soleila007 Napisano Wrzesień 2, 2020 Napisano Wrzesień 2, 2020 Hej zapytałam karty czy założę rodzinę końcowa karta podsumuwujaca to królowa monet i nie wiem jak ją ugryźć bo dla mnie królowa monet to kobieta samotna/samotna matka napewno nie kojarzy mi się z rodziną. Jak wy ją widzicie? Cytuj
Szamanka Napisano Wrzesień 2, 2020 Napisano Wrzesień 2, 2020 Podaj cały rozkład, wszystkie karty???po jednej karcie ciężko wnioskować. Cytuj
soleila007 Napisano Wrzesień 3, 2020 Autor Napisano Wrzesień 3, 2020 Pierwsze 3 król monet wisielec księżyc potem niżej 2 karty królowa pucharów 6 buław i końcowa królowa monet Cytuj
Reni45 Napisano Wrzesień 3, 2020 Napisano Wrzesień 3, 2020 Rozkład zaczyna Król Denarów i kończy Królowa Denarów tarotowa para.Wiec może ktoś przy Tobie jest lub będzie.U mnie na karcie Księżyc jest kobieta w ciąży ( zależy od talii) .Wisielec mówi że możesz jeszcze poczekać na tę ciążę choć bardzo chcesz o czym mówi Królowa Kielichów.6 buław karta zwycięstwa ale trzeba działać. Król i Królowa Denarów tworzą stabilną odpowiedzialna parę.Uwazam że tak powinnaś założyć rodzinę. 2 Cytuj
soleila007 Napisano Wrzesień 3, 2020 Autor Napisano Wrzesień 3, 2020 3 godziny temu, Reni45 napisał: Rozkład zaczyna Król Denarów i kończy Królowa Denarów tarotowa para.Wiec może ktoś przy Tobie jest lub będzie.U mnie na karcie Księżyc jest kobieta w ciąży ( zależy od talii) .Wisielec mówi że możesz jeszcze poczekać na tę ciążę choć bardzo chcesz o czym mówi Królowa Kielichów.6 buław karta zwycięstwa ale trzeba działać. Król i Królowa Denarów tworzą stabilną odpowiedzialna parę.Uwazam że tak powinnaś założyć rodzinę. Chce już być mamą . Planuję ciąże w następnym roku niezależnie od tego czy będę mieć stałego partnera czy nie bo moge się go nie doczekac:( Cytuj
Szamanka Napisano Wrzesień 5, 2020 Napisano Wrzesień 5, 2020 Dnia 3.09.2020 o 12:57, soleila007 napisał: Chce już być mamą . Planuję ciąże w następnym roku niezależnie od tego czy będę mieć stałego partnera czy nie bo moge się go nie doczekac:( A myślałam,że jestem nienormalna i tylko ja myślę w ten sposób. Cytuj
sensa Napisano Wrzesień 24, 2020 Napisano Wrzesień 24, 2020 Ciekawe podejście. Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej strony to jednak mężczyzna jest potrzebny do spłodzenia dziecka. A karty raczej pokazały, że bez niego się nie uda. Cytuj
Szamanka Napisano Wrzesień 30, 2020 Napisano Wrzesień 30, 2020 Dnia 24.09.2020 o 15:50, sensa napisał: Ciekawe podejście. Z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej strony to jednak mężczyzna jest potrzebny do spłodzenia dziecka. A karty raczej pokazały, że bez niego się nie uda. Żyjemy w czasach nowych technologii,in vitro itd...Teoretycznie można i bez mężczyzny,ale nie u nas w kraju i za fortunę. Cytuj
sensa Napisano Październik 5, 2020 Napisano Październik 5, 2020 Dnia 30.09.2020 o 22:24, Szamanka napisał: Żyjemy w czasach nowych technologii,in vitro itd...Teoretycznie można i bez mężczyzny,ale nie u nas w kraju i za fortunę. Wciąż potrzebne jest męskie nasienie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.