Saskai Napisano Lipiec 23, 2020 Napisano Lipiec 23, 2020 Witajcie, Jestem zupełnym świerzakiem jesli chodzi o karty, ale uczę sie dzielnie i pilnie. Chciałabym poprosić o pomoc w interpretacji. Na początku roku poznałam mężczyznę, z którym połączył mnie ognisty romans. Niestety Pan ostatecznie zerwał znajomość (przestał z dnia na dzien sie odzywac), minęły 2 miesiace i zapytałam co do mnie czuje Cesarzowa As Kielichów As Denarów Zatem co ja na to - Ma juz w głowie inną kobiete, tlące sie uczucie i nadzieje na cos z tą kobietą - a z bardziej pomyslnych dla mnie....to chyba nawet nie umiem tego odczytac Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 23, 2020 Napisano Lipiec 23, 2020 Moim zdaniem była szansa na uczucie do ciebie,ale on przed tym uczuciem uciekł.Te karty może pokazują,co czuł wtedy do ciebie albo dalej ma to w duszy,ale uciekł. Cytuj
Saskai Napisano Lipiec 24, 2020 Autor Napisano Lipiec 24, 2020 Dziekuję za pomoc - postawiłam sobie zapytanie dlaczego przesła sie odzywac i czy sie odezwie, ale chyba dramat Dlaczego sie przestał odzywać: 10 mieczy 9 buław Słońce Czy sie odezwie jeszcze 9 mieczy Ryzerz denarów Król denarów Chyba ogolnie dramat , chociaz w przypadku kontaktu dwie ostatnie karty dworskie jakby wskazywały na jego możliwość Cytuj
Egeria Napisano Lipiec 24, 2020 Napisano Lipiec 24, 2020 20 godzin temu, Saskai napisał: Cesarzowa As Kielichów As Denarów W głowie inna kobieta, w sercu otwarcie się na nowy romans, w działaniu - niczym lisek chętnie wskoczy do cudzego ogródka. 29 minut temu, Saskai napisał: Dlaczego sie przestał odzywać: 10 mieczy 9 buław Słońce miecze to odcięcie od "starej" relacji, buławy - lęki i obawy na zasadzie "lepiej porzucić niż byc porzuconym", Słońce - wejście w nowy romans 32 minuty temu, Saskai napisał: Czy sie odezwie jeszcze 9 mieczy Ryzerz denarów Król denarów miecze - ma wyrzuty sumienia (o ile jeszcze go posiada), rycerz - poczucie nie zasługiwania na uczucie, król - biorąc pod uwagę, że to karta monet, to wygląda na to, że nawet jeśli się odezwie to raczej tylko wtedy jeśli będzie w tym widział jakąś korzyść Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Szamanka Napisano Lipiec 24, 2020 Napisano Lipiec 24, 2020 Wg mnie ten rozkład " czy się odezwie?" mówi o tym,że może się odezwać.Ale tak jak Egeria napisała będzie miał w tym interes(król monet).rycerz denarów działa powoli dlatego jest opóźnienie duże w jego kontakcie.A 9 mieczy ma w głowie trudne,ciężkie myśli.Nie śpi po nocach,ale to nie koniecznie musi mieć zwiazek z tobą.Może mieć też jakieś inne wyrzuty.Ewentualnie może mieć żal do siebie,że cię olał. Dlaczego się odciął 10 mieczy chciał zakończyć z tobą definitywnie romans.Słońce odzyskanie równowagi emocjonalnej.9 buław widział jakieś przeszkody,problemy przez które nie chciał wejść z tobą w związek.To dla niego za trudna droga była,on nie chciał związku,chciał zabawy Ja tak widzę te karty. A tak logicznie nawet jakby odezwał się to uważaj bo zachował się jak gnoster,bardzo niedojrzałe i dziecinnie.Z własnego doświadczenia wiem,że " chłopina" potrafi się odezwać po długim bardzo czasie,ale czy warto zawracać sobie kimś takim głowę??? Cytuj
Szamanka Napisano Lipiec 24, 2020 Napisano Lipiec 24, 2020 Wg mnie ten rozkład " czy się odezwie?" mówi o tym,że może się odezwać.Ale tak jak Egeria napisała będzie miał w tym interes(król monet).rycerz denarów działa powoli dlatego jest opóźnienie duże w jego kontakcie.A 9 mieczy ma w głowie trudne,ciężkie myśli.Nie śpi po nocach,ale to nie koniecznie musi mieć zwiazek z tobą.Może mieć też jakieś inne wyrzuty.Ewentualnie może mieć żal do siebie,że cię olał. Dlaczego się odciął 10 mieczy chciał zakończyć z tobą definitywnie romans.Słońce odzyskanie równowagi emocjonalnej.9 buław widział jakieś przeszkody,problemy przez które nie chciał wejść z tobą w związek.To dla niego za trudna droga była,on nie chciał związku,chciał zabawy Ja tak widzę te karty. A tak logicznie nawet jakby odezwał się to uważaj bo zachował się jak gnoster,bardzo niedojrzałe i dziecinnie.Z własnego doświadczenia wiem,że " chłopina" potrafi się odezwać po długim bardzo czasie,ale czy warto zawracać sobie kimś takim głowę??? Cytuj
Saskai Napisano Lipiec 24, 2020 Autor Napisano Lipiec 24, 2020 Logicznie się to układa....ja bardzo źle zniosłam to rozstanie...a Pan tak tchórz i tyle... Zapytałam "po co my sie poznaliśmy, co miała mi dac ta recelacja" Głupiec Rycerz Pucharów Rycerz Denarów cos mam farta do tych rycków Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.