brunet7919679 Napisano Lipiec 7, 2022 Napisano Lipiec 7, 2022 Nie wiem czy to dobry dział, jeśli nie, przepraszam. Dzisiaj miałem dwa dziwne zdarzenia, przeczuwam, że mogą za tym kryć się jakieś znaki, wskazówki. 1. Siedząc w aucie z uchylona szyba tak do 2/3, nagle wpadły do auta ptasie odchody. Wielkie na parę cm, zatrzymały się to na drzwiach od wewnątrz, to na moim podkoszulki spodniach, zegarku i ogólnie wnętrzu auta. Z zewnątrz nie było śladów. 2. Wracając w nocy, już ciemno, dojeżdżając do skrętu, widziałem wcześniej w pobliżu ulicy kota, cały biały z tylko ogonem szarym. Wykonując skręt, kot wszedł na ulicę przed auto, zatrzymał się i centralnie patrzył mi w oczy przez parę sekund, zanim niespiesznie przeszedł przez ulicę. Aż mnie zmroziło. Dodam, że ostatnio non stop koty przebiegają mi przez drogę, gry jadę autem, a nigdy tak często to nie było. Dziś wcześniej w dzień, przebiegł monprzed autem szybko kot cały czarny, tylko łapki miał białe. Czy ktoś może zinterpretować te znaki? Czy da pozytywne, czy negatywne? Na co zwrócić uwagę? Cytuj
Shiroiluna Napisano Lipiec 9, 2022 Napisano Lipiec 9, 2022 Co do zbiegów okoliczności z białymi kotami, może w ten sposób objawia się zwierzę mocy/duchowy opiekun? Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 20, 2022 Napisano Lipiec 20, 2022 Dnia 8.07.2022 o 00:46, brunet7919679 napisał: Czy ktoś może zinterpretować te znaki? Czy da pozytywne, czy negatywne? Na co zwrócić uwagę? Hej, zależy co chcesz usłyszeć i zobaczyć w tych "znakach", wybierz sam... odchody : czasami po prostu spadają i już ktoś może chcieć tobie dopiec, wyśmiać, znieważyć, tak aby tylko tobie było głupio, podstępnie bez widowiska i innych obserwatorów zdarzenia ktoś, może w pracy, wyżej usytuowany w hierarchii od ciebie , albo ktoś kogo uważasz za lepszego (jeżeli tor lotu był z góry) pokazuje swoją zniewagę tradycyjnie w niektórych kulturach uważa się za łut szczęścia, dobrą passę, dobre nastawienie "góry", powodzenie koty: latem jest ich więcej i też widzę ich na każdym kroku kot zatrzymał się, aby skalkulować ryzyko i ocenić twoją prędkość, raczej był odrobinę oślepiony przez światła samochodu zatrzymaj się lub zwolnij , niewielkie przeszkody lub nie odpowiedni kierunek Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.