sensa Napisano Wrzesień 24, 2020 Napisano Wrzesień 24, 2020 Hej, wiem, że najłatwiej zrobić test lub iść na betę, ale test odpada, bo ciążę ze względu na konieczność wdrożenia leków, w momencie gdy muszę go robić byłby na 99% negatywny, a do wyznaczonego terminu bety mam też jeszcze dzień. Niestety już mnie nosi i ułożyłam sobie karty. Trzy. Pytanie było wprost: "czy jestem w ciąży". Wyszło: Przeszłość: 7 Kielichów Teraźniejszość: Król Buław Przyszłość: 3 Kielichów I powiem Wam, ze mam zgryz, bo widzę tutaj ciążę - ta 3 Kielichów, a nawet dziecko żywe, ale nie umiem samej sobie odpowiedzieć, czy teraz, czy jednak dopiero za chwilę. Że mam trudną przeszłość ciążową (poronienia) i za mną jest dość trudny, eksperymentalny i złożony proces leczenie, gdzie czasem chwytałam się kilku metod naraz, ewidentnie go widać dla mnie w tej 7 Kielichów. Król Buław pokazuje mi, że teraz się wszystko ustabilizowało, wróciło na właściwe tory i są duże możliwości by ciąża była. Cytuj
Reni45 Napisano Wrzesień 24, 2020 Napisano Wrzesień 24, 2020 7 kielichów być może coś już kiełkuje a 3 kielichy mówią o trzecich osobach w tym wypadku nowej osoby w postaci dziecka.Krol buław silna karta może będzie syn tego życzę. 1 Cytuj
sensa Napisano Wrzesień 24, 2020 Autor Napisano Wrzesień 24, 2020 Dziękuję za odpowiedz i za dobre życzenia. Ja nigdy kart dla siebie nie widzę prosto, tylko doszukuje się za dużo.Ty ujęłaś to prosto. Dam znać. Oczywiście tematu nie zamykam, może ktoś widzi/czuje coś więcej, innego lub inaczej. Cytuj
sensa Napisano Wrzesień 25, 2020 Autor Napisano Wrzesień 25, 2020 23 godziny temu, Reni45 napisał: 7 kielichów być może coś już kiełkuje a 3 kielichy mówią o trzecich osobach w tym wypadku nowej osoby w postaci dziecka.Krol buław silna karta może będzie syn tego życzę. Odpowiedź już poznałam w tym cyklu nie jestem jeszcze w ciąży. Cytuj
Reni45 Napisano Wrzesień 25, 2020 Napisano Wrzesień 25, 2020 5 godzin temu, sensa napisał: Odpowiedź już poznałam w tym cyklu nie jestem jeszcze w ciąży. Dziękuję za zwrotna informacje to też ważne.. wszak od tego jest praktyka...ale uważam że 3 kielichy ciąży nie wyklucza w przyszłości Cytuj
Szamanka Napisano Wrzesień 25, 2020 Napisano Wrzesień 25, 2020 Przede wszystkim postawiłaś rozkład na przeszłość,teraźniejszość,przyszłość a pytanie tak naprawdę dotyczyło " teraz" .3 kielichy może oznaczać w przyszłości ciążę.król buław to bardziej karta działania w kierunku ciąży niż samej ciazy Cytuj
sensa Napisano Wrzesień 25, 2020 Autor Napisano Wrzesień 25, 2020 Dziękuje, ze odpisałas. Ja tak zawsze układam karty -pytając nawet o teraz, bo jakoś przeszłość mi weryfikuje czy „dobrze czytam”, a w razie „nie”, przyszłość mówi ciut więcej. Tylko nie wiem, czy przez to nie robię sobie kłopotów interpretacyjnych. No ja te karty czytałam tak, ze w ciąży teraz raczej nie jestem jeszcze, ale będziemy mieć dziecko. Cóż sama ciąża nie jest dla nas rozwiązaniem, marzą nam się żywe dzieci i w tej 3 kielichów je zobaczyłam (dziecko), ale samemu zawsze trudno czytać sobie karty. Zreszta dawno nie układałam, bardzo. A po drugie zauważyłam, ze jak kładę sobie samej karty to one zawsze odzwierciedlają moje aktualne przeświadczenia/przekonania tez w zakresie tego, co myśle o przyszłości - jakby bardziej czytały w mojej głowie niż obiektywnie w oderwaniu ode mnie. Nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.