Skocz do zawartości

Pomoc w interpretacji.

Polecane posty

Napisano

Cześć,

Temat piszę poważnie, proszę o wyrozumiałość.

W busie wpadła mi w oko pewna dziewczyna, wymienialiśmy się  obaj nieśmiale wzrokiem. Nie miałem możliwości zagadać  ale wiem że często nim jeździ.(Gdy będzie okazja postaram się zagadać). Wracają do tematu, jako osoba nieśmiała postanowiłem z ciekawości zobaczyć co mówią karty i ewentualnie dodać sobie otuchy.

P: Czy dziewczyna jest mną zainteresowana?

1. Co o mnie myśli? 4 puchary

2. Dlaczego ją spotkałem? 2 Puchary

3. Co się dalej wydarzy? Rycerz Kielichów

Moja interpretacja:

1.Mam duży problem z tą kartą, nie mogę ją jakoś logicznie połączyć z pozostałymi. Interpretuje to jakby dziewczyna myślała że to była stracona okazja albo tęskni za uczuciami które odczuwała .

2. Interpretuje jako spotkanie partnera i więcej. Ogólnie czuje z tej kart ciepłą energię.

3. Widzę tu zaproszenie na spotkanie, randka. Siebie jako przejmujący inicjatywę. 

Z góry dziękuje za pomoc, każda interpretacja czy też rada prywatna będzie naprawdę pomocna i mile widziana .

Napisano

Moim zdaniem ten rycerz kielichów pokazuje,że może jeszcze ja spotkasz i to wywoła emocje.A co do randki to jak już dojdzie do tego spotkania to musisz szybko i realnie zadziałać.Ten rycerz nie  gwarantuje randki.Za to pokazuje on twoje emocje i  male.zauroczenie.Te 4 kielichy to raczej pokazują brak działania i to i małe rozczarowanie,bo nic nie zrobiłeś.A 2 kielichy to może być szansa na randkę,a nie koniecznie od razu poznanie partnera.Zauważ,że jej nie znasz i to sam początek i nie możesz interpretować,że od razu to partner.2 kielichy to moim zdaniem szansa na randkę.

• Dziękuję! 1
Napisano

Ja to widzę tak, że dziewczyna Cię nie zauważa (w sensie nie dostrzega szansy), że myśli o niebieskich migdałach i czymś nieosiągalnym i może stracić to co ma przed nosem.

2 pucharów, masz szansę na nową znajomość, a może nawet wyniknie z tego jakieś uczucie / związek.

Rycerz dobrze mi się czuje, myślę, że powinieneś podjąć działania, rusz w jej kierunku, zagadaj! Bo przecież pucharowy rycerz tak ładnie słowami czaruje.

Powodzenia

Napisano

4 kielichów - pierwsze "zagadanie" i tak nie zostanie przyjęte

2 kielichów - za drugim podejściem ( a w odpowiedzi na pytanie: oboje szukacie emocji, co nie oznacza, że tych, które możecie właśnie wy sobie dać)

Rycerz kielichów - postaraj się, bądź uroczy ( w odpowiedzi na pytanie - po prostu działaj, nie ukrywaj emocji, może ona właśnie szuka kogoś (otworzy się przed kimś bardzo emocjonalnie szczerym), kto ma na czole wypisane, że chce ja poznać).

powodzenia

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...