Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji :)

Polecane posty

Napisano

Witam, czy ktoś może chciałby mi pomóc w interpretacji tego rozkładu? 
Z mojej interpretacji wynika, że osoba którą mam na myśli ma wobec mnie bardzo pozytywne emocje oraz uczucia, szczerze byłam w szoku, że ukazały się takie ładne karty. Chociaż nie wiem jak powinnam zrozumieć kartę 3 buław na pozycji nr 4 i głupca na pozycji nr 5 ( chęć nowego początku czy też niedojrzałość emocjonalna) oraz 3 kielichów na odwrocie talii bo dopiero się uczę. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam cieplutko! ♥️

1.Jaka jest jego energia na chwilę obecną ?  - GWIAZDA
2.Co o mnie myśli? - 10 KIELICHÓW
3.Co do mnie czuje? - SŁOŃCE
4.Co ukrywa? - 3 BUŁAW
5.Jakie są jego zamiary? - GŁUPIEC

Na odwrocie talii 3 kielichów 🌞

Napisano
Dnia 9.08.2020 o 22:54, nilnisibene napisał:

1.Jaka jest jego energia na chwilę obecną ?  - GWIAZDA
2.Co o mnie myśli? - 10 KIELICHÓW
3.Co do mnie czuje? - SŁOŃCE
4.Co ukrywa? - 3 BUŁAW
5.Jakie są jego zamiary? - GŁUPIEC

Na odwrocie talii 3 kielichów 🌞

Pan czuje się bardzo dobrze tam gdzie jest i ma pozytywne spojrzenie na wszystko. Na pewno myśli o Tobie pozytywnie, tylko, że tutaj 10 kielichów jest w myślach, nie w sercu, więc może o Tobie myśleć, że  jesteś osobą bardzo uczuciową, mocno zaangażowaną w relację,  a jeśli chodzi o jego uczucia, czyli serce, to mogą to być na ten moment uczucia dobre, ale przyjacielskie bardziej niż miłosne.  Nie wiem też czy stosujesz karty odwrócone, ale jesli nie, to Słońce czytane w negatywie, może też oznaczać, że on chęć Cię po prostu "zdobyć", a 10 kielichów, że ten pan ma rodzinę. W tym momencie 3 kielichów na spodzie by to potwierdzała. Jeśli wiesz, że jest singlem, to wtedy ta 3 kielichów będzie mówić, że na ten moment podchodzi do Waszej relacji lekko, rozrywkowo (co nie znaczy, ze3z czasem się to nie zmieni na coś poważnego). 3 buław w ukryciu może mówić o tym, że ukrywa swoje pożądanie. Ale to też zależy od tego w jakiej relacji jesteście, bo może też mówić np o tym, że pan planuje jakiś wyjazd i nie chce Ci o tym powiedzieć. 

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...