Online1 Napisano Sierpień 6, 2020 Napisano Sierpień 6, 2020 Zmówiliśmy się ze starym znajomym na wczasy last minute, jak się pojawi fajna oferta to lecim; niespecjalnie pasuje mi jego towarzystwo ale finansowo będzie mi lżej (za wczasy dla singli trzeba płacić podwójnelie a tu każdy za siebie). Urlop wstępnie w pracy zarezerwowany. 1. Czy ten wyjazd wypali? Król monet, paź mieczy, 7 buław Raczej nie, znajomego jakaś ważna informacja zatrzyma w pracy lub u mnie w firmie jakiś trudny temat 2.Jak miną wczasy? Cesarz, sprawiedliwość, cesarzowa Chyba ten urlop spędzę jednak w kraju... w pobliżu miejsca zamieszkania Cytuj
Szamanka Napisano Sierpień 6, 2020 Napisano Sierpień 6, 2020 Ja to widzę tak.Jak miną wczasy?Cesarz z Cesarzową?Wg mnie możesz spędzić ten czas z tym znajomym.Te wczasy dojdą do skutku.Sprawiedliwość-musisz zachować równowagę,bo możesz w przeciwnym razie mieć problem z dogadywaniem się z nim. Król monet wskazuje,że może wypalić.Giermek mieczy-właśnie wiesz,że ten facet nie jest idealnym towarzyszem,7 buław przeciwności są do pokonania. W skrócie jak będziesz chciała to pojedziesz ale nie jesteś pewna czy tego chcesz.Tak jakby analizuje są,bo np.giermek mieczy to też analiza,myślenie,inwigilacja 1 1 Cytuj
Inanna Napisano Sierpień 8, 2020 Napisano Sierpień 8, 2020 Myślę, że urlop spędzicie razem, aczkolwiek nie jestem pewna tego xzy aby napewno za granicą, może być problem z ofertami last minute, które by Wam pasowały. Co do drugiej części, to może się okazać, że dogadujecie się ze sobą lepiej niż mogłoby Ci się wydawać. 1 Cytuj
Online1 Napisano Sierpień 24, 2020 Autor Napisano Sierpień 24, 2020 Weryfikacja: Byłam w Turcji, tylko z córką. Przeprosiłam znajomego, że tak wyszło, trochę ma żal, potraktował bardzo poważnie deklarację, nie spodziewałam się po nim takiego podejścia... Cytuj
Szamanka Napisano Sierpień 24, 2020 Napisano Sierpień 24, 2020 Stąd ta sprawiedliwość w kartach wyszła między Wami.Poczul się niesprawiedliwie potraktowany. 1 1 Cytuj
Online1 Napisano Sierpień 24, 2020 Autor Napisano Sierpień 24, 2020 Masz rację, chyba tak się poczuł. Ja kiedyś też czułam się przez niego niesprawiedliwe potraktowana i może karty pokazały wyrównanie sytuacji/balans , acz nie chodziło mi absolutnie o utarcie mu nosa. Cytuj
Szamanka Napisano Sierpień 24, 2020 Napisano Sierpień 24, 2020 1 godzinę temu, Online1 napisał: Masz rację, chyba tak się poczuł. Ja kiedyś też czułam się przez niego niesprawiedliwe potraktowana i może karty pokazały wyrównanie sytuacji/balans , acz nie chodziło mi absolutnie o utarcie mu nosa. Wiem o tym,że Ty nie specjalnie.Tylko po prostu tak ładnie to karty zobrazowały. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.