Skocz do zawartości

Czy dziewczyna dostanie się do szkoły?

Polecane posty

Napisano

Pytanie jak wyżej.

Karty to..

5 denarów 3 kielichy Pustelnik

Więc tak.

5 denarów pokazało że na dany kierunek brak chętnych póki co bynajmniej.

No i dalej mam rozkmine.

Pustelnik nieraz mi odpowiedział  pozytywnie na pytania dotyczące pracy zarobków.

Tutaj niewiem.

W środku 3 kielichy - może się udać?? 

Jak to widzicie?? 

Pustelnik mnie mocno zastanawia.Mialam kiedyś rozkład gdzie było pytanie czy facet wygra i wygrał Pustelnik był w rozkładzie.

Napisano

Tłumaczenie kart wg kolejności tego co ja widzę:

Dziewczyna pomimo obaw dostanie się do szkoły, w której z entuzjazmem i lekkością podejmie naukę po czym wyjdzie z niej mądrzejsza niż weszła...

ALE...

Może to też oznaczać, że ktoś pomoże jej się dostać do tej szkoły, ale dziewczyna zamiast się uczyć to podejdzie do nauki z beztroską i zmarnuje/zaprzepaści swoją szansę na osiągnięcie tego co zamierzała.

• Lubię! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Napisano

Dla mnie Pustelnik to pozytywna karta,jeśli chodzi o edukację.3 kielichy to radość z tego,że się dostała.Albo chodzi o to,że w szkole będzie miała fajne znajomości.5 denarów-ona się boi.

Napisano

Napewno się nie boi.Karty pokazały braki poki co uczniów.Zobaczymy jak to się rozwinie .Narazie niewesoło.

Napisano

To w takim razie ten Pustelnik oznacza wycofanie się i przemyślenie innego rozwiązania.Ta trójka może oznacza jakieś wybory między innymi możliwościami,innych szkół.

• Dziękuję! 1
Napisano

Może być tak, że ten kierunek/profil nie zostanie otwarty  powodu małego zainteresowania 

• Dziękuję! 1
Napisano
9 godzin temu, Inanna napisał:

Może być tak, że ten kierunek/profil nie zostanie otwarty  powodu małego zainteresowania 

Póki co brak chętnych na ten kierunek.

Napisano

Na dany kierunek dziewczę nie dostało się z powodu braku chętnych ale wybrała inny w tej samej szkole.

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 6.08.2020 o 05:36, Reni45 napisał:

Na dany kierunek dziewczę nie dostało się z powodu braku chętnych ale wybrała inny w tej samej szkole.

dzięki za weryfikację 😊

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...