Dosia90 Napisano Maj 30, 2022 Napisano Maj 30, 2022 Hej pomoże ktoś zinterpretować partnerską? 1.Początek relacji 13+4=17-gwiazda. 2 Rozwój relacji 5+13=18-księżyc. 3.Okres końca/schyłku relacji 19+18=15-diabeł. 4.Problemy i trudności w relacje 18+16=12-wisielec. 5.Wspólne cele i plany w relacji 2+8=10-koło fortuny. 6.Przyszły rozwój relacji 20+3=1-mag. 7.Zadanie dla relacji 15+12=5-kapłan. 8.Sposób na wykonanie zadania dla relacji 3+14=17-gwiazda. Pierwsza jest kobieta a drugi facet. Ostatnio jestem totalnie nie do życia przez tą znajomość. Nie wiem co to 😑 Cytuj
Dosia90 Napisano Maj 31, 2022 Autor Napisano Maj 31, 2022 Spróbuje to jakoś sama rozkminić a może ktoś coś podpowie. Jest podwójna karta gwiazdy więc na pozycji początek relacji odczytałabym ją jako rozczarowanie, tęsknota, łzy. Właśnie się poznajemy ale dzieli nas duża odległość więc to by się zgadzało. -rozwój relacji- nie będzie Księżyc tylko też gwiazda(ja 5 on 12) bo widze że się pomyliłam- więc też w negatywie- jakieś zachamowamia, dystans, ból i tęsknota. - okres schyłku relacji- Diabeł- toksycznośc, przywiązanie do siebie albo jedna osoba przywiązana mocno do drugiej. Relacja ulazezniająca. Rozstajemy się w obliczu toksyny? On Księżyc więc coś ukrywa, ja Słońce więc to ja jestem ślepo zapatrzona w niego? - problemy i trudności w relacji- wisielec negatywnie- nie ma postępów, nic się nie zmienia. Nie potrafimy spojrzeć na siebie inaczej. Żyjemy przeszłością. Ja Księżyc- wnosze ciężar w postaci dziecka albo jestem tajemnicą. On wieża- wchodzi z pozycji traumy która wywróciła jego życie do góry nogami. -wspolne cele i plany- koło fortuny- tu mam duży problem. Czy celem jest przerobienie jakiejś karmy? Złamanie schematu? Przyszly rozwój relacji- Mag- i znów mam metlik. Czy to jest negatywne czy pozytywne? Czy chodzi o to że będziemy się oszukiwać czy może razem nad czymś pracować? Oboje jesteśmy uzdolnieni artystycznie w innych dziedzinach i lubimy filozofie, odkrycia nauki. -zadania dla relacji- kapłan- co że mamy być ze sobą i to utrwalić przed opatrznością? Oboje jesteśmy przeciwnikami małżeństw. -sposób na wykonanie zadania- znów gwiazda- ale tu chyba trzeba to pozytywnie rozpatrywać. Więc mam podjąć z nim trud zbudowania czegoś wyjątkowego? Nie bardzo to rozumiem. Ja jako cesarzowa a On umiarkowanie. On mnie łagodzi a ja staje się jego damą dworu? 🤣 Przepraszam ale śmieszy mnie to. Ogólnie mamy ciekawą synastrie, mamy odwrotność węzłów księżycowych i kilka ciekawych aspektów ale to nie ten dział 😊 1 Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 9, 2022 Napisano Czerwiec 9, 2022 @Dosia90, prosisz i masz : 1. XIII + IV (Śmierć + Cesarz) = XVII (Gwiazda) -> dla Ciebie jest to wejście w nowy związek, dla niego z kolei może być związkiem z rozsądku, Gwiazda z kolei oznacza coś co było zapisane w gwiazdach, ale też nowe i intensywne uczucie. 2. V + XIII (Papież + Śmierć) = XVIII (Księżyc) - > dla Ciebie może to być dążenie do zalegalizowania związku , dla niego raczej początek końca, Księżyc może tu być symbolem życia w ułudzie, gdzie należy zagłębić się w temat by dotrzeć do prawdy. 3. XIX + XVIII (Słońce + Księżyc) = XV (Diabeł) -> jesteście dla siebie jak ogień i woda, a jedyne co może Was łączyć to strefa seksualna, Diabeł to nie tylko manipulacja, ale też dawanie rozkoszy, opartej jedynie na korzyściach jednej strony. Ty, jako Słońce możesz tego nie dostrzegać, bo oślepia Cię Twój własny blask, on jako Księżyc trwa w ułudzie a nawet kłamstwie. 4. XVIII + XVI (Księżyc + Wieża) = XII (Wisielec) -> znowu Księżyc - jesteś zaślepiona na realność relacji, on z kolei może być beztroski w tej relacji (życie w szklanej wieży) i lekceważyć Twoje potrzeby, Wisielec daje sygnał, że macie całkiem odmienne poglądy na związek i przez to jesteście dla siebie trudnymi partnerami. 5. II + VIII (Kapłanka + Sprawiedliwość*) = X (Koło Fortuny) -> jesteś zdolna do poświęceń w tej relacji, pomimo tego, że dalsza ciąg może mieć swoje konsekwencje, bo Sprawiedliwość trudno oszukać, Koło Fortuny sygnalizuje, że "raz na wozie raz pod wozem" niekoniecznie będziecie dążyć wspólnie do celu, a że związek jest karmiczny (na co wskazuje zarówno Gwiazda jak i Koło) to w Waszym związku nie będzie tylko różowo. 