Reni45 Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 Mały rozkładzik jak wyżej. Karty: Co myśli- Świat Co czuje- Moc Co zamierza- 2 puchary. Patrząc ogólnie karty chyba niezłe Zastanawiam się nad karta Świat. Jest to para ludzi którzy kiedyś mieli romans.Teraz każdy osobno choc mają kontakt . Więc Świat może mówić ze są w oddaleniu . Więc co? Świat to zakończenie pewnego etapu.Pan chce zamiany sytuacji?? Bo w uczuciach Moc.Pan myśli o Pani czuje namiętność.ale to też przezwyciężanie trudności.. Zamiary 2 kielichy tu nie mam wątpliwości Pan chce się spotkać. Jak to widzicie kochani. Cytuj
Egeria Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 27 minut temu, Reni45 napisał: Karty: Co myśli- Świat Co czuje- Moc Co zamierza- 2 puchary. Świat - otwarty na propozycje, brak kompleksów i zahamowań Moc - potrafi panować nad namiętnością, jest dojrzały emocjonalnie 2 puchary - przygoda miłosna mająca solidne podstawy w przyjaźni 1 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Szamanka Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 Świat właśnie jest kartą kontaktów na odległość.2 kielichy- spotkanie,jak najbardziej.A ta Moc to moim zdaniem nie jest dobra karta.Mi często wychodzi,jak ktoś oprze się lub wstrzymanie.Czasem mi wychodzi,jak ktoś mi nie odpisze.To jest właśnie karta,która świadczy o tym,że on ma uczucia i emocje pod kontrolą.Czyli on może czuć namiętność,ale ma to pod kontrolą i np. nie zakocha się do szaleństwa. Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 17, 2020 Autor Napisano Lipiec 17, 2020 Czyli póki co Pan się mocno zapiera 🙃 ale moga się kiedyś spotkać.. Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 2 minuty temu, Reni45 napisał: Czyli póki co Pan się mocno zapiera 🙃 ale moga się kiedyś spotkać.. Zadaj pytanie do kart" czy dojdzie do spotkania?" Myśli i uczucia są zmienne. 1 Cytuj
runoutofbreath Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 6 godzin temu, Reni45 napisał: Mały rozkładzik jak wyżej. Karty: Co myśli- Świat Co czuje- Moc Co zamierza- 2 puchary. Patrząc ogólnie karty chyba niezłe Zastanawiam się nad karta Świat. Jest to para ludzi którzy kiedyś mieli romans.Teraz każdy osobno choc mają kontakt . Więc Świat może mówić ze są w oddaleniu . Więc co? Świat to zakończenie pewnego etapu.Pan chce zamiany sytuacji?? Bo w uczuciach Moc.Pan myśli o Pani czuje namiętność.ale to też przezwyciężanie trudności.. Zamiary 2 kielichy tu nie mam wątpliwości Pan chce się spotkać. Jak to widzicie kochani. Dla mnie świat oznacza jego otwartość na świat, czyli na to co nowe- może sugerować jakieś nowe znajomości, imprezy, okoliczności sprzyjające zawieraniu nowych znajomości. Świat wg mnie sugeruje oddalenie tak jak napisałaś..Moc z kolei ciekawa karta, wskazuje na witalność, mocną energię seksualną. Może też być dumny, świadomy swojej atrakcyjności, potrafiący panować nad swoimi namiętnościami. 2 puchary na końcu sugeruje też fascynacje, to że macie się ku sobie. Proponowałabym spytać konkretnie jak radzi Szamanka :)) 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.