Skocz do zawartości

Czy On sie odezwie, czy bedzie kontynuacja relacji?

Polecane posty

Napisano

Witajcie,

jestem świeżo po spotkaniu z nowym mezczyzna, ciekawi mnie czy sie odezwie, jak na razie cisza... 

Czy Pan (nazwijmy go Z sie odezwie)?

V bulaw+III buławy+Cesarzowa+X pucharów

No sama nie wiem...na poczatku V Bulaw..moga byc jakies przeszkody, konflikt? III moze mowic o moim oczekiwaniu na wiadomosc? Nie wiem jak np Cesarzowa rozpatrywac w tym kontekscie, natomiast X pucharow na koncu moze mowic jednak o pozytywnym zakonczeniu sprawy. 

Jesli tak to czy bedziemy sie spotykac, czy bedzie kontynuacja znajomosci?

Siła+VIII bułąw+VI buław+IX Monet

Wnioskuje, ze raczej tak, ale ciezko mi oceniac karty, ktore dotycza bezposrednio mnie, zawsze obawiam sie, iz moge byc nieobiektywna. 

Nie ukrywam, ze pytalam tez dziewczyn na innym forum, opinie bywaly rozne, dlatego jestem bardzo ciekawa Waszych

Napisano
4 godziny temu, runoutofbreath napisał:

Witajcie,

jestem świeżo po spotkaniu z nowym mezczyzna, ciekawi mnie czy sie odezwie, jak na razie cisza... 

No sama nie wiem...na poczatku V Bulaw..moga byc jakies przeszkody, konflikt? III moze mowic o moim oczekiwaniu na wiadomosc? Nie wiem jak np Cesarzowa rozpatrywac w tym kontekscie, natomiast X pucharow na koncu moze mowic jednak o pozytywnym zakonczeniu sprawy. 

Wnioskuje, ze raczej tak, ale ciezko mi oceniac karty, ktore dotycza bezposrednio mnie, zawsze obawiam sie, iz moge byc nieobiektywna. 

Nie ukrywam, ze pytalam tez dziewczyn na innym forum, opinie bywaly rozne, dlatego jestem bardzo ciekawa Waszych

Zastrzegam, że dopiero uczę się. Wg mnie Pan odezwie się i będzie kontynuacja znajomości, VIII i VI bulaw to karty romasu ;) natomiast IX denarow mowi mi o tym, że na tym romansie może się skończyć bo mężczyzna czuje się dobrze jako singiel. 

• Dziękuję! 1
Napisano
28 minut temu, Green7 napisał:

Zastrzegam, że dopiero uczę się. Wg mnie Pan odezwie się i będzie kontynuacja znajomości, VIII i VI bulaw to karty romasu ;) natomiast IX denarow mowi mi o tym, że na tym romansie może się skończyć bo mężczyzna czuje się dobrze jako singiel. 

no wlasnie niektórzy twierdzą, ze ta, inni ze niestety te karty o niczym takim nie mówią, a wręcz przeciwnie..kontakt może być ale smsowy i koniec. Może ktos jeszcze się wypowie? 

Green7 bardzo Ci dziekuje za Twoja wypowiedz :*

Napisano

Buławy są kontaktowe ogólnie.3 bardzo gadatliwe.10 kielichów bardzo pozytywna.Cesarzowa to możesz być Ty.Cesarzowa raczej nie działa,bardziej bym powiedziała czeka na kontakt.5 buław też może pokazać kontakt.To też zależy czy popatrzymy na pozytywy czy negatywy karty.Ja bym powiedziała,że kontakt będzie do kilku dni.

• Dziękuję! 1
Napisano
1 godzinę temu, runoutofbreath napisał:

no wlasnie niektórzy twierdzą, ze ta, inni ze niestety te karty o niczym takim nie mówią, a wręcz przeciwnie..kontakt może być ale smsowy i koniec. Może ktos jeszcze się wypowie? 