6. XX + III (Sąd + Cesarzowa) = I (Mag) -> masz dobre podejście do partnera i nadzieję co do zalegalizowania związku i założenia rodziny, Twój partner z kolei jest człowiekiem opiekuńczym, ale z tendencją do egocentryzmu, więc lubi być chwalony i podziwiany - typ narcyza. Mag sprawi, że Wasza relacja może się dobrze układać pod warunkiem, że jedno z Was będzie tolerowało wyskoki drugiej strony, bo Mag to też zdobywca serc, osoba prowadząca bogate życie towarzyskie- podobnie jak Cesarzowa. 7. XV + XII (Diabeł + Wisielec) = V (Kapłan) -> fascynacja przechodząca w obsesję, wręcz uzależnienie , a Wisielec może mieć całkiem odmienne poglądy, które z czasem spowodują oddalenie się z powodu powtarzających się trudnych sytuacji. Kapłan - ktoś rządzi, ktoś podlega, jedna osoba jest uległa a druga powinna patrzeć jak w obraz. Ustalenie hierarchii w związku. 8. III + XIV (Cesarzowa + Umiarkowanie) = XVII (Gwiazda) -> Ty jako kobieta pełna sexappilu, dobra żona i matka, on jako zrównoważony pełen cierpliwości i dyplomacji mężczyzna. Sztuka kompromisów pozwoli Wam wypracować karmę zapisaną w Gwieździe. *Sprawiedliwość - w donicach miejsca kart Tarota są zamienione, a więc inaczej niż to jest w tradycyjnej i najbardziej popularnej talii Rider-White'a, dlatego jako VIII jest opisana Sprawiedliwość a nie Moc. Mam nadzieję, że to Ci jakoś pomoże. Pozdrawiam. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Dosia90 Napisano Czerwiec 10, 2022 Autor Napisano Czerwiec 10, 2022 Tak dziękuje @Egeria Muszę sobie to przemyśleć. Tam zrobiłam poprawke bo w 2 pozycji wychodzi gwiazda z papieża i wisielca nie Księżyc. Ja się pomyliłam. Cytuj
Dosia90 Napisano Czerwiec 13, 2022 Autor Napisano Czerwiec 13, 2022 Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: Mam nadzieję, że to Ci jakoś pomoże Tak troche mi się rozjaśniło. Dziękuje serdecznie. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: Gwiazda z kolei oznacza coś co było zapisane w gwiazdach Tak czułam, że ta relacja ma jakiś cel. Ta śmierć to wieczna transformacja mojego życia. Ciągle gna mnie w nowe energie. On w cesarzu jest bardzo rozsądny i stabilny. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: 2. V + XIII (Papież + Śmierć) = XVIII (Księżyc) - > dla Ciebie może to być dążenie do zalegalizowania związku , dla niego raczej początek końca, Księżyc może tu być symbolem życia w ułudzie, gdzie należy zagłębić się w temat by dotrzeć do prawdy. Tu nastąpił edit on jest XII-wisielcem. Więc na 2 pozycji jest też gwiazda. To prawda ja poczułam od niego coś takiego, że to może być pierwszy facet którego chciałabym poślubić. Tylko że ten jego wisielec to raczej ma inną perspektywe. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: . Ty, jako Słońce możesz tego nie dostrzegać, bo oślepia Cię Twój własny blask, on jako Księżyc trwa w ułudzie a nawet kłamstwie. Czyli z jego strony chodzi tylko o seks? Co dziwne to mam duże stellum w Koziorożcu w tym księżyc(Diabeł jest kartą koziorożca). On jest też mocno osadzony w trygonie ziemi. Słońce, merkury i mars w Koziorożcu, Księżyc w Pannie. Ja w osobistej na pozycji misji mam Diabła. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: jesteś zaślepiona na realność relacji, on z kolei może być beztroski w tej relacji ( Czyli znów chodzi o seks z jego perspektywy. A ja czuje sie uwięziona w swojej obsesji. Ciągnie mnie w jego strone jakąś siła. Coś czego nie potrafie wytłumaczyć. To właśnie to: Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: fascynacja przechodząca w obsesję, wręcz uzależnienie To u mnie wychodzi z diabła a On jest w tym wszystkim opanowany. Jest jak mentor, nauczyciel życiowy. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: II + VIII (Kapłanka + Sprawiedliwość*) = X (Koło Fortuny To jest coś takiego właśnie że byłabym skłonna poświęcić dużo by móc odkryć kim dla niego jestem, jak On patrzy na mnie. Czy jestem tylko chwilowym czasoumilaczem 🤔 Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: Mag to też zdobywca serc, osoba prowadząca bogate życie towarzyskie- podobnie jak Cesarzowa. Coś w tym jest. Dnia 9.06.2022 o 13:21, Egeria napisał: mężczyzna. Sztuka kompromisów pozwoli Wam wypracować karmę zapisaną w Gwieździe. Mam się o niego starać? Jaka jest karma w karcie gwiazdy. W tej doniczce są aż 3 gwiazdy, czy to ma znaczenie? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.