Ona28 Napisano Wrzesień 1, 2020 Napisano Wrzesień 1, 2020 Ma to być wróżba na 6 mać. Czy się wyprowadzę z obecnego M. ? 6 pucharów, 5 buław, Mag ( u podstawy czytania 9 denarów) Mnie się wydaje, że TAK Myślę, że wrócimy do domu rodzinnego mojego faceta. Moja koleżanka czyta to inaczej....iii już nie jestem tak przekonana a ucieszyłam się bardzo na tą wróżbę . Proszę o Wasze interpretację :-) Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 3, 2020 Napisano Wrzesień 3, 2020 5 godzin temu, Ona28 napisał: No halo halo.... luty 2020 już minął, miał być 2021? Dnia 1.09.2020 o 20:14, Ona28 napisał: 6 pucharów, 5 buław, Mag tym kartom brakuje ruchu, chyba że Twoja talia ma jakieś konie, rowery, statki, 6 kielichów - przeszłość, spokój 5 buław - teraz, konkurencja, przymierzanie się, docieranie się Mag - przyszłość, możliwości ,nie widać konkretów, jak postanowisz tak zrobisz 1 Cytuj
Ona28 Napisano Wrzesień 3, 2020 Autor Napisano Wrzesień 3, 2020 O jej.... Moja talia jest dziwna. Ma tylko postaci i Arkany narysowane a tak to wszystko intuicyjnie.... Tak 2021 rok.... Haha Oczywiście, że tak. Kurczę, no zobaczymy Ostatnio dużo się działo, podniesiono mi czynsz i trochę przemówiłam się z właścicielką..... Czasem karty robią mi psikusa i zamiast dać odpowiedz na pytanie to po prostu pokazują mi najbliższe wydarzenie na dany temat. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.