene 29 Napisano Listopad 29, 2020 Autor Share Napisano Listopad 29, 2020 Dnia 28.11.2020 o 17:27, Karciarz432 napisał: Miewam spontaniczne świadome sny, tak przynajmniej stwierdziła koleżanka, z którą mam kontakt pisemny. W kilku z nich pojawiała się pewna osoba, którą o dziwo widziałem gdzieś mijając się na ulicy (chyba jechałem wtedy samochodem) lub widziałem gdzieś zdjęcie tej osoby. Numerologia zwłaszcza ta współczesna nie zawsze wskaże czy mamy z daną osobą do przerobienia lekcje karmiczne. Ostatnio pojawiły się też przekazy od aniołów: godziny 17:17, 10:10, odczucia podczas medytacji i sny - niekiedy dziwne z tego powodu, że nie odroznilem jawy od marzenia sennego. U mnie bardzo podoba sytuacja, przekazy w postaci synchroniczności mam od maja i cały czas z podobną częstotliwością różne sekwencję i właśnie w tym czasie odnowiła się ta relacja wspominana w poście i dalej się ciągnie pomimo, że post zamieściłam jakiś czas temu ;) raz mamy kontakt raz nie, ale nadal wywołuje we mnie tyle emocji. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.