Pvshes Napisano Czerwiec 1, 2022 Napisano Czerwiec 1, 2022 Chodzi o byłego chlopaka z którym nie mam już kontaktu. Wyszła cesarzowa i sad ostateczny. Mi to mowi o dziewczynie, co potwierdzam, bo sam mówił że ma, więc to nie tajemnica, ale zastanawia mnie ten sad ostateczny w połączeniu z nią. Ogólnie, jest to dla mnie bardzo dziwne, bo wyżej pod pytaniem co do mnie czuje wyszła Królowa buław i kochankowie. Cytuj
Dosia90 Napisano Czerwiec 2, 2022 Napisano Czerwiec 2, 2022 16 godzin temu, Pvshes napisał: Wyszła cesarzowa i sad ostateczny. A Ona nie jest w ciąży? Tak by wyglądało. Królowa buław i kochankowie- traktuje Cię jak odskocznie. 1 Cytuj
Reni45 Napisano Czerwiec 2, 2022 Napisano Czerwiec 2, 2022 Cesarzowa i Sąd może planuje z nia wspólna przyszłość? Co czuje? Królowa buław może mu sie jeszcze podobasz z tymi kochankami. 1 Cytuj
Egeria Napisano Czerwiec 3, 2022 Napisano Czerwiec 3, 2022 Trochę pogrożę palcem, ale skoro nie jesteście już razem to nie powinnaś interesować się jego życiem prywatnym - to niezgodne z etyką wróżek (typowy przykład stawiania kart na osoby trzecie). Natomiast co do samej interpretacji kart: Cesarzowa + Sąd - jak najbardziej myśli o zalegalizowaniu związku; Królowa Buław + Kochankowie - ta królowa to przede wszystkim kochanka, osoba z którą niekoniecznie chce się związać na stałe; karta Kochanków z kolei sugeruje wybór co do dalszego postępowania, ale też kartę namiętności, gdzie jedna z osób uczy się intymności od drugiej, bardziej doświadczonej. Skoro było pytanie "co czuje?" to tutaj powiedziałabym, że nie brał pod uwagę opcji małżeństwa. 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Pvshes Napisano Czerwiec 3, 2022 Autor Napisano Czerwiec 3, 2022 @Egerianie patrzylam na to w taki sposób, bo nie pytalam o nią, tylko o niego w stosunku do mnie, ale jak najbardziej rozumiem Pani zdanie. Dziękuję za odpowiedź! 1 Cytuj
Dosia90 Napisano Czerwiec 3, 2022 Napisano Czerwiec 3, 2022 @Egeriaa mogłabyś zerknąć na karty w mojej doniczce partnerskiej? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.