Skocz do zawartości

Jak on będzie mnie postrzegał w miesiącu lipcu ?

Polecane posty

Napisano

Diabeł , Rycerz Mieczy , Królowa mieczy u podstawy czytania Wieża

Myślę, że na skutek plotek ze strony kobiety jego postrzeganie mojej osoby ulegnie zmianie.

Diabeł z rycerzem mogą wg mnie oznaczać plotki. Mamy tutaj kobietę w czytaniu, a wieża to zmiana diametralna.

Wczoraj spotkałam jego partnerkę i miałam wrażenie , że jest mną zainteresowana....

Co ona o mnie myśli :

4 puchary, 9 pucharów, Mag

Nie wiem.... że jestem atrakcyjna i samotna... Że nie chcę się z nią zakolegować? Ona mieszka niedaleko mnie. Może chciałaby abyśmy się poznały ?

I co Wy na to ?

:)

Napisano
Dnia 24.06.2020 o 19:13, Ona28 napisał:

mi się wydaję, że od plotek jest Buławowa, Królowa mieczy krytykuje, a Ty w pierwszym pytaniu nie pytasz o nią, tylko o niego.

skoro ma partnerkę i masz wrażenie , że jest tobą zainteresowana, to może otrzymasz jakąś niejednoznaczna propozycję (XV), szybki numerek (mi czasami ten Rycerz pokazuję dosłownie przemoc, takie gwałtowne zachowanie, którego raczej się nie spodziewamy) i na koniec Królowa, odcięcie - nie są to karty na uczciwą relację i spostrzeżenia są jakieś zbyt szybkie i ostre

2 rozkład (Co ona o mnie myśli? i tylko to pytanie, a dalej masz cały zestaw pytań :) ) można zinterpretować na przykład tak: 4 może mówić o tym, ze ktoś aktualnie jest skoncentrowany na sobie, dziewiątka również, no i do tego Mag - może nic nie sądzi :)

• Dziękuję! 1
Napisano

Hmmmm....

No w sumie diabeł przy rycerzu mieczy.

Możesz mieć rację.... Jakiś komentarz, propozycja...

No zobaczymy !

Co do niej.... Zbyt dużą ciekawość widzę z jej strony.    Tak to odbieram.

Bardzo Ci dziękuję ❤️

Napisano

Myślę, że na skutek plotek ze strony kobiety jego postrzeganie mojej osoby ulegnie zmianie.

Diabeł z rycerzem mogą wg mnie oznaczać plotki. Mamy tutaj kobietę w czytaniu, a wieża to zmiana diametralna.

zgadzam się z Tobą ;)

Wczoraj spotkałam jego partnerkę i miałam wrażenie , że jest mną zainteresowana....

Co ona o mnie myśli :

4 puchary, 9 pucharów, Mag

Skupiona na sobie, manipulacyjna, chcąca osiągać cele dla swoich wygód. 9 pucharów i mag to dla mnie coś takiego. Myśle, ze dałaś jej do myślenia i trafnie poczułaś, ze jest zainteresowana. 

• Dziękuję! 1
Napisano

Chciałabym zweryfikować:

Widziałam go pijanego (Diabeł), zachowywał się bardzo prostacki i głośno (Rycerz Mieczy). Przyglądałam się temu (ja Królowa Mieczy- zodiakalna Waga) i wzbudziło to we mnie niechęć ...Wieża.

Napisano
1 godzinę temu, Ona28 napisał:

Chciałabym zweryfikować:

Widziałam go pijanego (Diabeł), zachowywał się bardzo prostacki i głośno (Rycerz Mieczy). Przyglądałam się temu (ja Królowa Mieczy- zodiakalna Waga) i wzbudziło to we mnie niechęć ...Wieża.

pytanie było jak on będzie Cię postrzegał a zinterpretowalaś w inną stronę? 🤔🤔

• Lubię! 1
Napisano

Tak, zgada się. Mam wrażenie, że karty zrobiły mi psikusa i wylosowałam te, które opisują to właśnie wydarzenia.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...