Green7 bardzo Ci dziekuje za Twoja wypowiedz :*

Właśnie widać,że na pewno będzie kontynuacja.Ale to V I buław pokazuje  czasem takiego faceta dumnego pawia.Czyli trzeba by o niego zabiegać.Także spotykanie nie widać w kartach,ale dużo kart kontaktu.Siła czasem trochę wstrzymuje.Moim zdaniem jeśli by miało dojść do czegoś to nie od razu.

• Gratuluję! 1
Napisano

a pan napewno jest singlem? bo ten pierwszy rozkład wyglada jakby bił się z myślami czy wchodzić w relację, kiedy ma rodzinę. 

• Dziękuję! 1
Napisano
1 minutę temu, Inanna napisał:

a pan napewno jest singlem? bo ten pierwszy rozkład wyglada jakby bił się z myślami czy wchodzić w relację, kiedy ma rodzinę. 

Wyprzedziłas mnie z odpowiedzią 😉😃

Pomyślałam to samo

Cesarzowa + 10 kielichów skojarzyły mi się z rodziną.

• Wow! 1
Napisano

Powiedzmy że Pan nie ma rodziny.

Jeżeli nie ty to on właśnie bije się z myślami czy wchodzić w dalszą relację z cesarzową czyli Ty ..10 kielichów na końcu . pytamy o kontakt..kontakt będzie

Drugi rozkład ..

Zaczyna się fajnie a na końcu zostajesz sama .Dla mnie 9 denarów ( sprawdzone w praktyce) to kobieta jest singielka lub zostaję porzucona .Ta karta nie jest dobra w miłości.

• Dziękuję! 1
Napisano
3 godziny temu, Szamanka napisał:

Buławy są kontaktowe ogólnie.3 bardzo gadatliwe.10 kielichów bardzo pozytywna.Cesarzowa to możesz być Ty.Cesarzowa raczej nie działa,bardziej bym powiedziała czeka na kontakt.5 buław też może pokazać kontakt.To też zależy czy popatrzymy na pozytywy czy negatywy karty.Ja bym powiedziała,że kontakt będzie do kilku dni.

Nie wiem czy to tak dziala, ze zazwyczaj jest jedna karta przypisana do konkretnej osoby, ale w wielu rozkladach wychodzilam na Cesarzowa i wiele os mi mowilo, ze pasuje do tej karty, wiec faktycznie moze i tu mnie pokazuje..zobaczymy, jak na razie na kontakt sie nie zanosi, bedzie to bedzie..na pewno dam Wam znac :) 

Napisano
3 godziny temu, Szamanka napisał:

Właśnie widać,że na pewno będzie kontynuacja.Ale to V I buław pokazuje  czasem takiego faceta dumnego pawia.Czyli trzeba by o niego zabiegać.Także spotykanie nie widać w kartach,ale dużo kart kontaktu.Siła czasem trochę wstrzymuje.Moim zdaniem jeśli by miało dojść do czegoś to nie od razu.

oj tak, to zdecydowanie typ takiego dumnego pawia- on ma tez bardzo dobry, prestizowy zawod, takze zapewne z tego wzgledu uwaza sie za takiego ą ę...

Napisano
3 godziny temu, Inanna napisał:

Niby mowil, ze jest po rozwodzie..pozniej mial jakis zwiazek a teraz poszukiwal kogos new, ale czy te osoby z przeszlosci do niego nie powracaja to nie wiem...

Napisano
3 godziny temu, Reni45 napisał:

Powiedzmy że Pan nie ma rodziny.

Jeżeli nie ty to on właśnie bije się z myślami czy wchodzić w dalszą relację z cesarzową czyli Ty ..10 kielichów na końcu . pytamy o kontakt..kontakt będzie

Drugi rozkład ..

Zaczyna się fajnie a na końcu zostajesz sama .Dla mnie 9 denarów ( sprawdzone w praktyce) to kobieta jest singielka lub zostaję porzucona .Ta karta nie jest dobra w miłości.

