Skocz do zawartości

Czego mi nie mowi (interpretacja)

Polecane posty

Napisano

Chodzi o byłego  chlopaka z którym nie mam już kontaktu. Wyszła cesarzowa i sad ostateczny. Mi to mowi o dziewczynie, co potwierdzam, bo sam mówił że ma, więc to nie tajemnica, ale zastanawia mnie ten sad ostateczny w połączeniu z nią. 

Ogólnie, jest to dla mnie bardzo dziwne, bo wyżej pod pytaniem co do mnie czuje wyszła Królowa buław i kochankowie.

Napisano
16 godzin temu, Pvshes napisał:

Wyszła cesarzowa i sad ostateczny.

A Ona nie jest w ciąży? Tak by wyglądało.

Królowa buław i kochankowie- traktuje Cię jak odskocznie.

• Dziękuję! 1
Napisano

Cesarzowa i Sąd  może planuje z nia wspólna przyszłość? 

Co czuje? 

Królowa buław może mu sie jeszcze podobasz z tymi kochankami. 

• Dziękuję! 1
Napisano

Trochę pogrożę palcem, ale skoro nie jesteście już razem to nie powinnaś interesować się jego życiem prywatnym - to niezgodne z etyką wróżek (typowy przykład stawiania kart na osoby trzecie).

Natomiast co do samej interpretacji kart:

Cesarzowa + Sąd - jak najbardziej myśli o zalegalizowaniu związku;

Królowa Buław + Kochankowie - ta królowa to przede wszystkim kochanka, osoba z którą niekoniecznie chce się związać na stałe; karta Kochanków z kolei sugeruje wybór co do dalszego postępowania, ale też kartę namiętności, gdzie jedna z osób uczy się intymności od drugiej, bardziej doświadczonej. Skoro było pytanie "co czuje?" to tutaj powiedziałabym, że nie brał pod uwagę opcji małżeństwa.

• Dziękuję! 1

W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin.

<karty>

Dziękuję za wyrozumiałość <serce>

Napisano

@Egerianie patrzylam na to w taki sposób, bo nie pytalam o nią, tylko o niego w stosunku do mnie, ale jak najbardziej rozumiem Pani zdanie. Dziękuję za odpowiedź!

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...