Skocz do zawartości

Jakie polecacie talizmany na miłość?

Polecane posty

Napisano

a jaki polecacie na miłość? tylko na przyciągniecie tej dobrej prawdziwej miłości , bo jak wiemy czasem jednak przyciąga sie osoby nie do konca te z którymi jesteśmy później szczęśliwi ,jak przyciągnąć te właściwą miłooc?

Napisano

Nie jestem zwolenniczką talizmanów i amuletów, co jednak nie oznacza, że w nie, nie wierzę. Uważam, jednak, że najlepszym talizmanem, aby przyciągnąć do siebie partnera jesteśmy my sami. To w nas, jest ukryta wielka siła, którą jeżeli właściwie pokierujemy, osiągniemy planowany sukces. Według mnie wiara w siebie, miłość do siebie i pozytywne myślenie, prawidłowe nastawienie do świata - potrafią zdziałać cuda. Jeżeli chcemy pokochać kogoś innego, najpierw pokochajmy siebie. Należy zaakceptować swoje wady, uśmiechać się i po prostu przebywać wśród ludzi.

Napisano

Masz racje Ismeno , jakie to jednak trudne , pokochac siebie ...oraz przyciagnąc odpowiedniego partnera, .ja np nie mam szczescia , przyciagam facetów ale .... moje zwiazki sa nie udane ... ilez razy mozna próbowac ;( moze to kwestia moich złych wyborów? tak czy siak kieruje sie sercem i ide za miłoscia , ale puki co nie wyszło mi to na dobre

Napisano

"Jeżeli coś tracisz, to znaczy, że los szykuje dla Ciebie coś lepszego" takie lub podobne do tego powiedzenie jest, a więc może i u Ciebie, to się sprawdzi? Zastanów się, przeanalizuj co jest nie tak, w Twoich związkach, może cały czas kierujesz się jednym i tym samym schematem, zamiast wprowadzić jakieś nowe zmiany?

Możesz zrobić tez mapę marzeń lub w ogóle napisz sobie jakie cechy powinien mieć Twój partner, ale przy tym pamiętaj, aby nie oczekiwać/wymagać tego czego sama nie masz. Zastosuj afirmacje i w ogóle zacznij wierzyć, że spotkasz tego właściwego faceta, uwierz, że to jest możliwe.

• 3 years later...
Napisano

Ja bardzo wierze w moc kamieni - zawsze mam przy sobie rozowy kwarc ( na pozytywne emocje) i ametyst - ten dosc mocno wplywa na intuicje i powiem szczerze ze niesamowicie dziala - na sama mysl w pewnych sytuacjach sciska mnie w zoladku i juz wiem ze cos jest nie tak i ze lepiej jednak w to nie brnać dalej a nawet sie wycofac.

Napisano

O różnych właściwościach kamieni czytam, co jakiś czas pojawiają się ciekawe informacje, ale kamieni nie posiadam. Wiem, że różowy kwarc, o którym piszesz, ma wiele właściwości. Może kiedyś z ciekawości go kupię i sprawdzę ;)

• 3 weeks later...
Napisano
Ja bardzo wierze w moc kamieni - zawsze mam przy sobie rozowy kwarc ( na pozytywne emocje) i ametyst - ten dosc mocno wplywa na intuicje i powiem szczerze ze niesamowicie dziala - na sama mysl w pewnych sytuacjach sciska mnie w zoladku i juz wiem ze cos jest nie tak i ze lepiej jednak w to nie brnać dalej a nawet sie wycofac.

Ale te kamienie w tym wypadku nie pełnią roli talizmanu, raczej wspomagają coś (kwarc - wyrażanie uczuć i emocji w sposób pozytywny, ametyst - wspomaganie intuicji).

Talizman jest konkretnie na coś (a amulet przeciw czemuś) więc kamień też może spełniać taką rolę, jeśli mu się nada odpowiednią intencję.

Jeśli chodzi o kamienie "na przyciągnięcie miłości" to właściwie nie spotkałam się z czymś konkretnym , tzn. że głównym "zadaniem" danego kamienia jest przyciągnięcie miłości, raczej stosuje się w tym celu działania magiczne. Gdyby to miało odbywać się przez kamień, to chyba przez jakiś w odcieniach czerwieni i różu; spotkałam się z opinią, że w tym celu stosuje się kwarc różowy, ale - jak każdy przedmiot mający spełniać funkcję magiczną - trzeba go aktywować w tej właśnie konkretnej intencji.

• Lubię! 1
Napisano

Talizman na miłość..... Najlepsze to czuć, poczuć energię miłości..... Jeśli coś chce to jest przy tym jakąś energia, ekscytujące jak samym sobą będziemy często wchodzić w takie stany to to dostaniemy dla mnie siła umysłu.

Jest naszym talizmanem

Napisano

Na to nie wpadłam. Szukałam talizmanów fizycznych, a te najwartościowsze są w nas. Żaden wisior czy brelok tu nie pomoże. Cudowna recepta. <buziak>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...