To chyba bardziej prawdopodobna wersja. Ten mezczyzna wydaje sie byc rozwany, taki opanowany, mocno stapajacy po ziemi, analityczny. Zupelne przeciwienstwo mnie szalonej, ekscentrycznej, emocjonalnej..moze tak byc, ze wlasnie z tego wzgledu- roznicy charakterow, wieku, pozycji bije sie z myslami czy kontynuowac ta relacje czy nie.. Wczesniej pytalam kart co o mnie sadzi wyszla cesarzowa, as bulaw, arcykaplanka...wizualnie wydaje mi sie, ze go pociagam, jednak obawia sie o inne kwestie..

Napisano
8 godzin temu, runoutofbreath napisał:

To chyba bardziej prawdopodobna wersja. Ten mezczyzna wydaje sie byc rozwany, taki opanowany, mocno stapajacy po ziemi, analityczny. Zupelne przeciwienstwo mnie szalonej, ekscentrycznej, emocjonalnej..moze tak byc, ze wlasnie z tego wzgledu- roznicy charakterow, wieku, pozycji bije sie z myslami czy kontynuowac ta relacje czy nie.. Wczesniej pytalam kart co o mnie sadzi wyszla cesarzowa, as bulaw, arcykaplanka...wizualnie wydaje mi sie, ze go pociagam, jednak obawia sie o inne kwestie..

Cesarzowa As buław Kapłanka mówi że w jego oczach jesteś piekna czuję pociąg sexualny i Kapłanka taka tajemniczą do konca nie wie jaka jesteś

• Wow! 1
Napisano
28 minut temu, Reni45 napisał:

Cesarzowa As buław Kapłanka mówi że w jego oczach jesteś piekna czuję pociąg sexualny i Kapłanka taka tajemniczą do konca nie wie jaka jesteś

ale to nie wystarczy jak widać 😂😂

dziekuje Ci Kochana @Reni45 za pomoc i całej reszcie @Inanna @Green7 @Szamanka

Napisano
8 minut temu, runoutofbreath napisał:

ale to nie wystarczy jak widać 😂😂

dziekuje Ci Kochana @Reni45 za pomoc i całej reszcie @Inanna @Green7 @Szamanka

Dlaczego uważasz,że to nie wystarczy?Wg mnie  On do kilku dni po spotkaniu może się odezwac.Nie zawsze ktoś odzywa się od razu.

• Dziękuję! 1
Napisano
2 godziny temu, Szamanka napisał:

Dlaczego uważasz,że to nie wystarczy?Wg mnie  On do kilku dni po spotkaniu może się odezwac.Nie zawsze ktoś odzywa się od razu.

Ja sie z natury jakos pesymistycznie nastawiam, mam ciezki charakter pod tym wzgledem. Nie ma co juz sie zastanawiac, dam Wam znac za jakis tydzien :)

Napisano
Dnia 17.07.2020 o 16:43, runoutofbreath napisał:

Witajcie,

Będzie kontakt :) 

Dnia 17.07.2020 o 16:43, runoutofbreath napisał:

Dla mnie ewidentna kontynuacja znajomości :) 

• Dziękuję! 1
Napisano
2 godziny temu, sovalet napisał:

Będzie kontakt :) 

Dla mnie ewidentna kontynuacja znajomości :) 

no ciekawe, ciekawe wlasnie 🙄🙂

Napisano

Dziewczyny, jeśli tylko będziecie się dzielić swoją wiedzą to widzę, że dużo mogę nauczyć się na tym forum. Super! 

• Lubię! 2
Napisano
2 godziny temu, Green7 napisał:

Dziewczyny, jeśli tylko będziecie się dzielić swoją wiedzą to widzę, że dużo mogę nauczyć się na tym forum. Super! 

Ja tez nieustannie się ucze, dlatego lubie czytać analizy innych osob bądź podpatrywać prośby o interpretacje rozkładów :) 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...