Skocz do zawartości

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji, karty dość mocne... Co on do mnie czuje ?

Polecane posty

Napisano

Witam.  Zrobiłam króti rozkład z 3 kart na męzczyzne na ktorym mi zalezy a obecnie, od kilku tygodni jestesmy skłoceni.

Co on czuje :

As Kielichow, As buław i 8 monet . Obok odwtocilam pierwsza i ostatnia karte w talii i sa to Kochankowie i 7 kielichów.

Karty to " Boski tarot "

Niby sa tu uczucia ale on jest chyba zablokowany, uczy sie jak dzialac w tej sytuacji.

Co Wy o tym sadzicie, bede Mega wdzięczna.

Napisano

Według mnie Pan widzi szansę na związek romantyczny, jest też pociąg fizyczny z jego strony, ale nie jest on zbyt aktywny. Raczej tak patrzy, obserwuje, nie wychyla się. Kochankowie są podstępną kartą według mnie, często wskazują na niezdecydowanie. Natomiast 7 kielichów może oznaczać, że ma on kogoś jeszcze na oku, jakieś inne opcje w głowie.

• Dziękuję! 1
Napisano

Bardzo dziekuję za pomoc Śhiroiluna :)

Tak, zgadza sie dowiedzialam się ze ponoc ma kogos, chociaż przez osttanie 4 miesiące mnie czarował. Po tym jak sie dowiedzial co do niego czuje i ze wiem ze ma kogos jest wielka obraza majestatu, nie wita sie ze mna tylko zerka co jakis czas , wiec jestem zaskoczona tym co wyszło w kartach bo spodziewałam sie znacznie gorszych. Moze zaczyna z niego złosc schodzic i zaczyna rozumiec ze nie zachowuje się ok.

Ktos może cos jeszcze dodac ?

• Dziękuję! 1
Napisano

Kochankowie i 7 pucharów to dylematy i wybory i on taki dylemat ma nie wie biedny co zrobić. To kusi I tamto kusi. 

On ma w sobie jakieś uczucia ale słabe As kielichów nie daje miłości ale przyjaźń, lubię cię zauroczenia napewno jest szansa ( ale czy zostanie wykorzystana?) 

As buław Oj emocje nim szarpia i dlatego oddalił się bo nie wie co zrobić zamknął sie w sobie jest mu ciężko skupił się na czym innym 

• Dziękuję! 1
Napisano

Reni 45 dziękuje serdecznie.  On jest glownym menadzerem w moim lokalnym sklepie. Jakis czas temu zauwazylam ze intensywnie sie we mnie wpatruje i tak sie wpatrywa ze w koncu sie nim zainteresowalam.  Kiedy zauwazyl ze tez zwaracam na niego uwage zaczal sie ze mna witac i nie spuszczal ze mnie oczu, co nie uszlo iwadze jego pracownikom, ktorzy chyba mieli niezly ubaw...  Wszystko wydawalo sie isc w dobrym kierunku az mi nagle zniknął na pełny miesac ! Nie wiedziałam czy wroci, nie byłam w stanie znalezc sobie miejsca, teskniłam potwornie. Zaczęlam robic poszukiwania i udało mi sie dokopac do informacji o nim. Dowiedziałam sie ze był jednym z czołowych w kraju freestaylerów  (szok) akurat moj sun jest pilkarzem i byl coroczna impreza futboowa na ktora za posrednictwem jego znajomego go zaprosilam jako gwiazde wieczoru. Dostał moja wiadomosc w dniu powrotu z urlopu i nic, cisza... Co gorsza ten jego znajomy ciągnął mnie za jezyk, co nas laczy, czy sie spotykamy no bo on ma dziewczyny i jakto tak , wiec peklam i powiedzialam ze jak ma dziewczyne to czemu do mnie startowal i ze tak, bardzo mi sie podoba. Najwyrazniej to zostalo rowniez przekazane bo zaraz po powrocie , pierwszego dnia w pracy go wiedziałam i zero usmiechu czy Hej, NIC. Mineło juz prawie 3 tygodnie a on dalej stara sie mnie ignorowac chociaz czasami z daleka patrzymy na siebie.  Dzisiaj stawiałam znowu karty na pytanie: "Co on czuje jak mnie widzi " i ponownie As kielichow obok As monet i 9 mieczy.  Byc moze ta 9 mieczy stad ze postanowiłam rowniez go ignorowac i chyba on to widzi. Nie wiem co bedzie dalej, czuje ze to karmiczny zwiazek bo ciagnie do niego potwornie niestety. Chcę sie do niego odciąć ale kuzwa nie potrafię :(((

Napisano

As kielichów to raczej takie delikatne uczucie np. zauroczenie, As monet to podejście przyziemne, on wybrał rzeczy materialne nad uczucia. Myślę, że to co przekazałaś jego koledze mogło namieszać w jego życiu osobistym. Jeżeli nie doszło między wami do kontaktu fizycznego albo rozmowy, to budowanie jego wizerunku na własnej kreacji w głowie tylko pogorszy wszystko. 9 mieczy to lęk, on się boi że ta relacja znowu namiesza, on jej nie chce, czuje się przy Tobie spięty.  Z punktu widzenia osoby, która kilka razy została odebrana jako flirtująca, bo się patrzyłam i uśmiechałam. Niestety, jako ludzie, gdy się na kogoś nakręcimy dorabiamy dużo do jego każdego gestu swoich własnych interpretacji. Radzę ograniczyć kontakt, bo takie mieszanie w czyiś relacjach produkuje tylko złą karmę i może nam przynieść nieszczęście. Jeżeli ktoś będzie chciał z Tobą stworzyć coś poważnego to na pewno da Ci wyraźnie znać, w innym przypadku warto się zastanowić, czy chcemy być tylko odskocznią dla kogoś.

• Dziękuję! 1
Napisano

To jest flirt, uroczenie, taka zabawa z jego strony, jak mu odwinęłaś to się jemu łyso zrobiło, i że narobisz   problemu, dlatego zwiewa.  Zrób rytuał odcięcia i po czasie przejdzie, potem zauważysz ze nie warto było zawracać sobie głowy tym  ptysiem   <kwiatek>  Ja sam takie coś wałkowałem nie raz  <facepalm>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...