Reni45 Napisano Lipiec 23, 2020 Napisano Lipiec 23, 2020 Pytanie jak wyżej. Karty to.. 5 denarów 3 kielichy Pustelnik Więc tak. 5 denarów pokazało że na dany kierunek brak chętnych póki co bynajmniej. No i dalej mam rozkmine. Pustelnik nieraz mi odpowiedział pozytywnie na pytania dotyczące pracy zarobków. Tutaj niewiem. W środku 3 kielichy - może się udać?? Jak to widzicie?? Pustelnik mnie mocno zastanawia.Mialam kiedyś rozkład gdzie było pytanie czy facet wygra i wygrał Pustelnik był w rozkładzie. Cytuj
Egeria Napisano Lipiec 24, 2020 Napisano Lipiec 24, 2020 Tłumaczenie kart wg kolejności tego co ja widzę: Dziewczyna pomimo obaw dostanie się do szkoły, w której z entuzjazmem i lekkością podejmie naukę po czym wyjdzie z niej mądrzejsza niż weszła... ALE... Może to też oznaczać, że ktoś pomoże jej się dostać do tej szkoły, ale dziewczyna zamiast się uczyć to podejdzie do nauki z beztroską i zmarnuje/zaprzepaści swoją szansę na osiągnięcie tego co zamierzała. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Szamanka Napisano Lipiec 25, 2020 Napisano Lipiec 25, 2020 Dla mnie Pustelnik to pozytywna karta,jeśli chodzi o edukację.3 kielichy to radość z tego,że się dostała.Albo chodzi o to,że w szkole będzie miała fajne znajomości.5 denarów-ona się boi. Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 25, 2020 Napisano Lipiec 25, 2020 Może 5 denarów oznacza niską samoocenę. 1 Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 27, 2020 Autor Napisano Lipiec 27, 2020 Napewno się nie boi.Karty pokazały braki poki co uczniów.Zobaczymy jak to się rozwinie .Narazie niewesoło. Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 28, 2020 Napisano Lipiec 28, 2020 To w takim razie ten Pustelnik oznacza wycofanie się i przemyślenie innego rozwiązania.Ta trójka może oznacza jakieś wybory między innymi możliwościami,innych szkół. 1 Cytuj
Inanna Napisano Lipiec 31, 2020 Napisano Lipiec 31, 2020 Może być tak, że ten kierunek/profil nie zostanie otwarty powodu małego zainteresowania 1 Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 31, 2020 Autor Napisano Lipiec 31, 2020 9 godzin temu, Inanna napisał: Może być tak, że ten kierunek/profil nie zostanie otwarty powodu małego zainteresowania Póki co brak chętnych na ten kierunek. Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 6, 2020 Autor Napisano Sierpień 6, 2020 Na dany kierunek dziewczę nie dostało się z powodu braku chętnych ale wybrała inny w tej samej szkole. 1 Cytuj
Inanna Napisano Sierpień 8, 2020 Napisano Sierpień 8, 2020 Dnia 6.08.2020 o 05:36, Reni45 napisał: Na dany kierunek dziewczę nie dostało się z powodu braku chętnych ale wybrała inny w tej samej szkole. dzięki za weryfikację 😊 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.