Xlady Napisano Sierpień 10, 2022 Napisano Sierpień 10, 2022 Witam. Zrobiłam króti rozkład z 3 kart na męzczyzne na ktorym mi zalezy a obecnie, od kilku tygodni jestesmy skłoceni. Co on czuje : As Kielichow, As buław i 8 monet . Obok odwtocilam pierwsza i ostatnia karte w talii i sa to Kochankowie i 7 kielichów. Karty to " Boski tarot " Niby sa tu uczucia ale on jest chyba zablokowany, uczy sie jak dzialac w tej sytuacji. Co Wy o tym sadzicie, bede Mega wdzięczna. Cytuj
Shiroiluna Napisano Sierpień 10, 2022 Napisano Sierpień 10, 2022 Według mnie Pan widzi szansę na związek romantyczny, jest też pociąg fizyczny z jego strony, ale nie jest on zbyt aktywny. Raczej tak patrzy, obserwuje, nie wychyla się. Kochankowie są podstępną kartą według mnie, często wskazują na niezdecydowanie. Natomiast 7 kielichów może oznaczać, że ma on kogoś jeszcze na oku, jakieś inne opcje w głowie. 1 Cytuj
Xlady Napisano Sierpień 10, 2022 Autor Napisano Sierpień 10, 2022 Bardzo dziekuję za pomoc Śhiroiluna :) Tak, zgadza sie dowiedzialam się ze ponoc ma kogos, chociaż przez osttanie 4 miesiące mnie czarował. Po tym jak sie dowiedzial co do niego czuje i ze wiem ze ma kogos jest wielka obraza majestatu, nie wita sie ze mna tylko zerka co jakis czas , wiec jestem zaskoczona tym co wyszło w kartach bo spodziewałam sie znacznie gorszych. Moze zaczyna z niego złosc schodzic i zaczyna rozumiec ze nie zachowuje się ok. Ktos może cos jeszcze dodac ? 1 Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 12, 2022 Napisano Sierpień 12, 2022 Kochankowie i 7 pucharów to dylematy i wybory i on taki dylemat ma nie wie biedny co zrobić. To kusi I tamto kusi. On ma w sobie jakieś uczucia ale słabe As kielichów nie daje miłości ale przyjaźń, lubię cię zauroczenia napewno jest szansa ( ale czy zostanie wykorzystana?) As buław Oj emocje nim szarpia i dlatego oddalił się bo nie wie co zrobić zamknął sie w sobie jest mu ciężko skupił się na czym innym 1 Cytuj
Xlady Napisano Sierpień 16, 2022 Autor Napisano Sierpień 16, 2022 Reni 45 dziękuje serdecznie. On jest glownym menadzerem w moim lokalnym sklepie. Jakis czas temu zauwazylam ze intensywnie sie we mnie wpatruje i tak sie wpatrywa ze w koncu sie nim zainteresowalam. Kiedy zauwazyl ze tez zwaracam na niego uwage zaczal sie ze mna witac i nie spuszczal ze mnie oczu, co nie uszlo iwadze jego pracownikom, ktorzy chyba mieli niezly ubaw... Wszystko wydawalo sie isc w dobrym kierunku az mi nagle zniknął na pełny miesac ! Nie wiedziałam czy wroci, nie byłam w stanie znalezc sobie miejsca, teskniłam potwornie. Zaczęlam robic poszukiwania i udało mi sie dokopac do informacji o nim. Dowiedziałam sie ze był jednym z czołowych w kraju freestaylerów (szok) akurat moj sun jest pilkarzem i byl coroczna impreza futboowa na ktora za posrednictwem jego znajomego go zaprosilam jako gwiazde wieczoru. Dostał moja wiadomosc w dniu powrotu z urlopu i nic, cisza... Co gorsza ten jego znajomy ciągnął mnie za jezyk, co nas laczy, czy sie spotykamy no bo on ma dziewczyny i jakto tak , wiec peklam i powiedzialam ze jak ma dziewczyne to czemu do mnie startowal i ze tak, bardzo mi sie podoba. Najwyrazniej to zostalo rowniez przekazane bo zaraz po powrocie , pierwszego dnia w pracy go wiedziałam i zero usmiechu czy Hej, NIC. Mineło juz prawie 3 tygodnie a on dalej stara sie mnie ignorowac chociaz czasami z daleka patrzymy na siebie. Dzisiaj stawiałam znowu karty na pytanie: "Co on czuje jak mnie widzi " i ponownie As kielichow obok As monet i 9 mieczy. Byc moze ta 9 mieczy stad ze postanowiłam rowniez go ignorowac i chyba on to widzi. Nie wiem co bedzie dalej, czuje ze to karmiczny zwiazek bo ciagnie do niego potwornie niestety. Chcę sie do niego odciąć ale kuzwa nie potrafię :((( Cytuj
Shiroiluna Napisano Sierpień 17, 2022 Napisano Sierpień 17, 2022 As kielichów to raczej takie delikatne uczucie np. zauroczenie, As monet to podejście przyziemne, on wybrał rzeczy materialne nad uczucia. Myślę, że to co przekazałaś jego koledze mogło namieszać w jego życiu osobistym. Jeżeli nie doszło między wami do kontaktu fizycznego albo rozmowy, to budowanie jego wizerunku na własnej kreacji w głowie tylko pogorszy wszystko. 9 mieczy to lęk, on się boi że ta relacja znowu namiesza, on jej nie chce, czuje się przy Tobie spięty. Z punktu widzenia osoby, która kilka razy została odebrana jako flirtująca, bo się patrzyłam i uśmiechałam. Niestety, jako ludzie, gdy się na kogoś nakręcimy dorabiamy dużo do jego każdego gestu swoich własnych interpretacji. Radzę ograniczyć kontakt, bo takie mieszanie w czyiś relacjach produkuje tylko złą karmę i może nam przynieść nieszczęście. Jeżeli ktoś będzie chciał z Tobą stworzyć coś poważnego to na pewno da Ci wyraźnie znać, w innym przypadku warto się zastanowić, czy chcemy być tylko odskocznią dla kogoś. 1 Cytuj
Storm Napisano Sierpień 19, 2022 Napisano Sierpień 19, 2022 To jest flirt, uroczenie, taka zabawa z jego strony, jak mu odwinęłaś to się jemu łyso zrobiło, i że narobisz problemu, dlatego zwiewa. Zrób rytuał odcięcia i po czasie przejdzie, potem zauważysz ze nie warto było zawracać sobie głowy tym ptysiem Ja sam takie coś wałkowałem nie raz Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.