Margita Napisano Lipiec 28, 2020 Napisano Lipiec 28, 2020 Nów Bardzo dobry czas rzucania zaklęć, które mają dotyczyć wszelkich początków, nowych projektów, planów, zaczynanie czegoś od nowa. To czas kiedy mają szansę udać się zaklęcia dotyczące sfery materialnej i zawodowej. Nów to też dobry czas na wydawanie pieniędzy, planowanie wydatków czy inwestycji na przyszłość. To też dobry czas na inwestycje w sferze duchowej, na rozwijanie swoich ambicji. Księżyc rosnący Kiedy Księżyc rośnie budujmy coś nowego, pora zadbać o rozwój i wzrost. Czas kiedy możemy dobrze przygotować się do zaklęć, które mamy zamiar rzucać w czasie pełni. Teraz wzmacnia się nasza magiczna moc, bardziej koncentrujemy się na sprawach duchowych. Pełnia Podczas pełnia nasza magiczna moc jest w szczytowej formie (szczególnie o północy). To najlepszy czas na rzucanie potężnych zaklęć miłosnych, jak i tych, które przyciągają pozytywną energię. Pełnia trwa trzy dni, jednak najpotężniejszy jest dzień środkowy, kiedy Księżyc przebywa w całkowitej pełni. Księżyc malejący To czas między pełnią i nowiem, po której Księżyc wyruszą w kolejny cykl. To najlepsza pora na pozbywanie się problemow w każdej dziedzinie naszego życia. To też dobry czas na rzucanie zaklęć ochronnych oraz neutralizowania nieprzychylnych wpływów. Podczas Księżyca malejącego dobrze jest przeprowadzać kuracje oczyszczające oraz diety odchudzające. Fazy Księżyca- kalendarz https://kalendarz.livecity.pl/fazy-ksiezyca/lipiec-2020 2 Cytuj
Amarant Napisano 23 Wrzesień Napisano 23 Wrzesień Weszłam tutaj i tak sobie myślę, że codziennie każdy z nas rzuca jakieś zaklęcia. Świadomie lub nie. I nie chodzi o zaklęcia hokus pokus, tylko po prostu zwykle zdania typu "dziś mam beznadziejny dzień", "daj mi spokój" itd. I budujemy. Niekiedy tworząc problemy, a innym razem kreując ścieżki do osiągania celów. Nasze słowa mają naprawdę wielką moc. Tym bardziej te wypowiadane w gniewie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.