runoutofbreath Napisano Maj 22, 2022 Napisano Maj 22, 2022 Hej, "męczyłam" kolegę o postawienie kart tarota na przyszłego boyfrienda, który na mnie gdzieś tam czeka ;p Cechy charakteru: Trójka mieczy+9 buław Nieufny, ostrożny, nieco chłodny...mógł być zraniony w przeszłości i teraz bardziej się dystansuje, analizuje i przygląda. Odnośnie 9 buław: "Karta pokazuje przystojnego mężczyznę. Bardzo męski, robi duże wrażenie na kobietach. Ale często tego nie dostrzega. Ma zamknięte serce, przeważnie nie szuka i nie oczekuje. Typ biernego obserwatora, który co najwyżej zerka i podgląda. Lubi wiedzieć co się dzieje wokół niego, często bardzo bystry. Ale bardzo zachowawczy, dystansujący się." Wygląd zewnętrzny mojego przyszłego boy'a Cesarzowa+królowa mieczy Cesarzowa- zadbany, lubi się dobrze ubrać, zrobić wrażenie. Esteta, kocha piękno. Królowa mieczy może pokazywać typ mieczowy: kogoś szczupłego, mającego coś "surowego w wyglądzie". Mieczowi często budują dystans... Gdzie go poznam? giermek denarów+as mieczy Giermek denarów- uczelnie, sale, akademiki, miejsca, gdzie jest dużo ludzi, którzy pracują, uczą się. As mieczy- miejsca kojarzone z pracą. Miejsce pracy, uczelnia, sąd. Mogą być to również miejsca wietrzne, szczyty gór. Co sadzicie? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 20, 2022 Napisano Lipiec 20, 2022 Dnia 22.05.2022 o 16:20, runoutofbreath napisał: Cechy charakteru: Trójka mieczy+9 buław koncentracja na przeszłości, strudzony życiem, trochę maruda, introwertyk Dnia 22.05.2022 o 16:20, runoutofbreath napisał: Wygląd zewnętrzny mojego przyszłego boy'a Cesarzowa+królowa mieczy dziwne połączenie, ubrany kolorowo lecz z gustem, raczej nie zbyt wysoki, motor harley :) , królowe są dojrzałe Dnia 22.05.2022 o 16:20, runoutofbreath napisał: Gdzie go poznam? giermek denarów+as mieczy fryzjer, tatuaż , i giermek i as są "młode", wiec jakieś miejsca odwiedzane przez młodzież , wyprzedaż, również Internet 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.