Skocz do zawartości

7 kielichów, jak on ją widzi?

Polecane posty

Napisano

Mam problem z pewną karta. Otóż na pytanie "co on o niej mysli?" Wypadło 7 kielichów, 9 buław i sprawiedliwosc. Ten problem dotyczy 7 kielichów, jest ona jakas niejasna dla mnie. Moze chodzi o rozmyślanie, miłość platoniczna, nieumiejetnosc dokokania wyboru z powodu blokad (9 buław) i ostatecznie odpuszczenie i zracjonalizowanie (sprawiedliwosc)? Czy można isc w te stronę z interpretacją? ;)

Napisano

7 kielchów- on sam nie wie czego chce 9 buław_- on jest ostrożny,jakby boi się A sprawiedliwość niekoniecznie musi oznaczać odpuszczenie,bo pytanie jest jak on ją widzi,a nie co zrobi.

• Dziękuję! 1
Napisano

A coś w rodzaju "niby chce ale za wysokie progi"? Może tak?

Napisano

7 kielichów- podobasz mu się on o tobie marzy piszę sobie w głowie romantyczne scenariusze przygląda się z daleka rozmyśla( niewiem czy z daleka ? Czy to związek czy osobno?) co tu zrobić ale realnie ocenia sytuację

• Dziękuję! 1
  • 3 weeks later...
Napisano
Dnia 17.07.2020 o 13:49, Aliceice napisał:

Otóż na pytanie "co on o niej mysli?" Wypadło 7 kielichów, 9 buław i sprawiedliwosc.

czyli co on myśli, nie zamierza, nie robi, tylko myśli

marzy, trwa przy swoim i rozważa

Sprawiedliwość jest AW i wg mnie ma istotniejsze znaczenie, nie umie się określić

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...