Aliceice Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 Mam problem z pewną karta. Otóż na pytanie "co on o niej mysli?" Wypadło 7 kielichów, 9 buław i sprawiedliwosc. Ten problem dotyczy 7 kielichów, jest ona jakas niejasna dla mnie. Moze chodzi o rozmyślanie, miłość platoniczna, nieumiejetnosc dokokania wyboru z powodu blokad (9 buław) i ostatecznie odpuszczenie i zracjonalizowanie (sprawiedliwosc)? Czy można isc w te stronę z interpretacją? Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 17, 2020 Napisano Lipiec 17, 2020 7 kielchów- on sam nie wie czego chce 9 buław_- on jest ostrożny,jakby boi się A sprawiedliwość niekoniecznie musi oznaczać odpuszczenie,bo pytanie jest jak on ją widzi,a nie co zrobi. 1 Cytuj
Aliceice Napisano Lipiec 17, 2020 Autor Napisano Lipiec 17, 2020 A coś w rodzaju "niby chce ale za wysokie progi"? Może tak? Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 18, 2020 Napisano Lipiec 18, 2020 7 kielichów- podobasz mu się on o tobie marzy piszę sobie w głowie romantyczne scenariusze przygląda się z daleka rozmyśla( niewiem czy z daleka ? Czy to związek czy osobno?) co tu zrobić ale realnie ocenia sytuację 1 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 8, 2020 Napisano Sierpień 8, 2020 Dnia 17.07.2020 o 13:49, Aliceice napisał: Otóż na pytanie "co on o niej mysli?" Wypadło 7 kielichów, 9 buław i sprawiedliwosc. czyli co on myśli, nie zamierza, nie robi, tylko myśli marzy, trwa przy swoim i rozważa Sprawiedliwość jest AW i wg mnie ma istotniejsze znaczenie, nie umie się określić Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.