Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Wyszedł mi Diabeł na pozycji" rób to".Czyli interpretuje to tak,że mam wejść w głąb siebie i przyjrzeć się swoje ciemnej stronie.Czy może nie mam racji i ten diabeł mówi np.aby rzucić w wir zabawy bądź postępować jak diabeł w sytuacji o którą pytałam?

Napisano
10 minut temu, Szamanka napisał:

Wyszedł mi Diabeł na pozycji" rób to".Czyli interpretuje to tak,że mam wejść w głąb siebie i przyjrzeć się swoje ciemnej stronie.Czy może nie mam racji i ten diabeł mówi np.aby rzucić w wir zabawy bądź postępować jak diabeł w sytuacji o którą pytałam?

Nie podajesz pytań, czemu? Odpowiedź/interpretacja jest uzależniona od pytania.

Rób to - Diabeł - może oznaczać cokolwiek bądź , przykładowo: podpal sąsiada, rozpal w kominku, kup sobie bransoletkę, idź do sauny, wypij coś mocniejszego na rozgrzanie, uwolnij się od czegoś, masz wpływ na sytuację, tkwisz w chaosie... itd itp

• Lubię! 3
Napisano

Ok.Mam martwą ciszę pomiędzy mną a pewną osobą.Więc spytałam po prostu co mam zrobić.Rozkład z Arkan wielkich.Ocena sytuacji- cesarzowa,tego nie rób- kochankowie,to rób- diabeł, rezultat- koło fortuny.

Napisano

Doszłam o co chodzi z tym Diabłem.Po prostu muszę się zająć egoistycznie sobą,a przede wszystkim swoimi sprawami materialnymi i finansowymi.Diabeł to kasa. A tamtą sprawę powinnam zostawić,bo ona sama się rozwiąże( koło fortuny).Przyjdzie odpowiedź.W każdym razie ja nie mam na to wpływu i mam nie myśleć i nie kontaktować się.( Kochankowie- tego nie rób).

Napisano

Cesarzowa jest kobietą od której wiele zależy to ona rozdaje karty w danej sytuacji uwodzi zabiega w tym Diable .Kochankowie tego nie rób- nie podejmuj teraz żadnej decyzji zdaj się na los 

• Dziękuję! 1
Napisano

Diabeł w „rób to” to dla mnie - zajmij się sobą, postaw na egoizm, poluzuj, odpuść, nie ograniczaj się.

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 30.06.2020 o 17:09, Szamanka napisał:

Ok.Mam martwą ciszę pomiędzy mną a pewną osobą.Więc spytałam po prostu co mam zrobić.Rozkład z Arkan wielkich.Ocena sytuacji- cesarzowa,tego nie rób- kochankowie,to rób- diabeł, rezultat- koło fortuny.

W całym układzie: sytuacja zależy od cesarzowej (albo ciebie albo tej drugiej osoby, jeśli to kobieta; zależy do kogo ta karta pasuje); tego nie rób nie wahaj się; rób (kuś); w rezultacie to się zmieni pod Twoim wpływem.

jesli chodzi o mężczyznę to wg. mnie radą jest: uwiedź go, działaj. 

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...