sarara Napisano Lipiec 21, 2022 Napisano Lipiec 21, 2022 Czy do końca lipca sprzedam auto? Sedno - as kielichów Tak nie będzie - 10 buław Tak będzie - rycerz buław, as denarów Wynik - koło fortuny Mogę liczyć, że jakiś rycerz kupi autko i nim odjedzie w siną dal? Cytuj
sarara Napisano Lipiec 27, 2022 Autor Napisano Lipiec 27, 2022 Nastawiłam się na konkretnego i zdecydowanego rycerza buław z kasą, a tu głucha cisza i brak zainteresowania. Cytuj
Reni45 Napisano Lipiec 27, 2022 Napisano Lipiec 27, 2022 Spokojnie To że nie sprzedałaś w lipcu nie znaczy że nie sprzedasz. Czas w tarocie jest elastyczny przekonałam się nie raz. Karty są ładne tylko musisz poczekać trochę bo koło fortuny tu jest które w końcu obróci się na korzyść 1 Cytuj
sarara Napisano Sierpień 6, 2022 Autor Napisano Sierpień 6, 2022 Może ja jestem tym niecierpliwym buławowym. Jeszcze ten denar obok - obniżyłam cenę, ponadto wyłożyłam jeszcze trochę pieniędzy na dopieszczenie auta. Teraz dwukrotnie wyszła mi karta umiaru - więc faktycznie będę musiała poczekać na kupca. Ciekawe, ile to potrwa. Mam nadzieję, że to koło się sprawdzi :) Cytuj
sarara Napisano Wrzesień 22, 2022 Autor Napisano Wrzesień 22, 2022 Auto sprzedane miesiąc po utworzeniu wątku. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.